22 Temmuz 2018, Pazar 09:01:03

Rusya vize konusuna sıcak bakmıyor

Rusya’nın Türkiye Büyükelçisi Aleksey Yerhov, vize muafiyetinden bahsetmek için henüz erken olduğunu kaydetti.
  • Eeee fazla söze gerek yok
  • Basindan beri soguk bakiyorlardi, siz bizim dandik basinimizda cikan haberlere inanmayin. Bize sicak bakan ulkeler Reis’in baskanligini kutlamak icin ozel jetleriyle Ankara’ya gelen 8-10 tane Afrika ve Arap ulkesi, onlarin da masraflari halkin vergilerinden odendi gene.
  • Sabrımızı test etmesin fena olur sonra heyyttttt...
  • Putin, reis'in kafasını bozma sandalyeni çeker sonra.
  • İşte lider işte Putin...Önce eyy deyip sonradan pardon diyenlerden değil...O'na o kadar yağcılık yapıldığı halde kararlarından milim şaşmadı,dediğini yaptı daha da yapacak biz de daha çokkk peşinden koşacağız...
  • dünya lideriniz çıkıp bir kere daha eyyy rusya desin de görelim bakalım...
  • Dünyanın gıpta ettiği,kıskandığı,gelişmiş,zenginleşmiş bir ülke olarak ! adamların uçağını düşürdük önce estik,gürledik sonra zoru görünce aman putin canım putin şarkıları söylemeye başladık,ihaleler verdik,sudan ucuza tur sattık bilmem ne yaptık ama nafile. Adam pkk'ya resmi ofis ve kamp açtı,ticareti bitme noktasına getirdi,vize prosedürünü zorlaştırdı biz hala oradan turist gelsin diye taklalar atıyoruz ! Bu rezalet sadece orayla sınırlı değil aleyhimize ne varsa yapan avrupalılar için de geçerli. Adamlar sadece kimlikleriyle ülkemize gelip,9 ay çıkmadan kalabiliyor,vergisiz ev,arsa alabiliyor ! Elalemin turistine,parasına,icadına herşeyine muhtaç hale gelmişiz hala mangalda kül bırakmıyoruz,necip milletimiz de kanıyor !
  • aadam haklı. isiddan kacan tc vatandasligi aldi bi de ben bunu rusyaya mı alcam diyor. natasa icin gelen gelsin der sorarsan ama isin bi de bu tarafı var. rusya haklı.
  • Ulke Suriyelilerle doldu bi de ustune T.C. vatandasligi verirsen tabiki vize konusuna sicak bakmazlar
  • Su koyuveriyorlar boyle iste Ruslar.

Rusya’da çalışan resmi pasaport hamilleri ile büyük işadamları için vize sürecinin kolaylaştırılması yönünde iki ülke arasında çalışmaların sürdüğünü belirten Rusya’nın Türkiye Büyükelçisi Aleksey Yerhov, ancak vize muafiyetinden bahsetmek için henüz erken olduğunu kaydetti.

Sputnik'in Rus medyasından aktardığı habere göre Yerhov, "Vize muafiyeti söz konusu değil. Söz konusu olan 2010 yılındaki hükümetler arası anlaşmanın uygulanmasına dönülmesi. Bu, aslını söylemek gerekirse, vize muafiyeti anlaşması değildi. Bu anlaşma sadece bir dizi vatandaşı vize formalitelerinden muaf tutuyordu. Mevcut duruma gelince, bildiğiniz gibi Rusya henüz tam olarak bu anlaşmaya dönmeye hazır değil. Ama biz Türk tarafına kolaylık uygulama olasılığını, Türk vatandaşlarının büyük bir kısmı için kolaylaştırılmış vize sistemini incelemeyi teklif ediyoruz" dedi.

Rus diplomat, "Bu öncelikle resmi pasaport hamilleri ile aktif olarak Rusya yönünde çalışan büyük işadamlarını ilgilendiriyor. Sanırım, yakın gelecekte biz Türk meslektaşlarımızla birlikte bu yönde çok büyük ölçekli olmasa da gerçek ve umut verici anlaşmalara çıkabileceğiz" diye ekledi.

Rusya vize konusuna sıcak bakmıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Jjj ~ 6 yıl önce
Eeee fazla söze gerek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Durum bu ~ 6 yıl önce
Basindan beri soguk bakiyorlardi, siz bizim dandik basinimizda cikan haberlere inanmayin. Bize sicak bakan ulkeler Reis’in baskanligini kutlamak icin ozel jetleriyle Ankara’ya gelen 8-10 tane Afrika ve Arap ulkesi, onlarin da masraflari halkin vergilerinden odendi gene.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kimse ~ 6 yıl önce
Sabrımızı test etmesin fena olur sonra heyyttttt...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayağını denk al ~ 6 yıl önce
Putin, reis'in kafasını bozma sandalyeni çeker sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğruya doğru ~ 6 yıl önce
İşte lider işte Putin...Önce eyy deyip sonradan pardon diyenlerden değil...O'na o kadar yağcılık yapıldığı halde kararlarından milim şaşmadı,dediğini yaptı daha da yapacak biz de daha çokkk peşinden koşacağız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlı şanlı ~ 6 yıl önce
dünya lideriniz çıkıp bir kere daha eyyy rusya desin de görelim bakalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayyar ~ 6 yıl önce
Sende kına yakarsın durum çok hoşuna gittiğine göre
vize ! ~ 6 yıl önce
Dünyanın gıpta ettiği,kıskandığı,gelişmiş,zenginleşmiş bir ülke olarak ! adamların uçağını düşürdük önce estik,gürledik sonra zoru görünce aman putin canım putin şarkıları söylemeye başladık,ihaleler verdik,sudan ucuza tur sattık bilmem ne yaptık ama nafile. Adam pkk'ya resmi ofis ve kamp açtı,ticareti bitme noktasına getirdi,vize prosedürünü zorlaştırdı biz hala oradan turist gelsin diye taklalar atıyoruz ! Bu rezalet sadece orayla sınırlı değil aleyhimize ne varsa yapan avrupalılar için de geçerli. Adamlar sadece kimlikleriyle ülkemize gelip,9 ay çıkmadan kalabiliyor,vergisiz ev,arsa alabiliyor ! Elalemin turistine,parasına,icadına herşeyine muhtaç hale gelmişiz hala mangalda kül bırakmıyoruz,necip milletimiz de kanıyor !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Necmi ~ 6 yıl önce
aadam haklı. isiddan kacan tc vatandasligi aldi bi de ben bunu rusyaya mı alcam diyor. natasa icin gelen gelsin der sorarsan ama isin bi de bu tarafı var. rusya haklı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emrah ~ 6 yıl önce
Ulke Suriyelilerle doldu bi de ustune T.C. vatandasligi verirsen tabiki vize konusuna sicak bakmazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus ~ 6 yıl önce
Su koyuveriyorlar boyle iste Ruslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000