13 Nisan 2009, Pazartesi 08:05:35

Rusya, İsrail'den uçak alacak...

Rusya, on yıllarca iyi ilişkiler kuramadığı İsrail’den insansız casus uçakları almaya karar verdi. Rus generaller, kararı “Bu son teknoloji uçakları kendi sanayicilerimize göstereceğiz” diyerek açıklıyorlar.
  • Walla tebrik ediyorum seni.. sen cidden esi benzeri zor bulanan bir insansin... her konuda bilgilisin, bizimle bilgini paylasmandan dolayi tesekkür ediyorum.. sayende bosluklari dolduruyoruz.. sen cok yasa Lions abiii..
  • Burdayım koçum, yettim gaari. Rus ordusunun ne kadar geri kalmış, eski teknolojiyle dolu olduğunu "Moscow Lions" bile duydu artık. Doğal olarak da "şeytanın arka patisi" olan bu ülkenin bir ittifakı söz konusu. Ama o özlü sözde de denildiği gibi "kırk çürük yumurta bir araya da gelseniz, omlet olamaan, olamaan..." :D
  • Senin konun hadi ama bu günlerde cok ihmal ediyorsun buralari ne o baska bir forummu kesfettin ?? Walla olmaz hadi o süper bilgilerini buraya yazmaya devam etmelisin. Rusya ile ilgili bak haber .. tam senin konun ..:)

Rusya Savunma Bakanlığı, İsrailli bir silah şirketinden insansız casus uçakları alacak. Rus Savunma Bakanı Yardımcısı Vladimir Popovkin, İsrail şirketinden bir dizi insansız uçak çeşidi almak üzere şirketle anlaşmaya vardıklarını doğruladı.

Bazı uzmanlar, Rus ordusunun Gürcistan’daki beş gün süren savaş sırasında istihbarat alanında zayıf olduğunu gördüğünü, bu yüzden bu insansız casus uçakları aldığını savunuyor.

Fakat Rusya’nın dış politikada geleneksel olarak İsrail’e karşı Filistin’in yanında yer aldığı düşünüldüğünde, bu silah alım anlaşmasının İsrail Rusya ilişkileri açısından yeni bir döneme işaret edip etmediği de sorgulanıyor.

Rusya, İsrail'den uçak alacak...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Walla tebrik ediyorum seni.. sen cidden esi benzeri zor bulanan bir insansin... her konuda bilgilisin, bizimle bilgini paylasmandan dolayi tesekkür ediyorum.. sayende bosluklari dolduruyoruz.. sen cok yasa Lions abiii..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Burdayım koçum, yettim gaari. Rus ordusunun ne kadar geri kalmış, eski teknolojiyle dolu olduğunu "Moscow Lions" bile duydu artık. Doğal olarak da "şeytanın arka patisi" olan bu ülkenin bir ittifakı söz konusu. Ama o özlü sözde de denildiği gibi "kırk çürük yumurta bir araya da gelseniz, omlet olamaan, olamaan..." :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Senin konun hadi ama bu günlerde cok ihmal ediyorsun buralari ne o baska bir forummu kesfettin ?? Walla olmaz hadi o süper bilgilerini buraya yazmaya devam etmelisin. Rusya ile ilgili bak haber .. tam senin konun ..:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000