17 Şubat 2014, Pazartesi 08:22:53

ROMA SEFERİNİ YAPAN UÇAK KAÇIRILDI

Etiyopya Havayolları'nın Addis Ababa-Roma seferini yapan Boeing 767-300 tipi uçağı hava korsanları tarafından Cenevre'ye indirildi.
  • Kokpit :-) Lee hooker a evet meslegimiz gayet güzel ama dünyanın tüm ülkelerinde değil özellikle Afrika ülkelerinde etıyopyada pılot olmak global bir geçerliliği yok herkese Emniyetli uçuşlar ......
  • Elin f o ları neler yapıyor bide bizimkilere bakın yaaaa. Utanın ikinci pilotlar ve geliştirin kendinizi
  • pwki sizce neden böyle birşey yapmışki...sonuçta bildiğim kadarıyla pilotluk global olarak hem çok kraizmatik hemde kazancı çokta kötü olmayan bir meslek grubu ? acab neden ?
  • genelleme yapmaktan pek hoşlanmam ama havacılık dünyasında ukala tipler görmeye tahammülüm yok. İlanda 737 yazıyordu, arkadaş bu konuda editörü uyarmış ve editör arkadaş gerekli değişiikliği yapmış. Sonrasında yok efendim 757 diydi yok 767diydi tartışması son derece çocukça, gereksiz, kültür ve zekadan uzak. Bu zamanı manuelleri okuyarak geçirebilirsiniz, devrem yada efendim bunu nasıl yapmamızı öngürürsünüz demek yerine. Kendinize biraz saygınız olur ve özgüveniniz oluşur. Gerçek havacıları temi ederim. Sınavlardan yada mülakatlardan geçemeyen arkadaşlar da burayı saldırı, boşa vakit geçirme yeri olarak buldukları açık. O yüzden bu karakterle havacılığın hiç bir yere gidemediğinin net tespitidir bu.
  • B767 o, çok cahilsiniz keşke ölseniz.
  • öyle saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ki sanki 767'yi siz tasarladınız. biriniz bildi öbürü bilemedi ne oldu başınız göğe mi erdi? boeing plaket mi verdi?
  • X ray den kaptan valizlerini cantalarini gecirip kaptanlari didik arayan (bkz. Antalya) meydanlarin yetkililerine duyrulur..bi pilot bi ucaga veya bi sehre zarar vermek isterse verir,bunun icin siviya metale vs ye ihtiyac duymaz!!!! Bunu KAZ KAFALI OLMAYAN HER BEYIN SAHIBI ANLAR !!!
  • Yok artık uçağı f/o kaçırmış haha kaptan kokpitten dışarı çıkınca kapıyı kilitlemiş içeriden isviçreye indirmiş uçağı siyasi sığınma hakkı talep etmiş çok güldüm ya süper artık f/o ne yaşadıysa dolmuş adam yetti gayrı demiş zaar:)) isviçre kabul ederse adama piyango çarpmış kadar olur helal:) aklıma Rus hava kuvvetlerinden savaş uçağı kaçırıp Trabzon'a inen sonrada Amerika'dan siyasi sığınma hakkı alan Rus havacı subay geldi vay be dünya işte dönüyor her türlü bizim f/o larda biraz daha girişken olsun bakın insanlar neler yapıyorlar sürekli şikayet edeceğinize harakete geçin arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben uçak kaçırın demiyorum ama unutmayın One Life One Chance;)
  • ''b757'' diyen arkadaş havacılıktan anlamıyor belli ki. Uçak B767 ;))
  • Paralel yapı buraya da sızmış.

Etiyopya Havayolları'na ait bir uçak kaçırılarak İsviçre'nin Cenevre Havalimanı'na indirildi.

ET702 sefer sayılı Addis Ababa-Roma seferini yapmakta olan uçak, havakorsanı tarafından zorla Cenevre'ye getirildi.

İsviçre polisi, hava korsanının yakalandığını, yolcuların ve mürettebatın durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Hava korsanı ya da korsanlarının kimlikleri konusunda ise henüz bilgi verilmedi.

10.50:

Etiyopya Havayolları uçağının 34 yaşındaki ikinci pilot tarafından kaçırıldığı ve pilotun İsviçre'den sığınma hakkı istediği kaydedildi.

ROMA SEFERİNİ YAPAN UÇAK KAÇIRILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kokpit :-) Lee hooker a evet meslegimiz gayet güzel ama dünyanın tüm ülkelerinde değil özellikle Afrika ülkelerinde etıyopyada pılot olmak global bir geçerliliği yok herkese Emniyetli uçuşlar ......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Elin f o ları neler yapıyor bide bizimkilere bakın yaaaa. Utanın ikinci pilotlar ve geliştirin kendinizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lee_Hooker ~ 10 yıl önce
pwki sizce neden böyle birşey yapmışki...sonuçta bildiğim kadarıyla pilotluk global olarak hem çok kraizmatik hemde kazancı çokta kötü olmayan bir meslek grubu ? acab neden ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
türk havacılığı ~ 10 yıl önce
genelleme yapmaktan pek hoşlanmam ama havacılık dünyasında ukala tipler görmeye tahammülüm yok. İlanda 737 yazıyordu, arkadaş bu konuda editörü uyarmış ve editör arkadaş gerekli değişiikliği yapmış. Sonrasında yok efendim 757 diydi yok 767diydi tartışması son derece çocukça, gereksiz, kültür ve zekadan uzak. Bu zamanı manuelleri okuyarak geçirebilirsiniz, devrem yada efendim bunu nasıl yapmamızı öngürürsünüz demek yerine. Kendinize biraz saygınız olur ve özgüveniniz oluşur. Gerçek havacıları temi ederim. Sınavlardan yada mülakatlardan geçemeyen arkadaşlar da burayı saldırı, boşa vakit geçirme yeri olarak buldukları açık. O yüzden bu karakterle havacılığın hiç bir yere gidemediğinin net tespitidir bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B767 ~ 10 yıl önce
B767 o, çok cahilsiniz keşke ölseniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
november mike yankee ~ 10 yıl önce
öyle saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ki sanki 767'yi siz tasarladınız. biriniz bildi öbürü bilemedi ne oldu başınız göğe mi erdi? boeing plaket mi verdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
767 diyen ~ 10 yıl önce
eziklik göstergesi örneğine gelmiş. teşekkürler.
FO KACIRMIS ~ 10 yıl önce
X ray den kaptan valizlerini cantalarini gecirip kaptanlari didik arayan (bkz. Antalya) meydanlarin yetkililerine duyrulur..bi pilot bi ucaga veya bi sehre zarar vermek isterse verir,bunun icin siviya metale vs ye ihtiyac duymaz!!!! Bunu KAZ KAFALI OLMAYAN HER BEYIN SAHIBI ANLAR !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eksik düşünce ~ 10 yıl önce
temel olarak bakıldığında bu düşünce doğru olabilir fakat yapılan işlem tamamen uygundur ve olması gerekir. biraz daha detaylı düşünün koskoca havaalanı bu kadar dar görüşle işletilmez
One Life One Chance ~ 10 yıl önce
Yok artık uçağı f/o kaçırmış haha kaptan kokpitten dışarı çıkınca kapıyı kilitlemiş içeriden isviçreye indirmiş uçağı siyasi sığınma hakkı talep etmiş çok güldüm ya süper artık f/o ne yaşadıysa dolmuş adam yetti gayrı demiş zaar:)) isviçre kabul ederse adama piyango çarpmış kadar olur helal:) aklıma Rus hava kuvvetlerinden savaş uçağı kaçırıp Trabzon'a inen sonrada Amerika'dan siyasi sığınma hakkı alan Rus havacı subay geldi vay be dünya işte dönüyor her türlü bizim f/o larda biraz daha girişken olsun bakın insanlar neler yapıyorlar sürekli şikayet edeceğinize harakete geçin arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben uçak kaçırın demiyorum ama unutmayın One Life One Chance;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
???? ~ 10 yıl önce
Ne bu simdi yorum mu? Issizlikten canin sikildi galiba.
B767...! ~ 10 yıl önce
''b757'' diyen arkadaş havacılıktan anlamıyor belli ki. Uçak B767 ;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
türkçe ~ 10 yıl önce
senin de türkçeden anlamadığın belli :D
türkçe diyen ~ 10 yıl önce
ne çok biliyorsun sen sincap :)
767 görseniz ~ 10 yıl önce
zeplin zannedersin kalkmışsınız millete ukalalık yapıyorsunuz
767 görseniz ~ 10 yıl önce
zeplin zannedersin kalkmışsınız millete ukalalık yapıyorsunuz
aylak ~ 10 yıl önce
sen çok anladığın için seni işe almadılar anlaşılan?
Parallel ~ 10 yıl önce
Paralel yapı buraya da sızmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000