23 Kasım 2017, Perşembe 11:40:49

Rötar kabusunu eğlenceye dönüştürdüler

Rötarlı uçuşlar bir çok yolcu için kabusa dönüşürken bazı yolcular için de bekleme süreleri eğlenceli dakikalar dönüşebiliyor. Bunun en güzel örneği geçtiğimiz gün Toronto Havalimanı’nda yaşandı.
  • Arkadaş bi anı yaşayın be, hemen elde telefonlar tabletler video çek. Hey Allah'ım ya, ne acaip oldu bu dünya.
  • eğitimli kültürlü olmak böyle bir şey. özledik bu görüntüleri.
  • Huzur verici
  • God Bless you guys.

Bir çok yolcu için rötarlar büyük kabusa dönüşürken bazıları için de eğlenceli zamanlara dönüşebiliyor.

Toronto Pearson Havavalimanı’ndaki WestJet Airlines yolcuları, uçuşlarının rötara girdiğini öğrenince beklemeye başladı. Yolcular arasında bulunan iki müzisyen sıkıcı bekleme süresini eğlenceli dakikalara çevirdi.

Sean Sullivan ve Sheldon Thornhill adlı iki müzisyen yanlarında bulunan entrümanlarını çıkartarak diğer yolculara müzik ziyafeti sundu. Uzun bekleyiş süreleri müzik ziyafetine dönüşen yolcuların da eşlik ettiği şarkılarla eğlenen WestJet yolcuları o anları kameralara kaydetti.

Görüntüleri kaydeden Michelle Sacrey Philpott adlı bir gezgin bu eğlenceli anları sosyal medya hesabından paylaştı. Philpott’un kaydettiği video kısa sürede yüz binlerce kişi tarafından izlendi.

İşte uzun bekleme süresinin müzik ziyafetine dönüştüğü o anlar


 

©AirportHaber.com

Rötar kabusunu eğlenceye dönüştürdüler

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Fikir çok güzel ~ 6 yıl önce
Arkadaş bi anı yaşayın be, hemen elde telefonlar tabletler video çek. Hey Allah'ım ya, ne acaip oldu bu dünya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işte fark ~ 6 yıl önce
eğitimli kültürlü olmak böyle bir şey. özledik bu görüntüleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GRND. ~ 6 yıl önce
Yav hemen kötüle ülkeni hemen. Oluyor kardeşim oluyor IST ESB ADB AYT denk geldim kaç kere. Niye bu kadar ezik görüyorsunuz kendinizi yahu. Milletce aşağılık kompleks problemimiz var. yazık
GRND.'a ~ 6 yıl önce
Bak evlat! ülkenin durumu ortada. hükümete yalakalık yapacağım diye çok güzel şeyler oluyormuş gibi gösterme. herkes herşeyin farkında. dertler saymakla bitmez. kötü bir şey yazmadım ben eğitimli kültürlü olmak böyle bir şey özledik bu görüntüleri yazdım. bu sözümden ülkeyi kötülemeyi çıkarıyorsan senin psikolojik problemlerin had safhaya çıkmış. devletin psikyatr'larına bir uğra istersen. sana torpilde yaparlar rahatlatırlar seni. işte okuduğunu anlamayan bir nesil yetişiyor diyoruz boşuna demiyoruz bu sözleri.
GRND. ~ 6 yıl önce
Realist olduğum için hükümete yalakalık yaptığımı kafasından tasarlayan insan. İnsan diyorum bakınız! Sizin gibi evlat mevlat işlerine girmiyorum. Çünki yaşınızı da bilmiyorum!! Benim yaptığım yorumun içinde hükümeti destekler ima bile bulunmuyor yani size psikolog dahi yetmez. Teşhisiniz zor, durumunuz da vahim! Hala da söylüyorum ki yorumunuz da bunu destekler nitelikte zaten; önyargılı, kibirli ve zeki görünmeye çalışan, sağlam makyajlı ancak içi boş insan grubundansınız.
Katılıyorum ~ 6 yıl önce
Bizde rötarlarda kavga yer personeline saldırı haberleri çıkar . Cevap yazacağım laf yetiştireceğim diye zırvalayıp yok sizde eziklik var aşağılık kompleksi var diye millete Saldırma hemen. Sıkıyorsa bir güneydoğu yolcusuna uçakta rötar olacak de de Gör bak neler oluyor
cvp ~ 6 yıl önce
kimin teşhisinin imkansız olduğu ortada evlat! bende ne kibir var ne ön yargı. ülkeyi kötülediğim kanısına sen vardın. kimin içinin dolu olup boş olduğu kanısına yine sen vardın. yani bu durumda söylemiş olduğun sıfatları kendin taşıyorsun başkalarında da var zannediyorsun. seni yurtdışına bir göndersin devlet. bu aralar katar ile çok yakın rusya ile çok yakın sana teşhis koyabilecek doktoruda bulur devlet baban.
Katılıyorum'a ~ 6 yıl önce
Ben 15 senedir o bahsettiğiniz görevi icra ediyorum. Ancak sizin gibi 'sıkıyorsa' bakış açısıyla değil
ramp ~ 6 yıl önce
haklısın sen babalık tamam ya :)) ulen hükümete yalakalık diye sen yazmışsın, devlet baba falan diye de sen yazmışsın. bi de hala ekelik yapıyorsun. tamam mı babalık öyle haklısın hadi.. GRND. sen de tmm ulen
Katılıyorum ~ 6 yıl önce
15 yılda rötar bilgisi verdiğin batmanlılar , urfalılar vanlılar durumu gayet anlayışla karşılayıp medeni avrupalılar gibi havaalanında sakince durdular ,muzik yaptılar ve olur böyle şeyler dediler . Dayak yiyen yhm falan hep yalan o zaman
Harika ~ 6 yıl önce
Huzur verici

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhteşem ~ 6 yıl önce
God Bless you guys.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000