26 Ekim 2010, Salı 12:06:01

RUSLAR DA GÜRÜLTÜLÜ UÇAK İSTEMİYOR!

Moskova Vnukova havalimanı ses standardına uymayan aşırı gürültülü uçakların inişine kapanıyor. Rus yapımı Tu-134, Tu-154B ve Il-86 model uçaklar da Mart 2011’den itibaren başlayacak uygulama kapsamında Vnukova havalimanına inişleri yasaklanacak.
  • Araba sektöründe ŞAHİN neyse uçak sektöründede Rus yapımı TU-134 ve TU-154B odur :) kalitesini siz hesaplayın...
  • isterse zepplin ile gelsinler,ama yeter ki turist gelsin..
  • Sana katılmamak elde değil. Ama sadece (2) nolu maddede. Gerisine maalesef katılamıyorum. Bu arada madalya takmak Rus adetidir. Hiç gittin mi bilmiyorum Rusya ve eski CCCP ülkelerine; ceketi madalyadan görünmeyen orta ve üstü yaşlı adam ve kadınlarla doludur sokaklar. Türk pilot Rus uçağını havada tutabildiği ve Rus' lara "Aha !! Bu uçuyomuş la" dedirtebildiği için almıştır o madalyayı. :)))))))))
  • vekili degil kendisi yazmis gibime geldi benim? :)) kucuk bölgesel ucaklarda iyi olabilirler ancak gunumuz pazarinda karlilik acisindan parlak degiller :)) bu arada moscow lions rumuzuyla yazan arkadas baskan falan degildir lionstan bu kadar sig adam cikmaz :)))
  • Ruslarla dalga geçiyorsunuz ama adamların yaptığı " BE 200 " ucagina bakin. Rusya'da yangin oldu bizim Turk pilota madalya taktilar.Bundan sonra acaba takarlarmi bi görelim. Bu ucakla dunyadaki tum yanginlari bile sondurebilirler. Unutmayin !!! Ruslarin iki şeyi güzeldir. 1) Uçakları 2) Kızları
  • Ben saygıdeğer lionsun vekiliyim. Başkanımıza göre dünyanın en iyi uçakları TU'lar ve IL'lerdir. Ama bunu burdaki yerel görevliler bile anlamıyorlar! Ne yapacağız bilmiyorum. Aeroflot'un tek savunucusu biz kaldık. Ama bir gün bütün dünya bizi tanıyacak! Savunun bre...
  • Sahi Moscow Lions diye bir adam vardı nerde o? :)))
  • Aeroflotçu nasıl oldu da müdahele etmedi ??? Hayret... hasta filan mı yoksa ?? vah vaahhh... Tavuk suyuna çorba, kolonya filan götürelim. Tokatlı da gürültülü uçak istemezük dememiş, deniz uçakçısı "o halde o Tu154' leri denizlerde kullanalım " dememiş... Bugün işler kesat galiba :))))))))))))
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Biz ne zaman insana değer vereceğiz.? Nasıl olsa Ruslar yapacakmış gerek kalmadı.. Antalya da sebeplenir. Teşekkürler Rusya..

Vedomosti gazetesine açıklamada bulunan Vnukova havalimanı genel müdür yardımcısı Vitali Vantsev, “Vnukova şehir merkezine yakın. Gürültü standardına dikkat etmemiz gerekiyor” dedi.

Yeni uygulamanın havalimanının ekonomik açıdan karlılığını etkilemeyeciğini vurgulayan yetkili, Rusya havayolu taşımacılığının da modernize edildiğini, eski modellerin yüzde 10-15’lik bir orana sahip olduğunu açıkladı.

Rusya’nın en büyük hava limanlarından biri olan Moskova Vnukova havalimanına yılda 130 bin uçak iniyor ve 8 milyon yolcuya hizmet veriliyor.

 

RUSLAR DA GÜRÜLTÜLÜ UÇAK İSTEMİYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
Araba sektöründe ŞAHİN neyse uçak sektöründede Rus yapımı TU-134 ve TU-154B odur :) kalitesini siz hesaplayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
isterse zepplin ile gelsinler,ama yeter ki turist gelsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sana katılmamak elde değil. Ama sadece (2) nolu maddede. Gerisine maalesef katılamıyorum. Bu arada madalya takmak Rus adetidir. Hiç gittin mi bilmiyorum Rusya ve eski CCCP ülkelerine; ceketi madalyadan görünmeyen orta ve üstü yaşlı adam ve kadınlarla doludur sokaklar. Türk pilot Rus uçağını havada tutabildiği ve Rus' lara "Aha !! Bu uçuyomuş la" dedirtebildiği için almıştır o madalyayı. :)))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
vekili degil kendisi yazmis gibime geldi benim? :)) kucuk bölgesel ucaklarda iyi olabilirler ancak gunumuz pazarinda karlilik acisindan parlak degiller :)) bu arada moscow lions rumuzuyla yazan arkadas baskan falan degildir lionstan bu kadar sig adam cikmaz :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ruslarla dalga geçiyorsunuz ama adamların yaptığı " BE 200 " ucagina bakin. Rusya'da yangin oldu bizim Turk pilota madalya taktilar.Bundan sonra acaba takarlarmi bi görelim. Bu ucakla dunyadaki tum yanginlari bile sondurebilirler. Unutmayin !!! Ruslarin iki şeyi güzeldir. 1) Uçakları 2) Kızları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben saygıdeğer lionsun vekiliyim. Başkanımıza göre dünyanın en iyi uçakları TU'lar ve IL'lerdir. Ama bunu burdaki yerel görevliler bile anlamıyorlar! Ne yapacağız bilmiyorum. Aeroflot'un tek savunucusu biz kaldık. Ama bir gün bütün dünya bizi tanıyacak! Savunun bre...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sahi Moscow Lions diye bir adam vardı nerde o? :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aeroflotçu nasıl oldu da müdahele etmedi ??? Hayret... hasta filan mı yoksa ?? vah vaahhh... Tavuk suyuna çorba, kolonya filan götürelim. Tokatlı da gürültülü uçak istemezük dememiş, deniz uçakçısı "o halde o Tu154' leri denizlerde kullanalım " dememiş... Bugün işler kesat galiba :))))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Biz ne zaman insana değer vereceğiz.? Nasıl olsa Ruslar yapacakmış gerek kalmadı.. Antalya da sebeplenir. Teşekkürler Rusya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000