16 Nisan 2016, Cumartesi 16:12:05

Rumların yeni havayolu Cobalt Haziran'da başlıyor

Kıbrıslı Rum iş insanı Grigoris Draku’nun, Hong Konglu bir ortak ile kurduğu Cobalt Havayolları’nın, 1 Haziran itibarıyla uçuşlara başlayacağı belirtildi.
  • Adamlarin ucak boyasi Amerikan Jet Blue boyasina cok benziyor. Rum kafasi iste.
  • cobalt olmasa uçak neymiş göremicez valla en kısa zamanda pire-orgi seferleri başlamalı. orgi'den rumlar da faydalanmalı. orgi base olmalı.
  • cgs alım var mı??
  • iş adamına ne oldu da iş insanına dönmüş. :)
  • 2 seneye kalmaz cacık olur o iş , paran varsa arsaya yatır tayyare işi zor iş , rekabet çetin kolla gözü
  • Uçak tipi Larnaca operasyonları için yanlış seçim. Uçak boyamaya gelecek olursak çok namodern. Retro boyamalar bile daha modern olurdu, know-how olmayan bir firma, uzun vadeli olmayacaktır. Sonu başından belli...
  • Olsun
  • Bursa havayollarini rüyamizda ancak görürüz
  • Ucagin kuyruk boyamasi cok sempatik ve modern. American Airlines'a öykünmüşler biraz. Umarim birgun Bursa Airlines kurulur ve benzer bir kuyruk dikme boyamasi olur..

Kıbrıslı Rum iş insanı Grigoris Draku’nun, Hong Konglu bir ortak ile  kurduğu Cobalt Havayolları’nın, 1 Haziran itibarıyla uçuşlara başlayacağı belirtildi.

Fileleftheros gazetesi, Cobalt Havayolları’nın, altı ülkede, 14 destinasyona uçacağını, ilk uçuşunu ise Atina’ya gerçekleştireceğini yazdı.

Cobalt Havayolları’nın merkezinin Larnaka Havalimanı olacağını yazan gazete, Airbus A320 tipi ilk uçağın, Larnaka Havalimanı’nda olduğunu, ikinci uçağın ise mayıs ayında geleceğini belirtti.

Habere göre, şirket, Güney Kıbrıs’ta, uçuş ve yer hizmetleri için toplam 145 kişi istihdam ederken bunlardan 110’u eski “Kıbrıs Havayolları” çalışanlarından oluşuyor.

Rumların yeni havayolu Cobalt Haziran'da başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

cobalt ~ 8 yıl önce
Adamlarin ucak boyasi Amerikan Jet Blue boyasina cok benziyor. Rum kafasi iste.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pınar ~ 8 yıl önce
cobalt olmasa uçak neymiş göremicez valla en kısa zamanda pire-orgi seferleri başlamalı. orgi'den rumlar da faydalanmalı. orgi base olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cobalt gs ~ 8 yıl önce
cgs alım var mı??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iş adamı ~ 8 yıl önce
iş adamına ne oldu da iş insanına dönmüş. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cacıki ~ 8 yıl önce
2 seneye kalmaz cacık olur o iş , paran varsa arsaya yatır tayyare işi zor iş , rekabet çetin kolla gözü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leman ~ 8 yıl önce
Uçak tipi Larnaca operasyonları için yanlış seçim. Uçak boyamaya gelecek olursak çok namodern. Retro boyamalar bile daha modern olurdu, know-how olmayan bir firma, uzun vadeli olmayacaktır. Sonu başından belli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı ~ 8 yıl önce
Olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
levent ~ 8 yıl önce
Bursa havayollarini rüyamizda ancak görürüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BHY ~ 8 yıl önce
1978 de vardı o dediğin.Sonra adını değiştirdi 1984 de Sönmez H.Y. oldu.Kurucusu Ali Osman Sönmez,Bursalı işadamı ve milletvekili.
kuyruk ~ 8 yıl önce
Ucagin kuyruk boyamasi cok sempatik ve modern. American Airlines'a öykünmüşler biraz. Umarim birgun Bursa Airlines kurulur ve benzer bir kuyruk dikme boyamasi olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali Osman Sönmez ~ 8 yıl önce
Bursa Hava Yolları 1978/84 arasında vardı.
biliyoruz ~ 8 yıl önce
Biliyoruz arkadaslar, BAL vardi en önce. Ben Bursa Airlines derken, belediyenin önderliğinde kurulmaya calisilan ama SHGM ve hükümetin hiç olumlu bakmadigi, bunun kurulmasi yerine de rica minnet, kerhen AJ'in Bursa'ya gönderilmek zorunda kalınmasıyla sonuclanan süreçten bahsediyorum.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000