14 Mart 2014, Cuma 23:04:46

RUSYA, ABD CASUS UÇAĞINI YERE İNDİRDİ

Rus kuvvetleri, günü ve saati belirtilmemekle birlikte Kırım hava sahasında pilotsuz Amerikan casus uçağı tespit ettiklerini ve yere indirdikleri açıkladı.
  • Disi İHA ni salmislar oda pesine takilip inmis olemi :D hahahaha ne eglenceli adamlar var surda bayiliyom bu siteye valla
  • İran'da da indirmişlerdi.
  • Yazilan yorumlar ancak bu kadar saçma ve alayci olabilir . eee tabi garanti var ya yarın savaş bizim kapımızı çalmaz diye. Biraz akıl yaşınızı buyutun bu ne alaycilik pes .
  • Catiya cikip guvercin cekerdik..oyle bisey sanrm;))bide kusu eve alistrp satardik cocukken o kacip gene eve gelirdi.oyle bisey olmasn.zaten insansz kalkp eve donmesin kendi basina.baglasalar bari.pacaliyya benziyo
  • Coniler sizi. Alistiniz gücsüu ülkelere girip gövde gösterisi yapmaya. Hadi simdi görelim bakalim. Rusyaya karsi teknolojinizi..
  • yok arkadas yeni zelanda gibi izole bir yere gidip koyun yetistiriceksin ciftliginde.. bu ne ya hergun birsey var
  • Dusmanimin dusmani benim dusmanimsa kim dusman kim dost sasirirp kalir

Kırım’ı üç haftadan bu yana askeri denetim altında tutan Rus kuvvetleri, günü ve saati belirtilmemekle birlikte Kırım hava sahasında pilotsuz Amerikan casus uçağı tespit ettiklerini ve yere indirdikleri açıkladı.

Rus ordusunda askeri gözlem ve elektronik casusluk teknolojilerini işleten “Rostex” devlet kuruluşu açıklamasına göre Amerikan casus uçağı yerden 4 bin metre irtifada Kırım üzerinde uçuş gerçekleştirirken tespit edilmiş. Rusların elindeki “Avtobaza” sistemi kullanılarak kontrol altına alınan ve yere indirilen uçak şu anda Kırım’daki Rusya yanlısı kuvvetlerin eline geçmiş.

Casus uçağın üzerindeki yazılardan yola çıkılarak pilotsuz hava aracın Almanya’da konuşlanan ABD’nin 66. istihbarat tugayına ait olduğu da iddia edildi. Rusya tarafından yapılan Kırım üzerinde casus uçak yakaladık beyanına şu ana kadar ABD tarafından herhangi bir açıklama gelmedi.

RUSYA, ABD CASUS UÇAĞINI YERE İNDİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Disi İHA ni salmislar oda pesine takilip inmis olemi :D hahahaha ne eglenceli adamlar var surda bayiliyom bu siteye valla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İran'da da indirmişlerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
coluk cocuk ~ 10 yıl önce
Yazilan yorumlar ancak bu kadar saçma ve alayci olabilir . eee tabi garanti var ya yarın savaş bizim kapımızı çalmaz diye. Biraz akıl yaşınızı buyutun bu ne alaycilik pes .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Catiya cikip guvercin cekerdik..oyle bisey sanrm;))bide kusu eve alistrp satardik cocukken o kacip gene eve gelirdi.oyle bisey olmasn.zaten insansz kalkp eve donmesin kendi basina.baglasalar bari.pacaliyya benziyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 10 yıl önce
bende güvercin çekerdim,bende Bağdat vardı,birde arap, her ikisi de paçalıydı ,çok severdim onları,hatta onların sayesinde havacılığa merak sardım..
Coni.. ~ 10 yıl önce
Coniler sizi. Alistiniz gücsüu ülkelere girip gövde gösterisi yapmaya. Hadi simdi görelim bakalim. Rusyaya karsi teknolojinizi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
american dream ~ 10 yıl önce
rusya bu kafa ile devam ederse...merak etmeyin yakında herkes görecek amerikanın ne demek olduğunu...bahsettiğiniz ülke son efsane son rüya...başka yok...nasıl olduklarını zaten gerekli olunca her ülkeyi tehdit etmedilerinden anla...buna merkel dahil...biz sizi dinliyoruz ve dinlemeye devam edeceğiz her ülkeyi dedi...özür bile dilemediler ve devam ediyorlar...işte gerçek güç buna derler...rusya gürcistana girince amerikan savaş gemileri karadenize gelmişti sonra rusya nasıl geri adım atmıştı...hani medyedev; biz savaşa hazırız filan diyordu yaa...yersen tabi...
hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
savaşlar artık askerlerle çatışmalarla yapılmıyor.küresel ekonomi ve bunu yönlendirenler rusyaya gereken tehditi iletti ilerleyen günlerde sonuçlarını göreceğiz.bunun adı bir ülkeyyi ekonomi yoluyla dize getirmedir..
olaya bak ~ 10 yıl önce
yok arkadas yeni zelanda gibi izole bir yere gidip koyun yetistiriceksin ciftliginde.. bu ne ya hergun birsey var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dusmanimin dusmani benim dusmanimsa kim dusman kim dost sasirirp kalir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000