24 Eylül 2012, Pazartesi 08:13:38

RUSLAR TÜRKİYE'DEN VAZ MI GEÇİYOR?

İspanya ekonomik alanda yaşadığı sıkıntıya karşın turizmde yükselişini sürdürüyor.
  • ruslara verdikleri fiyatları türk insanına versin zaten boş kalmaz. ama biz bize iyiyi güzeli yakıştıramayız. o nedenle aç kalır kendi insanına ucuz fiyat vermez bizim oteller
  • HİÇ GELMESİNLER DAHA İYİ
  • Türkiyedeki 5 yıldızlı otel ve tatil köylerinde 2 yıldız bile etmeyecek turistleri gördükçe insan keşke hiç gelmeseler diye düşünüyor. Ne yemeyi biliyorlar, ne içmeyi ne de insan gibi davranmayı. Ülkesinden aldığı tur ile gelip, beş kuruş harcamadan, tatil köyünün imkanlarını da sonuna kadar kullanıp ülkesine geri dönüyorlar. Yemişim böyle turizmi...
  • Geçen aylarda taksimde bir Rus bayan emniyet görevlisi tarafından karakolda tecavüze uğramıştı. Bu kadarı da olmaz diye programında olayı protesto eden radyo VJ ne RTÜK ceza kesmiş VJ de cezayı cebinden ödemiş ve kanaldan ayrılmıştı. Bunlar olanlar yalan değil herkes yazdı okuyan okudu. Şimdi burası mı Ruslar için cazip ve emniyetli? Hatta sadece Ruslar için mi???
  • on lar için burdan ucuz ve güvenli bir yer daha yok..İspanya da imkansız ..

İspanya’nın turizmdeki yükselişinde Rusya pazarının önemli etkisi olduğu bildirildi.

İspanya Turizm Örgütü'nün açıkladığı verilere göre yıln sekiz aylık döneminde ülkeye gelen ziyaretçi sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3,6 artarak 40,7 milyon kişi oldu.

Ağustos ayı ziyaretçi giriş verilerine göre bu yılın ağustos ayında İspanya’ya gelen ziyaretçi sayısı geçen yıın aynı dönemine göre yüzde 3 artışla 7,9 milyon olarak gerçekleşti.

İspanya’ya gelen ziyaretçilerin ülkelere göre dağılımında Almanya’dan girişler yüzde 4,3 oranında azalırken, Rusya’dan gelenler ise yüzde 44,7 artış ile rekor kırdı.

İspanya 2012’nin ilk sekiz ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3,6’lık artışla toplam 40,7 milyon yabancı ziyaretçi kaydetti. 

RUSLAR TÜRKİYE'DEN VAZ MI GEÇİYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

antalya otelleri ~ 12 yıl önce
ruslara verdikleri fiyatları türk insanına versin zaten boş kalmaz. ama biz bize iyiyi güzeli yakıştıramayız. o nedenle aç kalır kendi insanına ucuz fiyat vermez bizim oteller

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
HİÇ GELMESİNLER DAHA İYİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sellable ~ 12 yıl önce
Türkiyedeki 5 yıldızlı otel ve tatil köylerinde 2 yıldız bile etmeyecek turistleri gördükçe insan keşke hiç gelmeseler diye düşünüyor. Ne yemeyi biliyorlar, ne içmeyi ne de insan gibi davranmayı. Ülkesinden aldığı tur ile gelip, beş kuruş harcamadan, tatil köyünün imkanlarını da sonuna kadar kullanıp ülkesine geri dönüyorlar. Yemişim böyle turizmi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözcü ~ 12 yıl önce
Geçen aylarda taksimde bir Rus bayan emniyet görevlisi tarafından karakolda tecavüze uğramıştı. Bu kadarı da olmaz diye programında olayı protesto eden radyo VJ ne RTÜK ceza kesmiş VJ de cezayı cebinden ödemiş ve kanaldan ayrılmıştı. Bunlar olanlar yalan değil herkes yazdı okuyan okudu. Şimdi burası mı Ruslar için cazip ve emniyetli? Hatta sadece Ruslar için mi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ruslar gidemez ~ 12 yıl önce
on lar için burdan ucuz ve güvenli bir yer daha yok..İspanya da imkansız ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000