20 Temmuz 2016, Çarşamba 09:34:50

Rusya krizinde 'FETÖ' parmağı

Türkiye ve Rusya ilişkilerini baltalayan uçak krizi, FETÖ hainlerinin darbe girişimi ile kesişti. Ruz uçağını, gözaltına alınan 2 FETÖ mensubu pilotun düşürdüğü iddia edildi.
  • ben emri verdim diye yarışan zat simdi nerededir?
  • Ne olur bir kerede biz hata yaptık deyin ama bir kere. Yeter artık.
  • Evet Putin'in özel temsilcisi Dugin herşeyi açıkça izah etmiş ama hala hükümete karşı düşmanlık yapan çeteci & komitacılar düne kadar işkembeden sallamaya devam ettiler.Fetö'nün pilotunu suçsuz ilan ettiler.Biliyormusunuz H.K.K f 16 PİLOTLARNIN NERDEYSE YARISI ÇETE MENSUBU.Habis bir ur gibi devamlı metastas halindeler.1984 den beri Truva Atı gibi bünyeye dahil oldular,çok iyi gizlendiler....Son olay Turnusol Kağıdı,inşallah temizlenirler bünyeden hasta ayağa kalkar ve koşar.CİA & PENTAGON askerine yer yok bu ülkede,birazcık D.Perinçeği dinleyin,ne tavsiye ediyor,virüse karşı ne yapılmalı.....
  • Emri ben verdim diyen DAVIDOGLU da bir FETO'cü müdür?Kesinlikle araştırılmalı.
  • Hazır fırsat çıkmışken bütün yaptıklarınızı fetoya bağlayın ve tertemiz çıkın. Bir daha böyle fırsat çıkmaz! Sizler aslında her zaman sucsuzdunuz. Her şeyi fetocular yaptı, değilmi? Güzel tiyatro devam ediyor.

Türkiye ve Rusya ilişkilerini baltalayan uçak krizi, FETÖ hainlerinin darbe girişimi ile kesişti. Ruz uçağını, gözaltına alınan 2 FETÖ mensubu pilotun düşürdüğü iddia edildi.

Darbe liderliğinden tutuklanan Akın Öztürk'ün de olay sırasında Hava Kuvvetleri 2. Komutanı olması Uludere olayının da FETÖ tarafından gerçekleştirildiği şüphesini doğurdu. FETÖ'cü teröristlerin Uludere olayında ve Rusya uçağının düşürülmesinde rolü bulunduğuna yönelik iddia darbe kalkışmasından sonra somut karşılık bulmaya da başladı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in özel temsilcisi Alexandr Dugin, 15 Temmuz darbesinden sadece birkaç saat önce “Rus uçağının düşürülmesinin arkasındaki güç, ABD ve ona hizmet eden FETÖ yapılanmasıdır. Türk hükümeti kandırılarak, Rusya ile ilişkileri bilinçli bozdurulmuş ve Erdoğan'a tuzak kurulmuştur.” demişti.

RUS HÜKÜMETİNDE DE YAPILANMALAR VAR

Rus hükümetinin içerisinde de bir yapılanmanın olduğunu ve bunun 6. dalga olarak adlandırılabileceğini ifade eden Dugin, “Türkiye devletinin bünyesindeki yapılanma da buna benzer bir yapı. Burada mesele açıktan muhalif olanlar değil. Bu gizlice hükümeti devirmeye çalışan yapılarla olan mücadeledir.” diye konuştu.

34 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

28 Aralık 2011 akşamı Türk Hava Kuvvetleri Şırnak'ın Uludere ilçesinde F-16 savaş uçakları ile yapılan bombardıman sonucu 34 vatandaş hayatını kaybetmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, başbakanlığı döneminde meydana gelen bu olayın bilgisi dışında gerçekleştiğini açıklamıştı. (Zaman)

Rusya krizinde 'FETÖ' parmağı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

kadir ~ 8 yıl önce
ben emri verdim diye yarışan zat simdi nerededir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ursula ~ 8 yıl önce
Ne olur bir kerede biz hata yaptık deyin ama bir kere. Yeter artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ROBOSKİ ~ 8 yıl önce
Evet Putin'in özel temsilcisi Dugin herşeyi açıkça izah etmiş ama hala hükümete karşı düşmanlık yapan çeteci & komitacılar düne kadar işkembeden sallamaya devam ettiler.Fetö'nün pilotunu suçsuz ilan ettiler.Biliyormusunuz H.K.K f 16 PİLOTLARNIN NERDEYSE YARISI ÇETE MENSUBU.Habis bir ur gibi devamlı metastas halindeler.1984 den beri Truva Atı gibi bünyeye dahil oldular,çok iyi gizlendiler....Son olay Turnusol Kağıdı,inşallah temizlenirler bünyeden hasta ayağa kalkar ve koşar.CİA & PENTAGON askerine yer yok bu ülkede,birazcık D.Perinçeği dinleyin,ne tavsiye ediyor,virüse karşı ne yapılmalı.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Emri ben verdim diyen DAVIDOGLU da bir FETO'cü müdür?Kesinlikle araştırılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ztk ~ 8 yıl önce
Ne istediler de vermedik
Tebrikler ~ 8 yıl önce
Air canada acig gordu ucaklari dolduruyor, Dallas yolcusu Toronto aktarmali geliyor, THY houston a indikten sonra bizi united a codesharing yapamuyor, Atlanta girdi hintlileri tasiyor, yine Atlanta dan Dallas a codesharing bir anlatsmasi yok, New Oerleans, San Antonio, Denver Dallas hepiniz maduruz THY nereden para kazanacagini bilmiyor, kasaya para girince masallah demeyle olmuyor daha ne hatlar var
Eksik bilgi ~ 8 yıl önce
Bu sadece green card lari olan Turkler icin gecerli diger calisma izni turist vizeleri icin olmuyor websayfasindan takip edilebilir
abey ~ 8 yıl önce
Hazır fırsat çıkmışken bütün yaptıklarınızı fetoya bağlayın ve tertemiz çıkın. Bir daha böyle fırsat çıkmaz! Sizler aslında her zaman sucsuzdunuz. Her şeyi fetocular yaptı, değilmi? Güzel tiyatro devam ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000