29 Aralık 2010, Çarşamba 08:43:33

RUS ASKERİ UÇAĞI DÜŞTÜ: 11 ÖLÜ

Rusya Savunma Bakanlığına ait bir Antonov An-22 uçağının düşmesi sonucu, 11 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
  • Fotoğraf düşen uçağa ait değil. Zaten en yenisi 35 yıllık bir uçak. Yine de nasıl düştüğünü öğrenmek ilginç olacak. Çünkü bu dört motorlu turbopropu düşürmek o kadar kolay değil. Başlarına çok ciddi bir şey gelmiş olmalı.
  • Bu rus tenekeleri düşmekten başka bir işe yaramıyor zaten. Bir havalimanını bile doğru düzgün işletemeyen tiplerden başka ne beklenirki?
Rus haber ajansı Interfax'ın güvenlik güçlerine dayandırarak verdiği habere göre, 11 yolcu taşıyan uçak bu sabaha karşı Moskova'nın güneyinde yer alan Tula bölgesinde düştü. Interfax, uçaktaki bütün yolcuların öldüğünü belirtti.

Ria Novosti haber ajansı da, uçağın Voronej kentinden Tver kentine giderken düştüğünü belirtirken, uçakta 12 kişinin bulunduğunu bildirdi. Uçağın düşmeden önce radardan kaybolduğu ifade edilen haberde, kazanın nedeninin henüz bilinmediği kaydedildi.

Rusya'da askeri uçak kazalarının sıkça görülen bir olay olduğu belirtiliyor.
RUS ASKERİ UÇAĞI DÜŞTÜ: 11 ÖLÜ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Fotoğraf düşen uçağa ait değil. Zaten en yenisi 35 yıllık bir uçak. Yine de nasıl düştüğünü öğrenmek ilginç olacak. Çünkü bu dört motorlu turbopropu düşürmek o kadar kolay değil. Başlarına çok ciddi bir şey gelmiş olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu rus tenekeleri düşmekten başka bir işe yaramıyor zaten. Bir havalimanını bile doğru düzgün işletemeyen tiplerden başka ne beklenirki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000