27 Ocak 2017, Cuma 16:22:50

Rusya 4. nesil savaş uçağı MiG-35'i test etti

Rusya’nın geliştirdiği 4. nesil savaş uçağı MiG-35’in ilk test uçuşu, Moskova bölgesindeki Lukhovitsi askeri havaalanında gerçekleştirildi.
  • Mig29 gelişmiş modeli bizki ve alacağımız f35 daha yüksek manevra yeteneğine sahip Rusya Suriye'ye göndermeye tenezzül bile etmedi ABD ise genelde F16 kullanıyor ve şunuda diyin f35 bence sadece bir kazık
  • Meger hersey bir oyunmus. Rusyanin ucak dusurmesi fln , bunlar Amerika Iran ve Suriye bir olup sozde kurdistan kuracaklar ama yemezler.
  • Türkiye bir 10 tane koysun filoya bundan nato biraz tirsar en azindan
  • tk içinde barınmaya devam eden fetöcüler için himmet paralarını tetö ye bağlamış diyorlar. ona ne diyeceksiniz..
  • Arkadaslar bu ucak a320neo karsiligidir. Bilip bilmeyen konusmasin. Burda 20 yiloini havaciliga vermis bir deha varken kimseye soz dusmez.Ben bu isin kitabini okumus biriyim.Haddinizi bilin
  • Blinmez.Gizlidir.(god knows,whatever it is)
  • Savaş uçağı üretiminde onları geçemeyiz. Biz insansız hava araçlarında farkı açalım.
  • F 18 , F 16 hala daha gelişmiş lantrin sistemlerne sahipler , gece mig F serisiyle dogfighta girsin sabah enkazından dumanlar yükselir , yüksek irtifada aero artısı geliştirilmiş ama bu Mig bir Su bile değil.. F35 lere laf atanlar son gelişmelerden bir haberiniz yok galiba .. F35 en korkutucu hava aracıdır , Pakfa T50 kapalı kutudur.
  • Güncelliğini kaybedene kadar en az 30 yıl daha kullanımda olacak. Sen ve senin kafadakiler gidip ABD'nin çöplerini milyar dolarlar karşılığında alacak, onlara milyonlarca dolarlık yedek parça alacaksınız ve olası bir savaşta sahipleriniz istemezse bir tanesini bile kaldıramayacaksınız. Olmayan bir insansız uçak yerine bunlara sahip olmak daha iyidir üstelik. Uçak tasarımı, hele ki insansız fighter tasarlamak çok uzun yıllar alacak bir süreç.
  • sorunları bitmek tükenmek bilmeyen f-35 isimli uçan tenekeden kat be kat iyi bir tayyyare.

Rusya’nın geliştirdiği 4. nesil savaş uçağı MiG-35’in ilk test uçuşu, Moskova bölgesindeki Lukhovitsi askeri havaalanında gerçekleştirildi.

2018-2020 yılları arasında Rus ordusuna teslim edilmesi hedeflenen MiG-35 uçağının gösteri uçuşunu, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de izledi.

MiG-35'ler, 17 bin metre uçuş tavanına sahip ve yüksek irtifada saatte 2.400 km hıza ulaşabiliyor.

NATO'daki kod adı Fulcrum-F olan çok işlevli avcı uçağı, düşman hava sahasına girmeden her türlü hedefi hassas silahlarla vurmak için tasarlandı.

Rusya 4. nesil savaş uçağı MiG-35'i test etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Uğur ~ 6 yıl önce
Mig29 gelişmiş modeli bizki ve alacağımız f35 daha yüksek manevra yeteneğine sahip Rusya Suriye'ye göndermeye tenezzül bile etmedi ABD ise genelde F16 kullanıyor ve şunuda diyin f35 bence sadece bir kazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hikaye ~ 7 yıl önce
Meger hersey bir oyunmus. Rusyanin ucak dusurmesi fln , bunlar Amerika Iran ve Suriye bir olup sozde kurdistan kuracaklar ama yemezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uyuma ~ 7 yıl önce
uyuma sende!! uyan türkiye uyan
Strategy ~ 7 yıl önce
Türkiye bir 10 tane koysun filoya bundan nato biraz tirsar en azindan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
R.A ~ 7 yıl önce
Tr alamaz nato uyesi oldugu icin.
peki ~ 7 yıl önce
tk içinde barınmaya devam eden fetöcüler için himmet paralarını tetö ye bağlamış diyorlar. ona ne diyeceksiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 7 yıl önce
Arkadaslar bu ucak a320neo karsiligidir. Bilip bilmeyen konusmasin. Burda 20 yiloini havaciliga vermis bir deha varken kimseye soz dusmez.Ben bu isin kitabini okumus biriyim.Haddinizi bilin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:D ~ 7 yıl önce
ne alaka la biri sivil biri askeri
Ne alaka'ya cevap ~ 7 yıl önce
Kardes burda Remzi diye bir gerzo var. Aklınca mizah ve troll yapmaya çalısıyor sürekli. İşsizlik böyle birşey olsa gerek.
GL ~ 7 yıl önce
Blinmez.Gizlidir.(god knows,whatever it is)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Savaş uçağı ~ 7 yıl önce
Savaş uçağı üretiminde onları geçemeyiz. Biz insansız hava araçlarında farkı açalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anti mig ~ 7 yıl önce
F 18 , F 16 hala daha gelişmiş lantrin sistemlerne sahipler , gece mig F serisiyle dogfighta girsin sabah enkazından dumanlar yükselir , yüksek irtifada aero artısı geliştirilmiş ama bu Mig bir Su bile değil.. F35 lere laf atanlar son gelişmelerden bir haberiniz yok galiba .. F35 en korkutucu hava aracıdır , Pakfa T50 kapalı kutudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rakip? ~ 7 yıl önce
Güncelliğini kaybedene kadar en az 30 yıl daha kullanımda olacak. Sen ve senin kafadakiler gidip ABD'nin çöplerini milyar dolarlar karşılığında alacak, onlara milyonlarca dolarlık yedek parça alacaksınız ve olası bir savaşta sahipleriniz istemezse bir tanesini bile kaldıramayacaksınız. Olmayan bir insansız uçak yerine bunlara sahip olmak daha iyidir üstelik. Uçak tasarımı, hele ki insansız fighter tasarlamak çok uzun yıllar alacak bir süreç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pala remzi ~ 7 yıl önce
sorunları bitmek tükenmek bilmeyen f-35 isimli uçan tenekeden kat be kat iyi bir tayyyare.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000