10 Aralık 2012, Pazartesi 16:54:23

"RİZE'YE HAVALİMANI YAPILMALI"

Rize Ticaret Borsası (RTB) Başkanı Mehmet Erdoğan, Rize'de acilen bir havalimanı oluşturulması gerektiğini ve bu konuda bütün Rizelilerin ortak hareket etmesini söyledi.
  • rizeliyim yaziyorlar havaalani gerek yok diyorlar rize havaalani istemeyenler trabzonludur rizeye havaalani istiyoruz tayyip bey yeter artik oturup cimboma stad yapacagina rant icin fenerbahceyle ugrasacagina rizeye havaalani yap artik yeter hani herkese esit davraniyordunuz akp liler.
  • valla başbakan rizeli, thy gm rizeli, thy ykb rizeli...rizelular istemesin de çorumlular mı istesun da...
  • Ordu ya havaalanı yaparak ağıza bal çalınmış gibi oldu şimdi değil rize havaalanı olmayan her yer isteyecektir normal olarak hiç anormal bir durum değil
  • Bu adam yinemi çıkmış. tekrar canı sıkılmış olmalı ya da farklı talepleri duyuramadı 2. kez seslendi.
  • Ben Aydın Hacı Ali Obası Köyündenim (Kısaca "Hacloba"). Biz de Hacı Ali Obası Köyüne havalimanı istiyoruz. Çok sıkıntı çekiyoruz!!
  • Fuzuli bir talep
  • DEGERLI ARKADASIM HER ÖNÜNE GELEN HER ISTEGI OLUR ISE VAY BU ÜLKEMIZIN HALINE YAZIK GEREKIRSE EVET LUZUMSUZ ISE YAZIK HADI HAVAALANI VAR KAPASIDE NASIL DEGERLI ARKADASIMELDE KI ILE YEDINMEKDE BIR ONURDUR BIR LITRE BENZININ FIYATI NEDIR YAZIK DISA BAGIMLI BIR ÜLKEYIZ DOSTUM KIRK ÖLCÜB BIR DEFA BICELIM HER SEY DEN ÖNCE ISTANBULA GÜZEL INSAALLAH TÜRK MÜHENDISLERI ALTIN GERDANLIKN YABARDA HAVADA HARCANAN BIR LITRE BENZININ HESABINI DÜSÜNMEZ OLURUZ YAZIK MILLI SERVETIMIZ GEREKIRSE EVET SAYGI DUYARIM CANIM CENNETI COK ISTIYORDA CEHENNEM BIRAKMIYOR O SIRAT KÖPRÜSÜ VARYA DOSTUM MILLI SERVETIMIZ IYI KULLANMALIYIZ GÜZELIM RIZEMIZE SANAYII EKMEK IS AS GELSIN SONRASI ODA OLUR INSALLAH ALLAH HER SEYI GÖNLÜMÜZE GORE VERIR SAYGILARIMLA
  • DOGU KARADENIZ OLARAK ADLANDIRDIGIMIZ BU ILIMIZIN PAZAR İLCESINDA YAPILACAK BIR HAVA LIMANI COK DAHA ISABETLI OLACAK TRABZONUN YOGUNLUGUNU BU SEKILDE DOGUDA OFTAN ITIBAREN CAYELI PAZAR HOPA ARTVIN OLARAK CEVRE ILLERI DE TOPALYACAK AYNI ZAMANDA MILLI GELIRIMIZ BATUMDA DEGIL KENDI SINIRLARIMIZ ICERISINDE KALACAKTIR.
  • rize haşmetli başbakanımız receb tayyib erdoğan'ın mekanıdır. havalimanı filan yetmez, uzay üssü kurmak elzem.
  • Yesil Rize havalimanini istiyoruz.

 Erdoğan, "Kuzeyi deniz, güneyi tamamen dağlarla çevrili Rize, kısıtlı ulaşım imkanlarını ancak hava limanıyla çözebilir." dedi. Erdoğan, yaptığı açıklamada, RTB olarak Rize'ye fayda sağlayacak her türlü projenin destekçisi olduklarını ifade ederek, "Bu bağlamda çok önemli bir ihtiyaç olan ve son zamanlarda gündeme gelen, Rize için hayati önem taşıdığına inandığımız havalimanı yapımı konusunu çok önemsiyoruz. Bilindiği gibi Doğu Karadeniz sahil şeridi üzerinde yer alan Rize'de ulaşım karayolu ile sağlanmakta, liman bağlantısı tamamıyla endüstriyel amaçlar için kullanılmakta ve denizyolu taşımacılığı yok denecek kadar azdır. Ulaşımın en önemli unsuru olan demiryolu ve hava limanı şehirde mevcut değildir. Havayolu ile ulaşım, Rize'ye en yakın il olan Trabzon havalimanından sağlanmaktadır. Kuzeyi deniz, güneyi tamamen dağlarla çevrili Rize, kısıtlı ulaşım imkanlarını ancak hava limanıyla çözebilir." diye konuştu.

TURİZM GELİRLERİ ARTACAK

Erdoğan, Rize'nin turizmde kalkınma potansiyelinin yüksek olduğuna vurgu yaparak, şöyle dedi: "İlimiz doğal güzellikleriyle, yayla turizmi, su sporları, doğa sporları, termal turizm, kültür turizmiyle cennetten bir köşedir. Zamanın bu kadar değerli olduğu dünyamızda şehrimize gelen turistlere ancak üç saatlik zorlu kara yolu yolculuğuyla güzelliklerimizi göstermek zorunda kalıyoruz. Bu durum Rize'mize gelen turist sayısını olumsuz yönde etkilemektedir. Şehrimiz dünya çapında büyük kazanç sağlayan turizm milli gelirinden yoksun olmaktadır. Şunu unutmamak gerekir; Rize'ye hava limanı yapılırsa turizm gelirleri artacak, ülkemiz, bölgemiz ve ilimiz büyük kazanç sağlayacaktır. Yine bölgemizde turizmin gelişimi için yapılacak DOKAP'ın Turizm Master Planı içinde Rize'ye hava limanı yapılmasının da plana dahil edilmesi gerektiğine inanıyorum."

"HAVA LİMANI İÇİN RİZELİLER ORTAK HAREKET ETMELİ"

Turizmin yanında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin ve çay sektörünün gelişimi için de hava limanının önem taşıdığını söyleyen Erdoğan, "Üniversite hocalarının ve öğrencilerinin daha fazla tercih ettiği üniversite olabiliriz. Çay sektöründe ise gerek iç gerekse dış piyasada ekonomik canlanma sağlanabilir. Ekonomik bağlantılar hız kazanır. Rize'miz için birlik ve beraberlikle hareket etmeli ve ileriye dönük önemli bir adım olan hava limanının ilimize yapılması için elimizden geleni yapmalıyız"

"RİZE'YE HAVALİMANI YAPILMALI"

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

mapavrili53 ~ 11 yıl önce
rizeliyim yaziyorlar havaalani gerek yok diyorlar rize havaalani istemeyenler trabzonludur rizeye havaalani istiyoruz tayyip bey yeter artik oturup cimboma stad yapacagina rant icin fenerbahceyle ugrasacagina rizeye havaalani yap artik yeter hani herkese esit davraniyordunuz akp liler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uşak ~ 11 yıl önce
valla başbakan rizeli, thy gm rizeli, thy ykb rizeli...rizelular istemesin de çorumlular mı istesun da...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reality ~ 11 yıl önce
Ordu ya havaalanı yaparak ağıza bal çalınmış gibi oldu şimdi değil rize havaalanı olmayan her yer isteyecektir normal olarak hiç anormal bir durum değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Bu adam yinemi çıkmış. tekrar canı sıkılmış olmalı ya da farklı talepleri duyuramadı 2. kez seslendi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hacı Ali Obası ~ 11 yıl önce
Ben Aydın Hacı Ali Obası Köyündenim (Kısaca "Hacloba"). Biz de Hacı Ali Obası Köyüne havalimanı istiyoruz. Çok sıkıntı çekiyoruz!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airport ~ 11 yıl önce
Fuzuli bir talep

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAMI YAVUZ ~ 11 yıl önce
DEGERLI ARKADASIM HER ÖNÜNE GELEN HER ISTEGI OLUR ISE VAY BU ÜLKEMIZIN HALINE YAZIK GEREKIRSE EVET LUZUMSUZ ISE YAZIK HADI HAVAALANI VAR KAPASIDE NASIL DEGERLI ARKADASIMELDE KI ILE YEDINMEKDE BIR ONURDUR BIR LITRE BENZININ FIYATI NEDIR YAZIK DISA BAGIMLI BIR ÜLKEYIZ DOSTUM KIRK ÖLCÜB BIR DEFA BICELIM HER SEY DEN ÖNCE ISTANBULA GÜZEL INSAALLAH TÜRK MÜHENDISLERI ALTIN GERDANLIKN YABARDA HAVADA HARCANAN BIR LITRE BENZININ HESABINI DÜSÜNMEZ OLURUZ YAZIK MILLI SERVETIMIZ GEREKIRSE EVET SAYGI DUYARIM CANIM CENNETI COK ISTIYORDA CEHENNEM BIRAKMIYOR O SIRAT KÖPRÜSÜ VARYA DOSTUM MILLI SERVETIMIZ IYI KULLANMALIYIZ GÜZELIM RIZEMIZE SANAYII EKMEK IS AS GELSIN SONRASI ODA OLUR INSALLAH ALLAH HER SEYI GÖNLÜMÜZE GORE VERIR SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
DOGU KARADENIZ OLARAK ADLANDIRDIGIMIZ BU ILIMIZIN PAZAR İLCESINDA YAPILACAK BIR HAVA LIMANI COK DAHA ISABETLI OLACAK TRABZONUN YOGUNLUGUNU BU SEKILDE DOGUDA OFTAN ITIBAREN CAYELI PAZAR HOPA ARTVIN OLARAK CEVRE ILLERI DE TOPALYACAK AYNI ZAMANDA MILLI GELIRIMIZ BATUMDA DEGIL KENDI SINIRLARIMIZ ICERISINDE KALACAKTIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yetmez ~ 11 yıl önce
rize haşmetli başbakanımız receb tayyib erdoğan'ın mekanıdır. havalimanı filan yetmez, uzay üssü kurmak elzem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yesil Rize ~ 11 yıl önce
Yesil Rize havalimanini istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000