05 Mayıs 2014, Pazartesi 07:32:13

RUSYA UÇAK TESLİMATLARINA HAZIR

Rosoboronexport ile Birleşik Uçak Üretim Şirketi, Suriye Silahlı Kuvvetleri için Yak-130 askeri eğitim uçaklarının teslimatı için düğmeye bastı.
  • Eğitim uçağı böyle olmalı işte.
  • amerika ya kaziklanma ya devam..!
  • Güzel ucak.

Kommersant gazetesinin yayınladığı habere göre, Rosoboronexport ile Birleşik Uçak Üretim Şirketi, Suriye Silahlı Kuvvetleri için Yak-130 askeri eğitim uçaklarının teslimat çizelgesini çıkardılar.

Rosoboronexport’a yakın bir kaynağın Kommersant gazetesine bildirdiğine göre, bu yılın sonuna kadar 9 uçak, 2015 yılında 12, 2016 yılında ise 15 uçağın sevkiyatı öngörülüyor. Bu şekilde daha önce imzalanan 36 adet Yak-130 uçağı ile ilgili yükümlülük yerine getirilmiş olunacak.

Daha önce Rusya’nın Suriye ile havacılık sahasında birçok büyük ölçekli anlaşma imzaladığı bildirilmişti. Onlar arasında yaklaşık 550 milyon dolar değerindeki 36 adet askeri eğitim uçağı Yak-130 uçakları geliyordu.

Yak-130 eğitim uçağı İrkut şirketi bünyesindeki A.S.Yakovlev Deneysel Tasarım Bürosu’nda geliştirilmişti. Uçak Rusya Hava Kuvvetleri pilotlarının ileri derecede hazırlanmaları için temel eğitimlerindeki ana uçak olarak seçilmişti. Bu uçak objektif kontrol entegre sistemi, eğitimsel bilgisayar sınıfları, akrobasi ve uzman eğitmenleri bünyesinde bulunduran eğitim kompleksinin önemli bir bileşeni özelliği taşıyor.

RUSYA UÇAK TESLİMATLARINA HAZIR

Yorumlar

Eğitimin Kralı ~ 10 yıl önce
Eğitim uçağı böyle olmalı işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinan akerman ~ 10 yıl önce
amerika ya kaziklanma ya devam..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yak ~ 10 yıl önce
Güzel ucak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000