16 Nisan 2017, Pazar 13:26:40

Ruhani: "Uçak yapmak için kimseden izin almayız"

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İran'ın uçak ve füze kapasitesini artırmak için kimseden izin almayacağını söyledi.
  • Yaşasın İRAN
  • ''Kahhir 313'' resimdeki uçağın çıkm iniş takımı ve fırlatma koltuğu monte edilmiş %100 kontraplak/fiberden yapılmış maket olduğu bal gibi belli. İran dünyaya propaganda yapıyor.
  • Sittiribottan meymenetsiz oyuncak olduğu belli bir alet
  • Yaşa be İran islam aleminin önderi ve gururusun
  • Abd kim de karisiyor herseye. Pis fascist devleti
  • Uçak yakında test uçuşunu gerçekleştirecek ve hepiniz göreceksiniz tabi kıskançlıktan da öleceksiniz .siz şimdilik dalga geçin bakalım
  • uçak yapmak için kimseden izin almayız diyorsun iyi de bırak savaş uçağını yıllarca abd ambargosu yüzünden yolcu uçaklarına yedek parça alamadın ambargo kalkınca da hemen gittin abd ile uçak alım anlaşması yaptın. ayrıca hangi teknolojinle yapacaksın?
  • hep maket, hep maket
  • He he,ucak ole gosterilmez varsa ucurulur ancak o zaman..
  • Bizim yapamadigimizi onlar yapiyor. Adamin rusya ile ahbap olmasi en dogal hakki sonucta komsusu . Adam sinirlarini guclendiriyor. Bolgedeki diger devletler Iran sii diye istemiyor

İran Devlet Televizyonu’na konuşan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İran ordusunu sadece ülkeyi savunmak için güçlendirdiklerini söyleyerek "Silahlı kuvvetleri güçlendirmek, uçak ve füze yapmak için hiç kimseden izin almayız" dedi.

Ruhani, İran'ın hiçbir zaman yayılmacı amaçları olmadığını, ancak karşı tarafın barış istememesine karşın İran'ın teyakkuzda olması gerektiğini ifade etti.

ABD Senatosu, İran'ın balistik füze denemelerine karşı yeni yaptırımlar koyan bir tasarıyı, İran'ın cumhurbaşkanlığı seçimleri gerekçesiyle askıya almıştı.
İran, füze testlerinin nükleer anlaşma kapsamında olmadığını belirtiyor.

Ruhani: "Uçak yapmak için kimseden izin almayız"

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Aaa ~ 7 yıl önce
Yaşasın İRAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iran uçağı ~ 7 yıl önce
''Kahhir 313'' resimdeki uçağın çıkm iniş takımı ve fırlatma koltuğu monte edilmiş %100 kontraplak/fiberden yapılmış maket olduğu bal gibi belli. İran dünyaya propaganda yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ne ya ~ 7 yıl önce
Sittiribottan meymenetsiz oyuncak olduğu belli bir alet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İslam ~ 7 yıl önce
Yaşa be İran islam aleminin önderi ve gururusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merhaba ~ 7 yıl önce
İran olsa olsa şii aleminin gururu olur İslam aleminin değil. Kendi savaş uçağını yapmak hem de 5.nesil hayalet uçak olduğunu iddia ederek yapmak kolaysa yolcu uçağı üretsin Airbus Boeing'den satın almak için dahi dilenmesin. Biz eğitim uçağını yapıp sonra jet motorlu eğitim uçağı T-X'i yaparak uçak yapmayı öğrenip 5.nesil Tfx'i geliştirirken iran bunun tersini yapmaya çalışıyor ve dünyaya rezil oluyor. Soruyorum bu uçağı hangi şirket geliştiriyor maliyet bütçesi ne? Belli değil.
mezhep ~ 7 yıl önce
Kuran ve dinimizde mezhep var mı ki birini kötüleyip diğerini yüceltiyorsunuz? Şia ya da Şii kötü de Sünni ya da Şafi iyi mi ya da tam tersi? İslam'da tarikat,mezhep yoktur, müslüman, müslümandır, 3 kutsal değeri vardır,Allah,Kuran ve Hz.Peygamber, gerisi boştur.
A330cu ~ 7 yıl önce
Allah şerlerinden muhafaza eylesin,Suriyede Esed belasını destekliyorya,o kimyasal silahların canını aldığı masum insanların vebali onlara yeter,İran da 1 ay kaldım,vakit namazlarını kılmaya acık mescit bulamıyordum.Genelleme yapmak hata olur her milletin iyisi iyidir kötüsü kötüdür. İslam tarihinde beni kureyza yahudileri yaptıkları ihanetin bedeli olarak İran ın olduğu bölgeye sürüldüler ,Hz.Ömer zamanında oralar fethedilince müslümanım diye kılık değiştirdiler ama asırlardır alemi islama bela olan Şia mezhebi oldular(Abdullah ibni Sebe yi okuyun).Kısaca pirincin içindeki beyaz taş.
A330cuya cevap ~ 7 yıl önce
İran esad'ı destekliyor peki daeş'i kim destekliyor ? Kim daeş'e TIR larla silah gönderiyor ? Kim daeş'in ucuz petrolunu alıyor ? Esad cani olabilir ama daeş ten daha şereflidir . en azından Esad o ülkenin yasal devlet başkanıdır.Türkiye pkk ya nasıl davranıyorsa Esad da teröriste karşı aynı davranıyor .İran ve suriye en azından Türkiye gibi ABD ve İsrailin uşaklığını yapmıyor.sen müslümansan eğer ilk önce filistinliyi katleden İsrail ile ilişkiyi keseceksin yoksa sadece namaz kılmakla müslüman olunmuyor .bir müslüman namaz kılmak isterse her yerde namaz kılabilir illede cami olması gerekmiyor İran halkı sana karşı nasıl davrandı onu söyle bence insan olmak müslüman ve ya her hangi bir dinden olmaktan daha önemlidir
acem oyunu ~ 7 yıl önce
İslam aleminin en büyük düşmanı ve dini pers milliyetçiliğine perde olarak kullanan çıbanbaşıdır iran. israil ve amerikaya olan sözde düşmanlıkları en büyük goygoylarıdır. iran dışı ülkelerden eleman devşirmek için kullandıkları propaganda malzemesidir. Oysa asla birbirlerini zarar vermezler. Yakın zaman önceki ambargoda bile ticaretlerini sürdürmüşlerdir. Onlara Hz. Ömer gibi bir terbiye edici şarttır...
Acem oyununa cevap ~ 7 yıl önce
Asıl çıbanbaşı DAEŞ canilerini destekleyen Türkiye dir islam aleminin utancı Türkiye dir İran değil
G ~ 7 yıl önce
Abd kim de karisiyor herseye. Pis fascist devleti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F313 ~ 7 yıl önce
Uçak yakında test uçuşunu gerçekleştirecek ve hepiniz göreceksiniz tabi kıskançlıktan da öleceksiniz .siz şimdilik dalga geçin bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ruhani ~ 7 yıl önce
uçak yapmak için kimseden izin almayız diyorsun iyi de bırak savaş uçağını yıllarca abd ambargosu yüzünden yolcu uçaklarına yedek parça alamadın ambargo kalkınca da hemen gittin abd ile uçak alım anlaşması yaptın. ayrıca hangi teknolojinle yapacaksın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acem yalanı ~ 7 yıl önce
hep maket, hep maket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maket ~ 7 yıl önce
Sen Türkiye olarak maket bile yapamıyorsun yinede İran yapmış
.. ~ 7 yıl önce
He he,ucak ole gosterilmez varsa ucurulur ancak o zaman..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 7 yıl önce
Bizim yapamadigimizi onlar yapiyor. Adamin rusya ile ahbap olmasi en dogal hakki sonucta komsusu . Adam sinirlarini guclendiriyor. Bolgedeki diger devletler Iran sii diye istemiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000