25 Kasım 2017, Cumartesi 16:23:46

"Rus pilotlardan korkar hale geldik!"

Suriye’de terör örgütü DEAŞ hedeflerine yönelik hava operasyonları her geçen gün daha dar alanlarda yapılırken, havada Ruslarla karşılaşan Amerikan savaş uçağı pilotlarının Rus uçaklarıyla baş etmede zorlandığı öne sürüldü.
  • NEW WORLD ORDER da ÇİN,HİNDİSTAN,ÖZBEKİSTAN,RUSYA,TÜRKİYE,İNGİLTERE, yer alacak eksen kaymıştır. algoritma ya göre optimum gelicel ülkeler.bilim teknik olarak Ş.İ.Ö. olacak A.B. yıkılacak yokolacak
  • F-22 en gelişkin “air superiority fighter”, neymiş bir önceki jenerasyon sovyet dönemi uçaklar daha iyiymiş, hem de bunu amerikalı pilotlar söylüyormuş. Buna kim inanır?
  • himmmmmmmmmm
  • Abd aklınca ruslara gaz veriyor galiba, o abd ki hala gidilemeyen aya gittim diyip sscb yi yok etti
  • Ülkemizde tarihten bu güne abd nin bize attıkı kazıkları görüpte hala onu savunan yurtdaşım varsa o vatan hainidir adamlar abd uçaklarını savunuyo ya. Sanki babası mühendisi
  • Hele bi Su 57'yi tamamlasınlar F22'leri çöp olacak amerikanın.
  • Bizd sahine kanat takar ucariz 5500 km hizla
  • Ya arkadaslar siz ne yasiyorsunuz kusura bakmayin ama. Bu konuda bilgisi olan biri atip tutsun dogru yorum yazsin. Gerek usaf olsun gerek rus hava kuvvetleri olsun. Her iki hava gucunun iyi ve kotu yanlari mutlaka vardir. En onemlisi pilotun yetenediğir. Daha sonra kullandigi ucagin ozellikler manevra kabiliyeti tasidigi fuze bomba tiplerdir. F22 2. Dunya savasindan bu yana gelistirilen ucak tipleri sonucu en iyisi olmasi icin uretilmistir.dizayn ve saldiri bakimindan.ruslarin mig veya sukhoileri genelde batili dusmanlarini korkutmak icin gelistirilmistir.onlari ayakta tutan modarnizasyondur. Disi aynidir ama ici teknolojinin dorugunu yasatir. Soyle diyelim. Pilot ne kadar cok kurnazlik yaparsa dusmemani o sekilde imha eder. Silahlar ikinci plandadir.
  • Ya biz napak
  • Yok öyle bişey

ABD’nin Birleşik Arap Emirliklerinde kullandığı “Al Dafra” hava üssündeki Amerikalı pilotlar, ‘Aviation Week’ yayınına açıklamalarda bulundu.

Buna göre Amerikalı pilotların “Suriye’deki operasyonlarda kullandığımız F-22 (Raptor- Yırtıcı Kuş) savaş uçakları Rusların 30 yıl önceden tasarlanmış uçaklarından daha kötü performans gösteriyor. Suriye gökyüzünde Rus uçaklarıyla karşılaşmaktan korkar hale geldik. Çünkü bizim F-22’da “dost-düşman” belirleme sistemi yetersiz kalıyor. Yaklaşan uçağın kime ait olduğunu tespit edecek optik ve kızılötesi cihazlar bulunmuyor. 5’nci nesil F-22’de F-15’te bile yer alan “Link-16” haberleşme sistemi de yok. Dolayısıyla Rus yapımı uçak karşımıza çıktığında bunun (Rusya Devlet Başkanı) Putin’in mi? Yoksa (Suriye Devlet Başkanı Beşar) Esad’ın mı olduğunu tespit edemiyoruz. Telsizle üssümüzle bağlantı kurarak yanımızdaki uçağın kime ait olduğunu öğrenmek durumundayız. Suriye’de F-22 Raptor pilotu olmak resmen kabus” dediği aktarılıyor.

RUSLARIN ESKİ KASALARI YANILTICI

Rusya’nın Suriye’de kullandığı savaş uçaklarının model olarak 30 yıl eski olmasına rağmen iç donanım olarak ciddi modernizasyon geçirdikleri de Suriye ile anlaşıldı. Rusların MİG-31 savaş uçağı 1981 yılından bu yana kullanılıyor. İki motorlu MİG-31 saatte 3 bin 500 kilometre hızla liderliği elinde tutuyor. Amerikan F-15 ise saatte ancak 3 bin kilometre hız yaptığı için Ruslara yetişemiyormuş.

Batıdaki savaş sanayi uzmanları ise manevra kabiliyeti bakımından Suriye göklerinde Rusların hakimiyetini kabul etmiş durumda. ABD vaziyeti dengelemek için F-35 uçaklarını bir an önce devreye sokmaya çalışırken Moskova’da boş durmuyor. 2015 yılında geliştirilmesine başlanan MİG-41 (Firefly) saatte 4 bin 500 km hızla gezegenin en süratli savaş uçağı olacak. (Hürriyet)

"Rus pilotlardan korkar hale geldik!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

mr.MEMARXC6 ~ 6 yıl önce
NEW WORLD ORDER da ÇİN,HİNDİSTAN,ÖZBEKİSTAN,RUSYA,TÜRKİYE,İNGİLTERE, yer alacak eksen kaymıştır. algoritma ya göre optimum gelicel ülkeler.bilim teknik olarak Ş.İ.Ö. olacak A.B. yıkılacak yokolacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçmalık ~ 6 yıl önce
F-22 en gelişkin “air superiority fighter”, neymiş bir önceki jenerasyon sovyet dönemi uçaklar daha iyiymiş, hem de bunu amerikalı pilotlar söylüyormuş. Buna kim inanır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bak ~ 6 yıl önce
Kadir İnanır
Kadir abi ~ 6 yıl önce
Nerdesin ?
himmmm ~ 6 yıl önce
himmmmmmmmmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gaz ~ 6 yıl önce
Abd aklınca ruslara gaz veriyor galiba, o abd ki hala gidilemeyen aya gittim diyip sscb yi yok etti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hollywood ~ 6 yıl önce
Acaba gerçekten gittilermi?....Ona bakarsan Yuri Gagarin diye biri var ,daha önce gitmiş...
AY AY AY ~ 6 yıl önce
evet aya gidildiği yalandır. bunun bir stüdyo çekimi olduğu ispatlanmıştır.
hayırdır ~ 6 yıl önce
ayda yazlığınızmı varda kim geldi kim gelmedi o kadar iyi biliyorsunuz .
—- ~ 6 yıl önce
Ülkemizde tarihten bu güne abd nin bize attıkı kazıkları görüpte hala onu savunan yurtdaşım varsa o vatan hainidir adamlar abd uçaklarını savunuyo ya. Sanki babası mühendisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hain kim? ~ 6 yıl önce
Kola içen haindir hacı. İçmeyin şu zehiri.
kola ~ 6 yıl önce
kola haram degil aksine caizdir (büyük ortakları arasinda suudi arabistanda vardir, bizde kimse bakmaz kim ortak diye) saglikli degil icmemek lazım ama siyasi olarak bakarsanız ,suudi kardeşlerimizin ortak olduğu şirket..
Rus ~ 6 yıl önce
Hele bi Su 57'yi tamamlasınlar F22'leri çöp olacak amerikanın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahahzbzb ~ 6 yıl önce
Bizd sahine kanat takar ucariz 5500 km hizla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Online ~ 6 yıl önce
Ya arkadaslar siz ne yasiyorsunuz kusura bakmayin ama. Bu konuda bilgisi olan biri atip tutsun dogru yorum yazsin. Gerek usaf olsun gerek rus hava kuvvetleri olsun. Her iki hava gucunun iyi ve kotu yanlari mutlaka vardir. En onemlisi pilotun yetenediğir. Daha sonra kullandigi ucagin ozellikler manevra kabiliyeti tasidigi fuze bomba tiplerdir. F22 2. Dunya savasindan bu yana gelistirilen ucak tipleri sonucu en iyisi olmasi icin uretilmistir.dizayn ve saldiri bakimindan.ruslarin mig veya sukhoileri genelde batili dusmanlarini korkutmak icin gelistirilmistir.onlari ayakta tutan modarnizasyondur. Disi aynidir ama ici teknolojinin dorugunu yasatir. Soyle diyelim. Pilot ne kadar cok kurnazlik yaparsa dusmemani o sekilde imha eder. Silahlar ikinci plandadir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen uyu ~ 6 yıl önce
Yeni nesil uçaklarda pilot uçağı yere bile çakamaz. Uyu sen. Uyanık geçinen salaklardansın.
F4 ~ 6 yıl önce
Ya biz napak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Joleli ~ 6 yıl önce
Yok öyle bişey

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000