08 Mayıs 2012, Salı 10:09:12

RUS TURİST PARAŞÜT KAZASINDA ÖLDÜ

Fethiye'nin Üzümlü beldesi Geyran Dağı'nda uçuş yapan Rus turist, Kızılbel Mevkii'nde ormanlık alana düştü. Ağır yaralanan turist, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.
  • bu sene icin Fethiye'de toplamda 15-20 olumlu kaza olacagini tahmin ediyorum. Ulke genelinde 25-30 civari olabilir. Yamac Parasutu sadece ulkemizde degil tum dunyada havacilik bilgisi kit kisiler tarafindan kontrolsuz yapiliyor (gerce pilotlari tenzih ederim). Ucurtma ucurmaktan farkli bir tarafi yok gibi gorunsede ucurduklari seyin bir havaaraci oldugunu kendilerinin bir pilot olmasi gerektigini anlamayamayan insanlar malesef kendini oldurmeye devam ediyor. Bu bir ekstrem spor degildir. Bu bir pilotluktur hemde cok zor bir pilotluk. Detayli bir egitim ve tekrar gerektirir. Uctugunuz sey rigid bir kanat degildir. Kontrolu cok hassastir. Adrenelina ihtiyaci olan gitsin bungee junpimg yapsin hayatta kalma ihtimali daha yuksek. Adrenalin tutkusu icin yamacparasutu yapilmaz.

Edinilen bilgilere göre, Rus uyruklu 40 yaşındaki Alexander Bulaton isimli Rus turist, arkadaşları ile geldiği Fethiye'de kontrolsüz uçuş yapınca hayatından oldu.

Uçuş merkezi olmayan Üzümlü'nün Geyran Dağı'na birkaç arkadaşı ile çıkarak uçuş yapan Alexnnder Bulaton, Kızılbel Mevkii'nde ormanlık alana düştü. Arkadaşları tarafından ağır yaralı olarak bulunan Rus paraşütçü, 112 acil ambulans ile Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yolda öldü.

Rus uyruklu paraşütçünün ölüm olayına Cumhuriyet Savcılığı ve Jandarma el koydu. Fethiye Devlet Hastanesi morgunda yapılan ön incelemenin ardından cenaze geniş çaplı otopsi için İzmir Adli Tıp Merkezi'ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

RUS TURİST PARAŞÜT KAZASINDA ÖLDÜ

Yorumlar

bu sene ~ 12 yıl önce
bu sene icin Fethiye'de toplamda 15-20 olumlu kaza olacagini tahmin ediyorum. Ulke genelinde 25-30 civari olabilir. Yamac Parasutu sadece ulkemizde degil tum dunyada havacilik bilgisi kit kisiler tarafindan kontrolsuz yapiliyor (gerce pilotlari tenzih ederim). Ucurtma ucurmaktan farkli bir tarafi yok gibi gorunsede ucurduklari seyin bir havaaraci oldugunu kendilerinin bir pilot olmasi gerektigini anlamayamayan insanlar malesef kendini oldurmeye devam ediyor. Bu bir ekstrem spor degildir. Bu bir pilotluktur hemde cok zor bir pilotluk. Detayli bir egitim ve tekrar gerektirir. Uctugunuz sey rigid bir kanat degildir. Kontrolu cok hassastir. Adrenelina ihtiyaci olan gitsin bungee junpimg yapsin hayatta kalma ihtimali daha yuksek. Adrenalin tutkusu icin yamacparasutu yapilmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000