11 Ağustos 2014, Pazartesi 08:54:30

RUHANİ EMİR VERDİ... O UÇAK UÇMAYACAK!

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İran-140 (Antonov-140) tipi bir yolcu uçağının başkent Tahran’da havalandıktan kısa bir süre sonra teknik arıza nedeniyle düşmesinden sonra bu tip uçakların uçuşunun yasaklanması talimatını verdi.
  • Onların yağı yatakları ve altın reserveleri var, bizimde çalişmak isteyen hükümetin önüne taş koyon bir paralel devlet var!.
  • 14 rakamı mümkün değil daha fazladır
  • Yuh adamların o kadar yokluğa rağmen hem yerli uçak yapıyor hemde 14 tane kaza kırım yaşamış bu imkansızlıklarla biz 30 tane uçak düşürdük Boeingler Airbuslar yuh be ne beceriksiz milletiz yani pes arkadaş adı var rüzgarı var başka bi cacık yok.

İranlı öğrenciler haber ajansı ISNA’nın haberine göre, uçak kazasında hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileyen Cumhurbaşkanı Ruhani, kazanın sebebinin araştırılması ve İran-140 tipi yolcu uçaklarının uçuşlarının yasaklanması talimatını verdi. Ruhani, tüm uçaklarda teknik standartlara tamamen uyulduğundan emin olunmasını istedi.

Yerli üretim olan İran-140 tipi bir yolcu uçağı bu sabah başkent Tahran’dan Tebes kentine gitmek üzere Mihrabad Havaalanı’ndan kalktıktan kısa bir süre sonra düşmüş, uçakta bulunan 48 yolcudan 38’i hayatını kaybetmiş, 10 yolcu ağır yaralanmıştı.

İstatistiklere göre, İran’da İslam devriminden bu yana düşen 14 yolcu uçağında bin 168 kişi hayatını kaybetti.

ABD ve Batı ülkelerinin uyguladıkları yaptırımlar nedeniyle uçak sanayisinde kullanılan bir çok parçanın İran'a satışı engelleniyor.

RUHANİ EMİR VERDİ... O UÇAK UÇMAYACAK!

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Onların yağı yatakları ve altın reserveleri var, bizimde çalişmak isteyen hükümetin önüne taş koyon bir paralel devlet var!.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tren ~ 10 yıl önce
14 rakamı mümkün değil daha fazladır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cacık ~ 10 yıl önce
Yuh adamların o kadar yokluğa rağmen hem yerli uçak yapıyor hemde 14 tane kaza kırım yaşamış bu imkansızlıklarla biz 30 tane uçak düşürdük Boeingler Airbuslar yuh be ne beceriksiz milletiz yani pes arkadaş adı var rüzgarı var başka bi cacık yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000