18 Ocak 2016, Pazartesi 08:01:31

Ruslar'dan Türkiye'ye tatil açıklaması

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR), yasağa rağmen bazı Rus turistlerin tatillerini Türkiye’de yapmayı planladıklarını açıkladı.
  • antalyaya bir hafta 4-5 yıldızlı otele 7-8bin lira verip paramla rezil olmaktansa avrupada italya ispanyada 2-3 bin euroya gayet 4-5 yıldızlı otelde kalmayı tercih ederim en azından paramla rezil olupta tatilimde bana zehir olmaz.
  • Arkadaş turist yok şimdiden Antalya da otele rezervasyon yapalım diyoruz dünya para. Ülke insanını yolunacak kaz olarak görmeye devam ediyor malesef turizm sektörü. Siz bu kafa ile gitmeye devam edecekseniz, bizde kendi olanaklarımızla Amerikaya, Avrupaya, Uzak Doğuya gidiyoruz. Yıl sonunda batıyoruz diye ağlamaya devam daha da beter olsun ülke vatandaşını soymaya çalışanlar.
  • o kadar az paraya rusu tatil yaptirana kadar ayni imkanlari kendi vatandasiniza saglayinda omrunde hic tatil yapmsmis insanlar birazda bes yildizli otellerin keyfini sursun.korkmayin ac culsuz ruslardan gelicek paranin fszlasi turklerden gelir zaten.en azindan ruslarin goegusuzluklerini cekmezsiniz.
  • kesinlikle katılıyorum antalya ve çevresinde daha şimdiden binlerce insan işsiz kaldı, yıllardır açık olan mekanlar ilk defa kapandı. Rus probleminden sonra açığı almanlar ve iskandinavlarla kapatmak ise artık hayal gibi birşey son yaşanan olaylardan sonra. yazık valla o kadar insan ekmek yiyor turizmden. acaba tekrar iyileşirmi diye beklerken günden güne daha kötüye gidiyor. Hakkımızda hayırlısı !!
  • Senin ak parti düşmanlıgını bağladıgın seylere bak.açmasılar kral değil 12 ay 120000 ay acmasınlar kapılarını.ki zaten bidaha da açacak para bulamazlar..
  • Tarifeli sefer bulabilirlerse. Anttalya'nın kaderi THY'nin bir/ iki maaş ödüllü müdürlerinin insafına kalmiş gibi.
  • THY bu işte de gec kaldı. Antalya,ya direkt uçuşları yıllar önce başlatmalıydı. Yumurta kırıldı bir kere, toparla şimdi toparlayabilirsen.
  • 30 kent ?
  • 30 kent ?
  • Otelcilik amma saçmalamışsın.

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR), yasağa rağmen bazı Rus turistlerin tatillerini Türkiye’de yapmayı planladıklarını açıkladı. Açıklamada, Türkiye’de tatil planlayan Rus vatandaşlarının önünde hiçbir engelin olmadığı belirtildi.

ATOR’un açıklamasında, Türkiye’de tatil yapmak isteyen Rusya vatandaşlarının, bireysel olarak tarifeli Antalya ve İstanbul uçaklarına bilet alabilecekleri ve otel rezervasyonu yapabilecekleri ifade edildi.

Turistlerin sigorta konusunda da zorluk çekmeyeceği, aksine sigorta satışının serbest olduğu ve fiyatların değişmediği kaydedildi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’nin tehlikeli ülke olduğunu, bu yüzden sigorta koşullarının değişmesi gerektiğini açıklamıştı. Ancak ATOR’a bağlı sigorta şirketleri, koşulların aynı kaldığı, Türkiye ziyaretleri için sigorta satışlarının devam ettiği ve fiyatlarının değişmediğin belirtti.

RUSYA İLE TÜRKİYE ARASINDAKİ HAVA YOLU ULAŞIMI AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Öte yandan Rusya ile Türkiye arasındaki hava ulaşımı devam ediyor. Rus havayolu şirketi Aeroflot, haftada yedi kez Moskova – Antalya; 20 kez de Moskova — İstanbul seferleri düzenliyor. THY de Rusya’nın 30 kentine uçmayı devam ederken, şirket temsilcileri Rusya’ya seferleri azaltma niyetinde olmadıklarını açıkladı.

Türkiye’nin tek taraflı olarak Rusya’ya vize muafiyetini uygulamaya devam etmesi nedeniyle Rus vatandaşlar vize sorunu da yaşamıyor. (Sputniknews)

Ruslar'dan Türkiye'ye tatil açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

antalya ~ 8 yıl önce
antalyaya bir hafta 4-5 yıldızlı otele 7-8bin lira verip paramla rezil olmaktansa avrupada italya ispanyada 2-3 bin euroya gayet 4-5 yıldızlı otelde kalmayı tercih ederim en azından paramla rezil olupta tatilimde bana zehir olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yerli turist ~ 8 yıl önce
Arkadaş turist yok şimdiden Antalya da otele rezervasyon yapalım diyoruz dünya para. Ülke insanını yolunacak kaz olarak görmeye devam ediyor malesef turizm sektörü. Siz bu kafa ile gitmeye devam edecekseniz, bizde kendi olanaklarımızla Amerikaya, Avrupaya, Uzak Doğuya gidiyoruz. Yıl sonunda batıyoruz diye ağlamaya devam daha da beter olsun ülke vatandaşını soymaya çalışanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ciddi ~ 8 yıl önce
Durum o zaman sanılandan daha ciddi.Arz fazlasına rağmen fiyatlar artıyorsa sanılandan daha fazla otel bu sene kapılarını açmayacak.Sigorta şirketlerinin bu sene Türkiye için seyahat sigortası yapmak istemediğini de dip not olarak düşelim.
müstehak ~ 8 yıl önce
evet müstehak bu bize.
Leman ~ 8 yıl önce
o kadar az paraya rusu tatil yaptirana kadar ayni imkanlari kendi vatandasiniza saglayinda omrunde hic tatil yapmsmis insanlar birazda bes yildizli otellerin keyfini sursun.korkmayin ac culsuz ruslardan gelicek paranin fszlasi turklerden gelir zaten.en azindan ruslarin goegusuzluklerini cekmezsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
otelcilik haklı ~ 8 yıl önce
kesinlikle katılıyorum antalya ve çevresinde daha şimdiden binlerce insan işsiz kaldı, yıllardır açık olan mekanlar ilk defa kapandı. Rus probleminden sonra açığı almanlar ve iskandinavlarla kapatmak ise artık hayal gibi birşey son yaşanan olaylardan sonra. yazık valla o kadar insan ekmek yiyor turizmden. acaba tekrar iyileşirmi diye beklerken günden güne daha kötüye gidiyor. Hakkımızda hayırlısı !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otelcilike ~ 8 yıl önce
Senin ak parti düşmanlıgını bağladıgın seylere bak.açmasılar kral değil 12 ay 120000 ay acmasınlar kapılarını.ki zaten bidaha da açacak para bulamazlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cari Açik ~ 8 yıl önce
Turizm gelirleri Türk ekonomisinde ‘cari açığın ilacı’ olarak tanımlanır. Türkiye’nin elde ettiği 35 milyar dolarlık turizm geliri, 38.1 milyar dolarlık cari açığın yüzde 91’ini tek başına kapatır.Bunu anlamayacak kadar sığsan 12 ay sonra kurun ve cari açığın, düşuk petrol fiyatlarına rağmen nereye geldiğini görduğünde sakın oturup ağlama.
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Tarifeli sefer bulabilirlerse. Anttalya'nın kaderi THY'nin bir/ iki maaş ödüllü müdürlerinin insafına kalmiş gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 8 yıl önce
THY bu işte de gec kaldı. Antalya,ya direkt uçuşları yıllar önce başlatmalıydı. Yumurta kırıldı bir kere, toparla şimdi toparlayabilirsen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5 ~ 8 yıl önce
30 kent ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5 ~ 8 yıl önce
30 kent ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hk ~ 8 yıl önce
Otelcilik amma saçmalamışsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogrusu ~ 8 yıl önce
Doğrusunu sen yaz da bilelim o zaman.
Doğrusu'na ~ 8 yıl önce
Kara'yı görünce Beyaz'ı seçemeyeecek kadar körmüsün?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000