18 Ekim 2014, Cumartesi 10:42:43

RUSLARDAN THY'YE ÖVGÜ

Havayolu taşımacılığında işbirliğini geliştirmek isteyen Türkiye ve Rusya karşılıklı bir anlaşma yaptı.
  • Yooo pegasus demek istememisler.gayet onur air odesaya tarifeli seferleri var.ay illla bisi bulcaksiniz onur air ismi gecince:)
  • Bu ara yok her zaman tgs ye alım var ama 3 bilemedin 5 er kişilik bir iki grup halinde oluyor, referansın var ise rahat girersin yok ise zor arkadasım. Yalnız aynı parayı İkram hizmetleri yapan BTA da veriyor, veyahut Doco daha da fazla veriyor, amacın mantıklı olsun.
  • TGS YE ALIM VARMI BİLGİSİ OLAN YAZABİLİRMİ
  • rusya büyük pazar thy için ve diğer türk havayolları için. günden güne daha fazla rus türkiyeye geliyor gidiyor ve sürekli sirkilasyon var gerek turizm gerekse iş amaçlı. neden olmasın daha fazla rus şehirlerinden türkiyenin potansiyeli olan şehirlerine seferler düzenlensin.. Avrupalılar bu konuda çıldırmış durumdalar thy nin daha fazla pay almasını hiç istemezler.ama yapacak bir şeyleri yok olamaz da..
  • Haberin orjinalinde (http://www.kommersant.ru/doc/2590362) Rusların Moskova-İstanbul (Atatürk) hattında kendisine (Aeroflot ve Transaero) ek slot verilmesi halinde THY'ye izin verebileceklerinden bahsediyor. Ayrıca gene haberde THY'nin Novaport Grubunun yönettiği Çelyabinsk ve Volgograd (daha önce "airporthaber"de THY'nin Çelyabinsk ile ilgilendiği yolunda haberler çıkmıştı) havalimanlarıyla ilgilendiğinden bahsediyor. Ayrıca THY agresif bir şekilde büyüdüğünden ve bu yüzden Lufthansa'nın kod paylaşımını bıraktığından bahsetmiş. ------------------- Burada bence de karşılıklı menfaat var, THY Rusya nın diğer bölgelerinden yeni karlar elde ederken Aeroflot ve Transaero da İstanbul-Moskova hattından daha çok gelir elde edecek. Ruslar zannedersem risk almak istemiyor, yolcusu hazır hatlarda ilerlemek istiyor. THY ise mevcut Dünya ağını büyütmek istiyor. Umarım sonunda kazanan yolcu olur.
  • Sunexpress de izmirden uçuşları başlatıcak seneye
  • uydurma..... THY'nin Samara'ya uçuşu yok.
  • krasnodar, omsk, minerlyne vody, moskova pegasusun istanbuldan uçtuğu hatlar. ayrıca antalya krasnodar. trabzon soçi seferleri vardır. onur air antalyadan moskovaya uçuyor sadece. thy ise antalya moskova istanbul moskova ankara moskovanın yanında istanbuldan... novosibirsk, samara, astarahan, soçi, ufa, ekaterinburg, chelyabisk, petersburg, kazan gibi şehirlere uçuyor, atlas jet ise nihkemansk a uçuyor
  • Donavia da var...
  • bi haber yaparken birgünde tam araştırıp yazın. PEGASUS Moskova, Krasnodar, Omsk ve mineralnye vody 'ye uçuyor.... e buralarda antartikada olmadığına göre tam 4 nokta RUSYA'da oluyor...

Rus Kommersant gazetesinin haberinde Moskova'nın, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yanı sıra, Atatürk Havalimanı'nda da Rus havayolu şirketleri için yer ayrılmasını talep ettiği, bunun karşılığında da Türk havayolu şirketlerine Rusya'ya yeni uçuş izinleri vermeye hazırlandığı belirtildi. Moskova'nın, Türk şirketlerine Rusya'nın bölgelerine doğrudan daha fazla sefer yapma izni vermeye hazırlandığı belirtilen haberde, "Rusya ve Türkiye'nin hava yolu taşımacılığında işbirliğini geliştirmesi Rusya'da birçok şirketi pazardan silebilir. THY, Avrupa'da pazarları fetheden en başarılı şirketlerden biri olarak gösteriliyor" denildi.

ANLAŞMA 2015 YAZINA KADAR

Bugün Rusya'dan Türkiye'ye Rus havayolu şirketlerinden Aeroflot ve Transaero uçuyor. Türkiye'den ise Rusya'ya Türk Hava Yolları ve Onur Air sefer yapıyor. Tarafların, 2015 yaz sezonu başına kadar olan süre için anlaşmaya vardıkları bildiriliyor. 

RUSLARDAN THY'YE ÖVGÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

:) ~ 10 yıl önce
Yooo pegasus demek istememisler.gayet onur air odesaya tarifeli seferleri var.ay illla bisi bulcaksiniz onur air ismi gecince:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu ara yok her zaman tgs ye alım var ama 3 bilemedin 5 er kişilik bir iki grup halinde oluyor, referansın var ise rahat girersin yok ise zor arkadasım. Yalnız aynı parayı İkram hizmetleri yapan BTA da veriyor, veyahut Doco daha da fazla veriyor, amacın mantıklı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 10 yıl önce
TGS YE ALIM VARMI BİLGİSİ OLAN YAZABİLİRMİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
var ~ 10 yıl önce
nisanda
camaroth ~ 10 yıl önce
rusya büyük pazar thy için ve diğer türk havayolları için. günden güne daha fazla rus türkiyeye geliyor gidiyor ve sürekli sirkilasyon var gerek turizm gerekse iş amaçlı. neden olmasın daha fazla rus şehirlerinden türkiyenin potansiyeli olan şehirlerine seferler düzenlensin.. Avrupalılar bu konuda çıldırmış durumdalar thy nin daha fazla pay almasını hiç istemezler.ama yapacak bir şeyleri yok olamaz da..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karşılıklı ~ 10 yıl önce
Haberin orjinalinde (http://www.kommersant.ru/doc/2590362) Rusların Moskova-İstanbul (Atatürk) hattında kendisine (Aeroflot ve Transaero) ek slot verilmesi halinde THY'ye izin verebileceklerinden bahsediyor. Ayrıca gene haberde THY'nin Novaport Grubunun yönettiği Çelyabinsk ve Volgograd (daha önce "airporthaber"de THY'nin Çelyabinsk ile ilgilendiği yolunda haberler çıkmıştı) havalimanlarıyla ilgilendiğinden bahsediyor. Ayrıca THY agresif bir şekilde büyüdüğünden ve bu yüzden Lufthansa'nın kod paylaşımını bıraktığından bahsetmiş. ------------------- Burada bence de karşılıklı menfaat var, THY Rusya nın diğer bölgelerinden yeni karlar elde ederken Aeroflot ve Transaero da İstanbul-Moskova hattından daha çok gelir elde edecek. Ruslar zannedersem risk almak istemiyor, yolcusu hazır hatlarda ilerlemek istiyor. THY ise mevcut Dünya ağını büyütmek istiyor. Umarım sonunda kazanan yolcu olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sunexpress de izmirden uçuşları başlatıcak seneye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KUF? ~ 10 yıl önce
uydurma..... THY'nin Samara'ya uçuşu yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
manas-bişkek ~ 10 yıl önce
krasnodar, omsk, minerlyne vody, moskova pegasusun istanbuldan uçtuğu hatlar. ayrıca antalya krasnodar. trabzon soçi seferleri vardır. onur air antalyadan moskovaya uçuyor sadece. thy ise antalya moskova istanbul moskova ankara moskovanın yanında istanbuldan... novosibirsk, samara, astarahan, soçi, ufa, ekaterinburg, chelyabisk, petersburg, kazan gibi şehirlere uçuyor, atlas jet ise nihkemansk a uçuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Donavia da var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airport! ~ 10 yıl önce
bi haber yaparken birgünde tam araştırıp yazın. PEGASUS Moskova, Krasnodar, Omsk ve mineralnye vody 'ye uçuyor.... e buralarda antartikada olmadığına göre tam 4 nokta RUSYA'da oluyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000