06 Aralık 2012, Perşembe 08:20:47

RİZE İÇİN HAVALİMANI TALEBİ

Rize Ticaret Borsası (RTB) Başkanı Mehmet Erdoğan, Rize için yapılan her türlü girişimde kurum ve kuruluşların birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini söyledi.
  • SAHSEN INSANOGLU HER SEYI ISTIYORDA ORAYA HAVA LIMANI DEGIL KARDESIM FABRIKA KURUN GÜZELIM KARADENIZDE NE VAR EKMEK TEKNESI KURUN VATANDAS HAYATINI KAZANSIN HÜR OLSUN ÖZGÜR OLSUN CEBINDE PARASI OLAN YÜRÜMEYLEDE GIDER ELDEKININDE KIYMETINI BILMEK LAZIM GÜZLIM SAHIL SERIDINI PETON HALINE GEDIRIB DOGALLIKLA ALAKASI KALMADI HUZUR ICINDE DENIZE GIRILMEZ OLDI SAHILLER GIRLENDI O DENIZI DOLDURUN BAK DENIZ NE YABACAK BU INSAN OGLUNA SAYGILARMLA.
  • Rize Trabzon arası türkiyede birbirine en yakın illerden birisidir, iki il arasında belediye otobüsleri bile karşılıklı çalışıyor
  • sülalecek yediniz memleketi düşün artık yakanızdan. sen mi vereceksin parasını
  • Bir Rize li olarak yazıyorum,Rize havalımanı arası yaklaşık 90 dakika oda servisle giderseniz.Bu durumda fazla söze gerek
  • Rize Trabzonun bir çok ilçesinden havaalanına daha yakın olduğu halde nasıl oluyor anlamıyoruz, o zaman Konyaya da dört tane havavalanı lazım
  • Türkiyede o kadar yer varken büyük torpille Rizeye başbakan dünyanın en uzun tünelini yapıyor, ayrıca Rize Trabzonun batı ilçelerinden Trabzon havalimanına daha yakın, inanmayan haritaya bakabilir, ama Başbakan Genel müdürler Rizeli ya bakanlar yapmaya mecburdurlar siz biraz dillendirin yeter
  • İnşallah havalimanı falan yapılmaz. Müthiş doğal güzelliklere sahip Rize, havalimanı ile birlikte imara açılır yaylalarbeton evlerle dolar. Sahil Antaya gibi cıvıtın çarşısına döner ormanlar kesilir her taraf 5 yıldız otellerle dolar. Bence böyle kalması daha iyi. Rize'yi gerçekten sevenler buna karşı çıkmalıdır.
  • Şu ara canı sıkılan ya da haberlere çıkacağım diyen hava limanı istiyor :) Bizim mahalleye de yapalım Arkalar tarlalık alan geniş uygun :)
  • Gerek yok, Trabzon'a sadece 50 dakikalik bir yol var. Istanbul için bir çok semtten havalımanları ulaşmak 1 saat sürer. Her semte havalımanı olur mu? Ayrıca orası harika doğa güzellikleri olan bir bölge, korunması gerekiyor..
  • Sözüm meclisten dışarı "Bıkmışız Rizelilerden" :) anlayanlar anladı

Erdoğan, RTB olarak Rize'ye fayda sağlayacak her türlü projenin, yatırımın yanında olduklarını belirterek, "Bu bağlamda çok önemli bir ihtiyaç olan ve son zamanlarda gündeme gelen, Rize için hayati önem taşıdığına inandığımız Rize Havalimanı yapımı konusunu çok önemsiyoruz" dedi.

Doğu Karadeniz sahil şeridi üzerinde yer alan Rize'de ulaşımın karayolu ile sağlandığını ifade eden Erdoğan, "Liman bağlantısı tamamıyla endüstriyel amaçlar için kullanılmakta ve denizyolu taşımacılığı yok denecek kadar azdır. Ulaşımın en önemli unsuru olan demiryolu ve havalimanı şehirde mevcut değildir. Havayolu ile ulaşım, Rize'ye en yakın il olan Trabzon Havalimanı'ndan sağlanmaktadır. Kuzeyi deniz, güneyi tamamen dağlarla çevrili Rize, kısıtlı ulaşım imkanlarını ancak havalimanıyla çözebilir" diye konuştu.


Rize'nin doğal güzellikleriyle, yayla turizmi, su sporları, doğa sporları, termal turizm ve kültür turizmiyle cennetten bir köşe olduğunu kaydeden Erdoğan, şunları söyledi:

"Rize'nin turizmle kalkınma potansiyelinin yüksek olduğu aşikardır. Rize'ye gelen turistlere ancak üç saatlik zorlu karayolu yolculuğuyla güzelliklerimizi göstermek zorunda kalıyoruz. Bu durum Rize'mize gelen turist sayısını olumsuz yönde etkilemektedir. Şehrimiz global dünyada büyük kazanç sağlayan turizm milli gelirinden yoksun olmaktadır. Rize'ye havalimanı yapılırsa turizm gelirleri artacak, ülkemiz, bölgemiz ve ilimiz büyük kazanç sağlayacaktır. Turizmin gelişimi için yapılacak DOKAP'ın Turizm Master Planı içinde Rize'ye havalimanı yapılmasının da plana dahil edilmesi gerektiğine inanıyorum."

RİZE İÇİN HAVALİMANI TALEBİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

SAMI YAVUZ ~ 11 yıl önce
SAHSEN INSANOGLU HER SEYI ISTIYORDA ORAYA HAVA LIMANI DEGIL KARDESIM FABRIKA KURUN GÜZELIM KARADENIZDE NE VAR EKMEK TEKNESI KURUN VATANDAS HAYATINI KAZANSIN HÜR OLSUN ÖZGÜR OLSUN CEBINDE PARASI OLAN YÜRÜMEYLEDE GIDER ELDEKININDE KIYMETINI BILMEK LAZIM GÜZLIM SAHIL SERIDINI PETON HALINE GEDIRIB DOGALLIKLA ALAKASI KALMADI HUZUR ICINDE DENIZE GIRILMEZ OLDI SAHILLER GIRLENDI O DENIZI DOLDURUN BAK DENIZ NE YABACAK BU INSAN OGLUNA SAYGILARMLA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Rize Trabzon arası türkiyede birbirine en yakın illerden birisidir, iki il arasında belediye otobüsleri bile karşılıklı çalışıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuhhh ~ 11 yıl önce
sülalecek yediniz memleketi düşün artık yakanızdan. sen mi vereceksin parasını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Bir Rize li olarak yazıyorum,Rize havalımanı arası yaklaşık 90 dakika oda servisle giderseniz.Bu durumda fazla söze gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başbakanları var ~ 11 yıl önce
Rize Trabzonun bir çok ilçesinden havaalanına daha yakın olduğu halde nasıl oluyor anlamıyoruz, o zaman Konyaya da dört tane havavalanı lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet ~ 11 yıl önce
Türkiyede o kadar yer varken büyük torpille Rizeye başbakan dünyanın en uzun tünelini yapıyor, ayrıca Rize Trabzonun batı ilçelerinden Trabzon havalimanına daha yakın, inanmayan haritaya bakabilir, ama Başbakan Genel müdürler Rizeli ya bakanlar yapmaya mecburdurlar siz biraz dillendirin yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnşallah havalimanı yapılmaz ~ 11 yıl önce
İnşallah havalimanı falan yapılmaz. Müthiş doğal güzelliklere sahip Rize, havalimanı ile birlikte imara açılır yaylalarbeton evlerle dolar. Sahil Antaya gibi cıvıtın çarşısına döner ormanlar kesilir her taraf 5 yıldız otellerle dolar. Bence böyle kalması daha iyi. Rize'yi gerçekten sevenler buna karşı çıkmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amac ~ 11 yıl önce
Zaten amac o.
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Şu ara canı sıkılan ya da haberlere çıkacağım diyen hava limanı istiyor :) Bizim mahalleye de yapalım Arkalar tarlalık alan geniş uygun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havalımanı ~ 11 yıl önce
Gerek yok, Trabzon'a sadece 50 dakikalik bir yol var. Istanbul için bir çok semtten havalımanları ulaşmak 1 saat sürer. Her semte havalımanı olur mu? Ayrıca orası harika doğa güzellikleri olan bir bölge, korunması gerekiyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Sözüm meclisten dışarı "Bıkmışız Rizelilerden" :) anlayanlar anladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
antwerp ~ 11 yıl önce
Bende rizeliyim ama seni çok iyi anladım ..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000