09 Nisan 2017, Pazar 09:08:06

Rus uçakları törenle karşılanacak

Antalya’nın Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na gelecek üç Rus tur operatörüne ait ilk uçaklar törenle karşılanacak.
  • Afferim aslanlar, yalayacaksınız tabi, diliniz kösele gibi olana kadar yalayacaksınız. Ruslar veli nimetiniz. Patron onlar. Gelmedilermi aç tavuk gibi vıdılıyorsunuz. O yüzden ne isterlerse yapacaksınız. Anladınızmı canlarım.
  • Ne hallere dustuk.
  • Ezikliğin nirvanası.Bari üstüne para da verelim adamlara.
  • Su takı nedir ya :) tag bari yazda bi yerinden tutalim
  • Yorum yapmadan önce gelen uçaklara niçin tören yapıldığını bilseniz daha güzel olurdu. ilk seferini yapacak olan her hava yolu şirketine bir karşılama töreni yapılır. Bunun hangi milliyetten olduğu öneli değil. Yalakalık değildir. Dünyadaki bütün meydanlarda yapılan bir durumdur. Şöyle anlatayım evine her gün gelen misafiri nasıl karşılarsın, ilk defa gelen misafiri nasıl karşılarsın onun gibi :) :) :)
  • Yabancilari bizim kekolar kizlari pusuda bekliyor
  • Avrupalilari kusdurduk, bakalim turizim bu yil ne alemde olucak. Oyunu oynamasani bilmiyoruz, ve hep zarar eden biz oluyoruz.
  • Sen ülkede turizmi bitirirsen böyle beş kuruşluk rusa araba seremoni yaparız.
  • bu tarz şeylerden ne zaman vazgeçecegiz? bizi küçük düşürmekten başka ne işe yarıyor bu törenler? adamlar bunlar bize muhtaç diye düşünmezler mi? kendi insanımız gitse aynı şekilde tören yapacak mısınız? konukseverlik böyle törenle mi oluyor? onları törenle karşılayacak kadar değer veriyorsak ülkemizin para kazandığı turistleri kazıklamayalım,dolandırmayalım yeter ! ayrıca dünyada eşi benzeri görülmemiş şekilde kendi insanına kendi ülkesinde fahiş fiyat uygulayarak tatil yapma imkanı vermeyen turizmcileri,yurtdışında başka kendi ülkesinde başka fiyata bilet satan havayolu firmalarını ve onlara göz yuman devleti de kınıyorum !
  • Ruslara öğle yemeği için Metropol Kart da verilecek mi ?

Antalya’nın Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na gelecek üç Rus tur operatörüne ait ilk uçaklar törenle karşılanacak.

Pobeda, Coral ve Anex tur operatörlerine ait ilk uçaklar için Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nda tören yapılacak. Rusya'dan 3 buçuk milyon turist bekleyen Antalya turizmcileri, Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na inecek olan 21 Nisan'da Pobeda, 26 Nisan'da Coral ve 28 Nisan'da Anex tur operatörlerinin ilk yolcularına karşılama töreni düzenleyecek.

TAV Havalimanı İşletmeleri, Alanya Belediyesi, Gazipaşa Belediyesi, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı'nın (ALTAV) ortak düzenleyeceği karşılama töreni geleneksel havacılık seremonisi olan 'Su Takı Töreni'yle başlayacak. Törende, uçaklardan inecek tüm yolculara, pilot ve beraberindeki mürettebata karanfil ve buket verilecek, çilek ikramı yapılacak, içinde Rusça tanıtım materyalleri ve Alanya hediyeleri bulunan çantalar hediye edilecek.

Keman ve flüt dinletisinin de yapılacağı karşılama törenine Rusya'nın Antalya Başkonsolosluğu yetkililerinin de katılması bekleniyor.

Rus uçakları törenle karşılanacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Nazif ~ 7 yıl önce
Afferim aslanlar, yalayacaksınız tabi, diliniz kösele gibi olana kadar yalayacaksınız. Ruslar veli nimetiniz. Patron onlar. Gelmedilermi aç tavuk gibi vıdılıyorsunuz. O yüzden ne isterlerse yapacaksınız. Anladınızmı canlarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 7 yıl önce
Ne hallere dustuk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ER ~ 7 yıl önce
Ezikliğin nirvanası.Bari üstüne para da verelim adamlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AG ~ 7 yıl önce
Üzerine para veriyoruz zaten. Pek çok incoming firması, sadece cashflow yaratabilmek için, "otelden indirim alırız" umuduyla eksi fiyat çıkıyor.
Eski takci ~ 7 yıl önce
Su takı nedir ya :) tag bari yazda bi yerinden tutalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yerli ~ 7 yıl önce
Yorum yapmadan önce gelen uçaklara niçin tören yapıldığını bilseniz daha güzel olurdu. ilk seferini yapacak olan her hava yolu şirketine bir karşılama töreni yapılır. Bunun hangi milliyetten olduğu öneli değil. Yalakalık değildir. Dünyadaki bütün meydanlarda yapılan bir durumdur. Şöyle anlatayım evine her gün gelen misafiri nasıl karşılarsın, ilk defa gelen misafiri nasıl karşılarsın onun gibi :) :) :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yerli ~ 7 yıl önce
Sayın profesör yazdıklarınız eskidendi. Eve gelen misafir size para ödüyor mu ? Benzetme yaparken daha dikkatli olalım. Körü körüne savunma yapmayalım.
:) ~ 7 yıl önce
Yabancilari bizim kekolar kizlari pusuda bekliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 7 yıl önce
Avrupalilari kusdurduk, bakalim turizim bu yil ne alemde olucak. Oyunu oynamasani bilmiyoruz, ve hep zarar eden biz oluyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
The end ~ 7 yıl önce
Sen ülkede turizmi bitirirsen böyle beş kuruşluk rusa araba seremoni yaparız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 7 yıl önce
bu tarz şeylerden ne zaman vazgeçecegiz? bizi küçük düşürmekten başka ne işe yarıyor bu törenler? adamlar bunlar bize muhtaç diye düşünmezler mi? kendi insanımız gitse aynı şekilde tören yapacak mısınız? konukseverlik böyle törenle mi oluyor? onları törenle karşılayacak kadar değer veriyorsak ülkemizin para kazandığı turistleri kazıklamayalım,dolandırmayalım yeter ! ayrıca dünyada eşi benzeri görülmemiş şekilde kendi insanına kendi ülkesinde fahiş fiyat uygulayarak tatil yapma imkanı vermeyen turizmcileri,yurtdışında başka kendi ülkesinde başka fiyata bilet satan havayolu firmalarını ve onlara göz yuman devleti de kınıyorum !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tava Sapı ~ 7 yıl önce
Ruslara öğle yemeği için Metropol Kart da verilecek mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000