03 Nisan 2017, Pazartesi 16:27:46

Rize-Artvin Havalimanı'nın temeli atıldı

Rize Havalimanı'nın temel atma töreni Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katıldığı törenle gerçekleşti.
  • Reisten Allah razi olsun ..hemşerilerıme hayirlı olsun..
  • CB rizeli olduğu için fizibıl olmayan bir bölgeyi fizibıl hale getirdiler havalimanı yapıyorlar hem de 3 milyon kapasiteli. Peki içanadoluda havalimanı olmayan Afrika şehirlerine kim bakacak?
  • Açılış var dediler geldik.
  • Red kit filmlerindeki tabutçu gibi mehmet cengiz de yerini almış....Diğerleride daltonlar...
  • Darwin haklıymış galiba.Bunlar evrimini tamamlayamamış olanlar.
  • OGU kadar iş yapar,Batum'un divertlerini alır......Yurdu demir ağlarla ördük 4 bir yandan......
  • Yorumları okuyorumda yok pıjamayla duran kimmbu ülkeye birşey yapmayan yazannvar. Zamanında bu ülkenin başbakabın karşısına çıkan aydın doğanı unuttunuz mu. Bu ülkeye birşey yapmayan eminim heryere uçakla gidenlerdir eskiden otobüs parası bile bulamayanlar şimdi yüksekten atıp hala nankörlüğü bırakmayanlardır. Yazık!!!!!
  • HAYIRLI OLSUN DİYELİM İNŞALLAH ERKEN BİTER BİR RİZELİ OLARAK ÇOK MUTLUYUZ TEŞEKKÜRLER REİS
  • 400 milyon dolara 3 milyon kapasiteli havalimani. Hadi hayirli isler, suyundan da koy Mehmet Efendi.
  • Kafasında fitne fesat olandan hayır mı gelir ülkeye.İki yıl önce başlayan bir çalışmaya referandum yatırımı diyorlar.Proje hazırlığı,çet raporu alınması,ihale aşaması ve şimdi de temel atma.Sanki önceki hafta düşünülmüş de şimdi alel acele temel atılıyormuş algısı yapılıyor.Gündeme geldiği günden bu yana takipteyim.Ankara dan Trabzona havalimanına 55 dakikada geliyorum ,oradan da eve 3 saatte .Emegi geçen herkesden Allah razı olsun.

Rize Havalimanı'nın temel atma töreni Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katıldığı törenle gerçekleşti.

Rize'de yapılan toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı konuşmada Rize Havalimanı'na da değinerek projenin önemine dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada Rize ve Artvin'e hizmet verecek havalimanının tüm hazırlıklarının bittiğini, ihalesinin yapıldığını, bugün temelini atacaklarını ve inşasına başlayacaklarını söyledi. Yeşilköy ile Pazar arasında yapılacak havalimanını yıllık 3 milyon yolcu kapasiteli planladıklarını anlatan Erdoğan, proje bedelinin 1 milyar 350 milyon lira olduğunu aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu projenin, Ordu-Giresun Havalimanı'ndan sonra deniz doldurularak yapılan Türkiye'deki ikinci, dünyada ise üçüncü havalimanı olacağını belirterek, havalimanının en geç 2021 sonunda tamamlanacağını bildirdi. Erdoğan, "Havalimanıyla birlikte Rize'nin önünde, turizmde, ticarette, her alanda yeni bir dönem başlıyor. Biz bugüne kadar hep yatırımlarımızla, eserlerimizle, büyük projelerimizle konuştuk. Birileri lafla peynir gemisini yürütmeye çalışırken, biz, hep hizmet etmenin, insanımızın derdine derman olmanın peşinde koştuk." diye konuştu.

Temel atma töreni ise Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve sektör temsilcilerinin katıldığı törenle gerçekleştirildi. 



Rize-Artvin Havalimanı'nın temeli atıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Erkan can ~ 7 yıl önce
Reisten Allah razi olsun ..hemşerilerıme hayirlı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rize ~ 7 yıl önce
CB rizeli olduğu için fizibıl olmayan bir bölgeyi fizibıl hale getirdiler havalimanı yapıyorlar hem de 3 milyon kapasiteli. Peki içanadoluda havalimanı olmayan Afrika şehirlerine kim bakacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mavi Giyen Adamlar ~ 7 yıl önce
Açılış var dediler geldik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Red kit ve Daltonlar ~ 7 yıl önce
Red kit filmlerindeki tabutçu gibi mehmet cengiz de yerini almış....Diğerleride daltonlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
höhhh ki ne höhh ~ 7 yıl önce
Darwin haklıymış galiba.Bunlar evrimini tamamlayamamış olanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memuristan ~ 7 yıl önce
Sen hic caba gostermemissin orda kalmissin
Rize T.E ~ 7 yıl önce
OGU kadar iş yapar,Batum'un divertlerini alır......Yurdu demir ağlarla ördük 4 bir yandan......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hazımsız ~ 7 yıl önce
Yorumları okuyorumda yok pıjamayla duran kimmbu ülkeye birşey yapmayan yazannvar. Zamanında bu ülkenin başbakabın karşısına çıkan aydın doğanı unuttunuz mu. Bu ülkeye birşey yapmayan eminim heryere uçakla gidenlerdir eskiden otobüs parası bile bulamayanlar şimdi yüksekten atıp hala nankörlüğü bırakmayanlardır. Yazık!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALİ CAN MANAY 53 ~ 7 yıl önce
HAYIRLI OLSUN DİYELİM İNŞALLAH ERKEN BİTER BİR RİZELİ OLARAK ÇOK MUTLUYUZ TEŞEKKÜRLER REİS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Breh ~ 7 yıl önce
400 milyon dolara 3 milyon kapasiteli havalimani. Hadi hayirli isler, suyundan da koy Mehmet Efendi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haytem ~ 7 yıl önce
Kafasında fitne fesat olandan hayır mı gelir ülkeye.İki yıl önce başlayan bir çalışmaya referandum yatırımı diyorlar.Proje hazırlığı,çet raporu alınması,ihale aşaması ve şimdi de temel atma.Sanki önceki hafta düşünülmüş de şimdi alel acele temel atılıyormuş algısı yapılıyor.Gündeme geldiği günden bu yana takipteyim.Ankara dan Trabzona havalimanına 55 dakikada geliyorum ,oradan da eve 3 saatte .Emegi geçen herkesden Allah razı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000