20 Mart 2009, Cuma 12:35:57

Rusya, Havayolu şirketlerine teşvik verecek

Rusya'da Başkakan Vladimir Putin tarafından imzalanan destek kararına göre, ülkenin uzak doğu bölümlerinden batı kısmına, uçakla seyahat edecek olanları taşıyan uçak şirketlerine koltuk başına teşvik verilecek. Bu yolla seyahat fiyatlarının da indirilmesi öngörülüyor.
  • Rusya'nin basbakani Vladmir Vladimirovich PUTIN'i imzalanan bu destek kararindan dolayi cani yurekten kutlama istiyorum.Bundan 2 sene once kendisini CSKA Moskova spor salonunda goren ve bizzat muhabet eden birisi olaraktan,ulkeye verdikleri hizmet,anlayis ile tum Rus halkının takdirini kazandi.Ne mutlu benim Tayyip gibi başbakanım yok.Putin gibileri gorunce insanın şevki açılıyor.Allah nice Putinler bu dunyaya nasip etsin inşallah.....

Yapılan açıklamada, ülkenin uzak doğu kısmından seyahat edecek yolcuların özellikle Moskova, Petersburg ve Karadeniz kıyılarına olan hatlarda önemli indirimler alabileceği vurgulandı.

Anadyr, Blagoveshchensk, Vladivostok, Magadan, Petropavlovsk- Kamchatka, Khabarovsk, Yuzhno-Sakhalinsk, Yakutsk, Peace, Polar, Nerungri Moskova, St. Petersburg, Soşi limanlarında geçerli olacak uygulamada uçuş kotaları da yer alıyor.

Buna göre; ekonomi sınıfında, 180 koltuklu uçakta 60 ve 180’den az kapasiteli uaçlarda da 40 koltuk özel destek ve teşvik kapsamına alınacak.

Ödemeler her ay bu özellikte taşınan yolcu sayıları üzerinden yapılacak. Ulaştırma Bakanlığına göre, teşvik kapsamına alınan hatlarda 240 bin dolayında müşterinin bu imkanlardan yararlanacak, bu da o bölgelerdeki toplam yolcu sayınının yüzde 30’u olacak.

Teşvik, kampanya kapsamına giren hatlar ve yolcu başına destekler:

istatistik

Rusya, Havayolu şirketlerine teşvik verecek

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Rusya'nin basbakani Vladmir Vladimirovich PUTIN'i imzalanan bu destek kararindan dolayi cani yurekten kutlama istiyorum.Bundan 2 sene once kendisini CSKA Moskova spor salonunda goren ve bizzat muhabet eden birisi olaraktan,ulkeye verdikleri hizmet,anlayis ile tum Rus halkının takdirini kazandi.Ne mutlu benim Tayyip gibi başbakanım yok.Putin gibileri gorunce insanın şevki açılıyor.Allah nice Putinler bu dunyaya nasip etsin inşallah.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000