25 Nisan 2012, Çarşamba 08:29:20

RUSYA SIVI KISITLAMASINI KALDIRIYOR

Rusya'da yerli teknoloji ile, sıvıların patlayıcı niteliğini belirleyecek yeni bir röngten cihazı geliştirildiği, bu sayede uçak yolcularının beraberinde en fazla 100 ml sıvı alabilmelerine izin veren düzenlenemenin sonbaharda kaldırılacağı haber veriliyor.
  • Bu işe en çok Krasnodarlı sevinir herhalde
  • oldu anam adamların ellenmedik yerini bırakmaz artık güvenlik görevlileri yav ellerinde mezurayla kemer mi ölçecekler alacağınız kararın ... :))
  • e biz zahmet kaldırılsın yani diğer ülkeler neyse de votkayı su niyetine içenadama da sıvı yasağımı koyulur allah aşkına :)))
  • cikar bakalim kemeri olcecez derler artik :)
  • dogrusu bu,gereksiz amerikan dayatmasi paranoyadan kurtulmak zamani.
Rusya'da yerli teknoloji ile, sıvıların patlayıcı niteliğini belirleyecek yeni bir röngten cihazı geliştirildiği, bu sayede uçak yolcularının beraberinde en fazla 100 ml sıvı alabilmelerine izin veren düzenlenemenin sonbaharda kaldırılacağı haber veriliyor. Havaalanlarında güvenlik kontrollerinde rahatlama yaratacak başka yenilikler de geliyor. 

Rossiyskaya Gazeta'nın haberine göre, Rusya Ulaştırma Bakanlığı, yolcu beraberinde alınan sıvı miktarısı sınırlamasını ilk etapta büyük havaalanlarında kaldıracak. Bakanlık, "zararsız sıvı"ların istenen miktarda uçağa sokulmasına izin vereceği, ama votka gibi alkollü içkilerde yasağın süreceği mesajını verdi.

Bu arada havaalanı güvenlik kontrol noktasında ayakkabı ve kemer çıkarma konusunda da yeni kolaylıklar geliyor. Buna göre, mayıs ortasında uygulamaya girmesi beklenen yeni düzenleme ile 2,5 cm'den kısa topuklu ayakkabıları çıkarmaya
gerek olmayacak. Ayrıca genişliği 4 cm, kalınlığı O,5 cm'den geniş olmayan kemerler de çıkarılmayacak.

Şimdi uygulamada bu "hassas ölçülerin" nasıl değerlendirileceği merakla bekleniyor.

TürkRus

RUSYA SIVI KISITLAMASINI KALDIRIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bu işe en çok Krasnodarlı sevinir herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
oldu anam adamların ellenmedik yerini bırakmaz artık güvenlik görevlileri yav ellerinde mezurayla kemer mi ölçecekler alacağınız kararın ... :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
e biz zahmet kaldırılsın yani diğer ülkeler neyse de votkayı su niyetine içenadama da sıvı yasağımı koyulur allah aşkına :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
cikar bakalim kemeri olcecez derler artik :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
dogrusu bu,gereksiz amerikan dayatmasi paranoyadan kurtulmak zamani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000