25 Haziran 2010, Cuma 11:54:12

Rusya, ABD'li Boeing'ten uçak alacak

Rusya, ABD'li Boeing'den 50 adet B737 tipi yolcu uçağı almaya planlıyor.
  • Para herşey den tatlıdır yıllarca birbirine ajan göndermiş, birbiri hakkında istihbarat toplamaya çalışmış iki zıt ülke şimdi birbiriyle alışverişde bulunuyor ticaret yapıyor. Uçak sanayisi ile övünen rusya eninde sonunda amerikan teknolojisi ile üretilmiş uçaklardan almaya karar verdi.. Sessiz, sakin gürültüsüz uçaklar..

Devlet kontrolündeki Rostechnologii firması ile Boeing firması arasında değeri 4 milyar dolar olan Boeing 737 tipi 50 adet uçağının alımı konusunda anlaşma sağlandığı belirtildi.

ABD Başkanı Barack Obama, Rusya Devlet Başkanı Dimitry Medvedev ile ortaklaşa düzenledikleri basın toplantısında, söz konusu anlaşmanın soğuk savaşın sona ermesi ardından iki ülke arasında artan ikili ticaretin bir göstergesi olduğunu bildirdi.

ABD Başkanı Obama, söz konusu anlaşmadan dolayı Amerikan havacılık endüstrisinde çok sayıda istihdamın sağlanacağını söyledi.
 

Rusya, ABD'li Boeing'ten uçak alacak

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Para herşey den tatlıdır yıllarca birbirine ajan göndermiş, birbiri hakkında istihbarat toplamaya çalışmış iki zıt ülke şimdi birbiriyle alışverişde bulunuyor ticaret yapıyor. Uçak sanayisi ile övünen rusya eninde sonunda amerikan teknolojisi ile üretilmiş uçaklardan almaya karar verdi.. Sessiz, sakin gürültüsüz uçaklar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000