08 Ağustos 2008, Cuma 13:22:00

Rum uçağı İsrail'de düştü!

Kıbrıs Rum Kesimi'nde yayımlanan gazetelerden Mahi, 6 kişiyi taşıyan ve Larnaka Havaalanı'ndan kalkan küçük bir pervaneli uçağın, İsrail'in Hayfa Havalimanı'na inişi sırasında, pilotun kontrolü kaybetmesi sonucu dün öğleden sonra düştüğünü bildirdi.
  • Allah aşkına sizin bu yaptığınız işmi.Habere uygun başlık atmıyorsunuz.İnsan zannederki Kıbrıs'ta düştü uçak.rum'un uçağı İsrailde düştüm.ne alaka? Yanlış haber yapıyorsunuz!
  • lütfen başlıkları atarken biraz daha duyarlı olalım sadece bu haber için değil airporthaber olarak bunu hep yapıyorsunuz...yazıyı okuyunca başlıkta ne yazıyor yazıda ise ne ???? DOĞRU DEĞİL habercilik bu değil!!!!!!!!

Uçağın özel bir şirkete ait olduğunu kaydeden gazete, 6 kişiden 3'ünün hayatını kaybettiğini, geriye kalan 3 kişiden birinin durumunun kritik olduğunu, 2 kişinin ise yaralı olduğunu yazdı.

Pilotun iniş sırasında kontrolünü kaybetmesinin ardından uçağın pistten çıkıp terkedilmiş askeri bir binaya çarptığını yazan gazete, uçağın hemen alev aldığını belirtti.

Rum uçağı İsrail'de düştü!

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
Allah aşkına sizin bu yaptığınız işmi.Habere uygun başlık atmıyorsunuz.İnsan zannederki Kıbrıs'ta düştü uçak.rum'un uçağı İsrailde düştüm.ne alaka? Yanlış haber yapıyorsunuz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
lütfen başlıkları atarken biraz daha duyarlı olalım sadece bu haber için değil airporthaber olarak bunu hep yapıyorsunuz...yazıyı okuyunca başlıkta ne yazıyor yazıda ise ne ???? DOĞRU DEĞİL habercilik bu değil!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000