07 Şubat 2011, Pazartesi 16:25:52

RUSYA, GÜVENLİK KAMERALARINI YENİLİYOR

Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev, terör, aşırılıklarla mücadele, organize suçlar ve rüşvetle mücadelenin birinci öncelikleri olduğunu söyledi.
  • İstersen Mobese tak, istersen uyduyla bak seninde sonun gelecek. döktüğün kanların hesabını vereceksin... ALLAH INANANLAR ILE BIRLIKTEDIR... Çeçenler döktüğün her gram kanın hesabını soracak sana...

İçişleri Bakanlığı yetkilileri ile görüşen Rusya lideri, polis kanununda yapılan değişiklikleri onayladığını açıkladı. Medvedev, "Kamu alanlarında güvenliğin sağlanmasında yeni yasa polisin gücünü artırıyor. Ümit ediyorum ki polis bu gücünü en verimli bir şekilde kullanır" temennisinde bulundu.   

Medvedev, 24 Ocak'ta 36 kişinin yaşamını yitirdiği Moskova'nın en büyük havalimanı Domodedovo'ya yönelik terör saldırısında güvenlik güçlerini yetersiz olmakla suçlamıştı. Profesyonel olmayan birimlerin yeniden ele alınmasını talep eden Medvedev, etnik ve dini nefrete yönelik girişimlere de asla izin verilmemesini talep etti.

"Özellikle önemli toplum olaylarında aşırılıkçı grupların durumu istikrarsız hale getirmesine asla izin vermememiz gerekir" çağrısı yapan Rusya lideri, İçişleri Bakanlığı çalışanlarının özellikle organize suçlara yönelik çalışmalarını artırmaları gerektiğini söyledi. Medvedev bir kez daha güvenlik güçlerine hem kendi bünyelerinde hem de dışarıda rüşvetle mücadele vurgusu yaptı.

Medvedev, Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin'le görüşmesinde de başkentte bulunan 80 bin kameradan yarısının verimli bir şekilde çalışmadığını, terörle mücadele çerçevesinde tamamının yenilenmesini talep etti. Sobyanin'in "Moskova'da bulunan 80 bin kameradan sadece 39 bini polisin ihtiyacını karşılıyor" açıklamasına karşılık Medvedev, "Çalışmayan kameralar yenilenmeli" emrini verdi.

RUSYA, GÜVENLİK KAMERALARINI YENİLİYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
İstersen Mobese tak, istersen uyduyla bak seninde sonun gelecek. döktüğün kanların hesabını vereceksin... ALLAH INANANLAR ILE BIRLIKTEDIR... Çeçenler döktüğün her gram kanın hesabını soracak sana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000