04 Mart 2016, Cuma 09:01:31

Roma Havalimanı'nda skandal uygulama

Roma Havalimanı'nda Türkiye'den gelen yolcular "Ülkenizin havalimanında yeterlik güvenlik önlemi yok" denerek çantalarına kadar arandı.
  • Ben mi yanlis hatirliyorum yahu? Itibar miydi neydi o artmamis miydi Avrupali nin gozunde? Ornek ulke olduk bize ozeniyorlar filan diyordu biyikli uzun boylu bi amca TV de. Yalan bunlar yalan ulusalcilarin yalanlari inanmayin. Itibarimiz 10 numara 5 yildiz. Onur, gurur, itibar kelimelerini sadece onune geleni azarlayip tekme atmak sanirsan sonu boyle olacak tabii ki. Daha durun asil itibar 2017 de patlayacak neler neler cikacak daha.
  • almanyada körüğe köpekler gelir,sahtekarlıkta bir numara olan napolili hırsızların cirit attığı kapkaççıların romada cirit attığı terbiyesiz italyandan bunlar beklenir.ayrıca hollanda türkü aşağılar arar didik didik eder,kısa sa kısas yapsın bizim uzman polislerimiz gümrük uzmanlarımız,fransız polisi hiç anlatmıyayım ırkçı düşman ca tavırlar sergiler.türk pasaportunmu var uçak türkiyedenmi geldi bittin sen avrupalının gözünde osmanlısın pissin yobazsın teröristsin.dışişleri ne yapar ? vatandaşını korurmu? zannetmiyorum.çinde bile şanghay havalimanında soru şu niye geldin? kime geldin? seni kim bekliyor? ama şanghayın yüzde 50 si hırsız
  • ey italya, sikiysa bilale yap bu uygulamayi ..
  • Adam ülkesinin güvenliğini düşünüyor gayet normal. Gelene ağam paşam demiyor. Burada tek sıkıntı bu aramanın sadece 1 tane xray kullanılarak yapılması ve bekleme süresinin uzunluğu.
  • Tüm İtalya Havalimanlarında aynı durum yaklaşık 1 sene önce başladı ve aktif olarak devam ediyor. İnişten sonra ekstra güvenlik uygulanıyor. Sayın okuyucu ve yorumcu güzel ülkemin insanları, sizin ülkeniz terörist gruplara alenen yardım etti ve bu yardım tırları fotoğraflarla belgelendi. Bunu belgeleyen gazeteciler hapislere atıldı. Bu kadar açık net belgelerle teröristlere yardım eden bir memleketimiz varken, kendini korumak için ekstra güvenlik uygulayan italyanları mı suçluyorsun. Her yakalanan kaçakçının, mültecinin elinde türkiye pasaportu çıkıyor.Bunlar bir kelime bile türkçe bilmeyen insanlar. Sizin devletiniz bedavadan elden pasaport dağıtıyor. Biraz çuvaldızı kendinize batırmanız gerekiyor. Birazcık düşünmek gerekiyor. Neyse ya ben huzur kaçırmayayım, ekonomi çok iyiye gidiyor, herşey süper, duble yollar harika...
  • ayrimcilik degil mi bu simdi
  • Pasaportlarimizin dolayisiyla bizim bir sayginligimiz yok.Bize karsi her yerde extra guvenlik uygulamalari.Amsterdamda korukde kopeklerle karsiliyorlar tek tek kontrol.Dusseldorfda apronda karsiliyorlar ayni kontroller.insan onurunu inciten uygulamalar.Yaptiklari ayrimciliklara ragmen Turklugumle gurur duyuyorum..
  • adamlarin turk adini duyunca bile tuyleri diken diken oluyo.bu ayrimcilik bir tek bize ve musluman ulkelere.bizde onlar icin canimizi vericez neredeyse.ulkemizde bir is durumu olsun ilk onlari basa getiriyoruz.gorun artij gercekleri.uyanin millet.turkun turkten baska dostu yok !!
  • türk dış politikası hiç bu kadar aciz kalmamıştı? nerede vatandaşını koruyacak devlet???
  • Avrupadaki guvenlik kontrolleri yaninda bizim havalimanlarinda gercekten de kontroller profesyonel ve titiz degil. 100% haklilar!!!!!!!!!!!

Roma Havalimanı'nda Türkiye'den gelen yolcular "Ülkenizin havalimanında yeterlik güvenlik önlemi yok" denerek çantalarına kadar arandı.

Sputnik'te yer alan habere göre; Roma Fiumicino Havalimanı'nda Türkiye'den gelen yolcular x-ray cihazından geçirilerek aranmaya başlandı.

Türk Hava Yolları'nın TK1861 sefer sayılı uçağı ile gelen yolcuların çantaları da kontrol edilirken bu uygulamanın neden yapıldığı sorusuna ise İtalyan polisi "Geldiğiniz ülkenin havalimanında yeterli güvenlik önlemleri alınmadığı için bu uygulamayı yapıyoruz" cevabı verdi.

Türk yolcular uygulamaya tepki gösterirken, İtalyan polisi güvenlikten geçmeyenlerin pasaporta alınmayacağını söyledi.

Roma Havalimanı'nda skandal uygulama

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Yanlis ~ 8 yıl önce
Ben mi yanlis hatirliyorum yahu? Itibar miydi neydi o artmamis miydi Avrupali nin gozunde? Ornek ulke olduk bize ozeniyorlar filan diyordu biyikli uzun boylu bi amca TV de. Yalan bunlar yalan ulusalcilarin yalanlari inanmayin. Itibarimiz 10 numara 5 yildiz. Onur, gurur, itibar kelimelerini sadece onune geleni azarlayip tekme atmak sanirsan sonu boyle olacak tabii ki. Daha durun asil itibar 2017 de patlayacak neler neler cikacak daha.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fenermoda ~ 8 yıl önce
almanyada körüğe köpekler gelir,sahtekarlıkta bir numara olan napolili hırsızların cirit attığı kapkaççıların romada cirit attığı terbiyesiz italyandan bunlar beklenir.ayrıca hollanda türkü aşağılar arar didik didik eder,kısa sa kısas yapsın bizim uzman polislerimiz gümrük uzmanlarımız,fransız polisi hiç anlatmıyayım ırkçı düşman ca tavırlar sergiler.türk pasaportunmu var uçak türkiyedenmi geldi bittin sen avrupalının gözünde osmanlısın pissin yobazsın teröristsin.dışişleri ne yapar ? vatandaşını korurmu? zannetmiyorum.çinde bile şanghay havalimanında soru şu niye geldin? kime geldin? seni kim bekliyor? ama şanghayın yüzde 50 si hırsız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 8 yıl önce
ey italya, sikiysa bilale yap bu uygulamayi ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normal değil mi? ~ 8 yıl önce
Adam ülkesinin güvenliğini düşünüyor gayet normal. Gelene ağam paşam demiyor. Burada tek sıkıntı bu aramanın sadece 1 tane xray kullanılarak yapılması ve bekleme süresinin uzunluğu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
normal mi ~ 8 yıl önce
Annenin yıkadığı bir çamaşırı, bu olmamış bir daha yıkayayım diyen bir kadın ne kadar normalse o kadar normal. Hasta hasta konuşma.
1senedir var ~ 8 yıl önce
Tüm İtalya Havalimanlarında aynı durum yaklaşık 1 sene önce başladı ve aktif olarak devam ediyor. İnişten sonra ekstra güvenlik uygulanıyor. Sayın okuyucu ve yorumcu güzel ülkemin insanları, sizin ülkeniz terörist gruplara alenen yardım etti ve bu yardım tırları fotoğraflarla belgelendi. Bunu belgeleyen gazeteciler hapislere atıldı. Bu kadar açık net belgelerle teröristlere yardım eden bir memleketimiz varken, kendini korumak için ekstra güvenlik uygulayan italyanları mı suçluyorsun. Her yakalanan kaçakçının, mültecinin elinde türkiye pasaportu çıkıyor.Bunlar bir kelime bile türkçe bilmeyen insanlar. Sizin devletiniz bedavadan elden pasaport dağıtıyor. Biraz çuvaldızı kendinize batırmanız gerekiyor. Birazcık düşünmek gerekiyor. Neyse ya ben huzur kaçırmayayım, ekonomi çok iyiye gidiyor, herşey süper, duble yollar harika...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 8 yıl önce
Sallamışsın, Türklerin en rahat girdiği eğer uzakdoğudan gelen uçak yoksa ise kuyruk beklemeden pat diye pasaport kontrolünden geçtiği az ülkelerdendir. Her ay Milano'ya gidip geliyorum, son 1 senedir böyle bir uygulama yok...
evet bir yıldır ~ 8 yıl önce
ancak her uçuşa uygulanmıyor. tayin edilmiş uçuşlara uygulanıyor. sadece turklere veya turk tasiyicilara da uygulanmiyor, belli ulkelerden gelen tum havayollarına uygulaniyor, buna alştalşa da dahil. riskli olarak belirlenmiş ulkelerin *ki iclerinde avrupa ulkeleri de var- limanlardan gelen ucuslarin belli orandaki varislarinda arama yapiliyor.
Ancak ~ 8 yıl önce
meselenin anlattığınız hususla bir ilgisi yok. ha pasaport meselesine gelirse o konuda berlusconi nin eline kimse su dokemez. libya krizinde ulkesine herkesi kabul etti ve kuzeyden de eu nun derinliklerine schengen anlasmasını mustenidat gostererek saldı. Tır meselesi miboyunu aşar o senin..
Sana denk gelmiyor ~ 8 yıl önce
milano ya gidiyorsun ama günde senin gibi kaç tane sefer İstanbul dan biliyor musun? Bu yazarın dediklerine katılıyorum. Bir günde gelen tüm uçaklara binersen sana kesin denk geleceğinin garantisini verebilirim.
Berlusconi ~ 8 yıl önce
Ben en son baktığımda berlusconi onların resmi bi kurumunda görev yapmıyordu.Hatta ceza alıp çöp toplattırıldı yakın zamanda. Sen kendi ülkene baktın mı kim nerede çalışıyor? Hangi olaylara rağmen görevlerine devam ediyor? Berlisconiyi yedirmeyiz diye burda halk sokaklara döküldü mü çılgınlarca? Kefenlere sarılıp karşıladılar mı yolsuzluğu çıkınca ortaya?
Mesele ~ 8 yıl önce
Şimdi ekstra güvenliğin senin ülkenini güvenliğinin düzgün işlememesiyle alakası yok mu? Kafanız çok güzelmiş güle güle kullanın.
Yabancı ~ 8 yıl önce
Sizin ülkeniz derken sen niye burada değilmiş gibisin?bence haritaya tekrar bak almanya veya fransayla sınırımız yok bizim Sahte pasaport ile avrupaya kaçanlar varsa Bunu devletin hiç bir memuru kendi eliyle yapmaz.at gözlüğü ile dünya çok dar görünüyor sana.daha güzeli daha iyisi yok elde olan bu!Varsa çıksın! bu millet adamdan anlamıyor sanki bir tek siz anlıyorsunuz!
l ~ 8 yıl önce
ayrimcilik degil mi bu simdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
daniskası ~ 8 yıl önce
aşşağılama + ayrımcılık + küçümseme + güvensizlik
ams ~ 8 yıl önce
Pasaportlarimizin dolayisiyla bizim bir sayginligimiz yok.Bize karsi her yerde extra guvenlik uygulamalari.Amsterdamda korukde kopeklerle karsiliyorlar tek tek kontrol.Dusseldorfda apronda karsiliyorlar ayni kontroller.insan onurunu inciten uygulamalar.Yaptiklari ayrimciliklara ragmen Turklugumle gurur duyuyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rencide olmaya gerek yok. ~ 8 yıl önce
Ülkemizden Avrupa'ya mülteci akını olduğu için yapılıyor bu tür ygulamalar. Adam uçakta pasaportunu yırtıyor çöp atıyor daha sonra ortak pasaport kontrol alanına ulaştığında dut yemiş bülbül gibi susarak polise bakıyor hangi uçaktan geldiği belli değil milliyeti belli değil adamı doğruca mülteci kampına götürmek zorunda kalıyorlar. Uçağın kapısında pasaportunu ibraz edemeyen adamı da geldi uçakla geldiği yere geri gönderiyorlar.
leman ~ 8 yıl önce
adamlarin turk adini duyunca bile tuyleri diken diken oluyo.bu ayrimcilik bir tek bize ve musluman ulkelere.bizde onlar icin canimizi vericez neredeyse.ulkemizde bir is durumu olsun ilk onlari basa getiriyoruz.gorun artij gercekleri.uyanin millet.turkun turkten baska dostu yok !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 8 yıl önce
türk dış politikası hiç bu kadar aciz kalmamıştı? nerede vatandaşını koruyacak devlet???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakli uygulama ~ 8 yıl önce
Avrupadaki guvenlik kontrolleri yaninda bizim havalimanlarinda gercekten de kontroller profesyonel ve titiz degil. 100% haklilar!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000