17 Kasım 2015, Salı 10:58:24

Rusya: "Uçak terör saldırısıyla düşürüldü"

Rusya'nın iç istihbarat teşkilatı Federal Güvenlik Servisi (FSB) Direktörü Bortnikov ekim ayında Sina Yarımadası'nda yere çakılan Rus yolcu uçağının, terörist saldırı sonucunda düşürüldüğünü açıkladı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de kazayı 'en kanlı suçlardan biri' olarak niteledi.
  • Putin, uçak yolcularını öldürmeyi en kanlı suçlardan biri olduğunu söylemiş fakat kendileri de MH17'nin vurulmasına etken değilmiydi?
  • amerika avrupa ilk başta bunu bomba olarak dillendirdi çünkü onlar bu tür konuları insan öldürme ülke işgal etme ye iyi bahane oluyor.Rusya ilk başta kaza dedi saf saf sonra onların uyarsıyla evet evet bu terör olayı dedi.Bu da demek oluyorki terörle savaş konusunda YAKINDA DAHA ÇOK SİVİL insan ölecek üzerlerine bomba yağacak.."medeniyetdediğin tek dişi kalmış canavar"
  • BUNLAR YENİ ANLADI TERÖR SALDIRISI OLDUNU SUCLUYU BULANA 50TÜRK LİRASI CASH 5TANE 10LUK

FSB Direktörü Bortnikov, Rusya Devlet Başkanı Putin'le yaptığı toplantı sırasında Şarm El Şeyh — St.Petersburg seferini yaptığı sırada düşen Rus yolcu uçağı hakkında açıklamalar yaptı. Yolcuların kişisel eşyaları ve uçağın parçaları üzerinde yapılan incelemelerin ardından uçağın bomba ile düşürüldüğü sonucuna vardıklarını belirten Bortnikov, ''Bunun bir terör saldırısı olduğunu söyleyebiliriz'' ifadelerini kullandı.

'DÜNYANIN NERESİNDE OLURSA OLSUN CEZALANDIRACAĞIZ'
Rusya Devlet Başkanı Putin ise uçaktaki yolcuların öldürülmesini 'en kanlı suçlardan biri' olarak niteledi.

''Teröristleri dünyanın her neresinde olurlarsa olsun bulup cezalandıracağız'' diyen Putin, Rus hava güçlerinin Suriye'deki terörist gruplara yönelik operasyonları yoğunlaştırması için Savunma Bakanlığı'na talimat verdi. Putin ayrıca, yolcu uçağının düşürülmesinden sorumlu olanların bulunması için 'yabancı ortaklardan' da yardım isteyeceklerini söyledi.

FSB'DEN 50 MİLYON DOLAR ÖDÜL
Öte yandan FSB'nin basın merkezinden yapılan bir açıklamada da yolcu uçağının düşürülmesinden sorumlu olanların bulunmasına yardım edenlere 50 milyon dolar para ödülü verileceği belirtildi.

Mısır'ın Şarm el Şeyh kentinden havalandıktan kısa süre sonra içindeki 224 yolcu ve mürettebatla Sina Yarımadası'nda düşen Rus uçağından kurtulan olmamıştı. Kazanın ardından bir açıklama yayınlayan Sina Vilayeti saldırıyı üstlenmiş, ancak yetkililer uçağın terör saldırısı sonucu düşüp düşmediğine incelemeler sonrası karar verilebileceğini söylemişti.

Rusya: "Uçak terör saldırısıyla düşürüldü"

Yorumlar

Question ~ 8 yıl önce
Putin, uçak yolcularını öldürmeyi en kanlı suçlardan biri olduğunu söylemiş fakat kendileri de MH17'nin vurulmasına etken değilmiydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
amerika avrupa ilk başta bunu bomba olarak dillendirdi çünkü onlar bu tür konuları insan öldürme ülke işgal etme ye iyi bahane oluyor.Rusya ilk başta kaza dedi saf saf sonra onların uyarsıyla evet evet bu terör olayı dedi.Bu da demek oluyorki terörle savaş konusunda YAKINDA DAHA ÇOK SİVİL insan ölecek üzerlerine bomba yağacak.."medeniyetdediğin tek dişi kalmış canavar"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YORUMBUDUR ~ 8 yıl önce
BUNLAR YENİ ANLADI TERÖR SALDIRISI OLDUNU SUCLUYU BULANA 50TÜRK LİRASI CASH 5TANE 10LUK

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000