12 Ocak 2011, Çarşamba 09:18:50

RÜŞVET OPERASYONUNDA 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Gümrükte rüşvet iddiasıyla ilgili olarak mahkemeye sevkedilen 45 kişiden 4'ü tutuklandı. Tutuklanan 4 kişi arasında İstanbul Gümrük ve Muhafaza Başmüdürü Lütfü Ekinci de bulunuyor.
  • Her hafta 150 bin Dolar rüşveti bu dört kişi paylaştıysa İstanbulun yarısı Antalyanın tamamı bunların olurdu. Bunlar rüşveti toplarken diğerleri alkışmı çalıyormuş. Bana hiç inandırıcı gelmedi.

İstanbul'da "rüşvet ve yolsuzluk" iddialarına ilişkin operasyonda gözaltına alınarak mahkemeye çıkartılan 45 aralarında İstanbul Gümrük ve Muhafaza Başmüdürü Lütfi Ekinci'nin ve Atatürk Havalimanı Kargo Terminali Müdürü Hayrettin E.'nin de bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

Bakırköy Adliyesin'de Cumhuriyet savcısı tarafından sorgulanarak "rüşvet almak, vermek" ve "Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet" suçlamasıyla mahkemeye çıkartılan 45 kişiden 41'i tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Şüphelilerden İstanbul Gümrük ve Muhafaza Başmüdürü Lütfi Ekinci ile Gümrük Memuru İhsan Durmazer, Muayene Memuru Erkan Uzunalioğlu ve Atatürk Havalimanı Kargo Gümrük Müdürü Hayrettin Eker ise tutuklandı.

Dört tutuklu Paşakapısı Cezaevine gönderildi.

 

RÜŞVET OPERASYONUNDA 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Her hafta 150 bin Dolar rüşveti bu dört kişi paylaştıysa İstanbulun yarısı Antalyanın tamamı bunların olurdu. Bunlar rüşveti toplarken diğerleri alkışmı çalıyormuş. Bana hiç inandırıcı gelmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000