17 Mart 2016, Perşembe 09:11:13

Richard Branson Türkiye'ye geldi

Virgin Media'nın kurucusu milyarder iş adamı Richard Branson, Ankara saldırısı ile ilgili olarak "Bu günlerde beraber durmalıyız. Hayat devam etmek zorunda" dedi.
  • "bu gunlerde beraber durmaliyiz.hayat devam etmek zorunda" bir kac kere daha yazsaymissiniz!!!!!
  • sweet dreams'i söyleyen değil miydi bu ya ne ara uçak almış???
  • Donald Trumph'ı beklerdim açıkçası.
  • Çırağan Sarayının güvenlikli ortamından boş boş konuşmak kolay... Paran varsa ağzından çıkan her kelimeyi medya haber yapar, paran yoksa ne desen , ne söylesen kimse duymaz. İşte bu adam da parasıyla kendini dinlettirip tatmin olanlardan

Virgin Media'nın kurucusu milyarder iş adamı Richard Branson, Ankara saldırısı ile ilgili olarak "Bu günlerde beraber durmalıyız. Hayat devam etmek zorunda" dedi.

Virgin Media'nın kurucusu milyarder iş adamı Richard Branson, Istanbul Talks konferanslar serisinin ilki Inspired 2016 Girişimcilik Konferansı kapsamında Türkiye'ye geldi. Ankara Kızılay'da, bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıyla ilgili ünlü iş adamı, "Bu günlerde beraber durmalıyız. Hayat devam etmek zorunda" ifadelerini kullandı.

"BUGÜNLERDE BERABER DURMALIYIZ"

Virgin Media'nın kurucusu milyarder iş adamı Richard Branson Çırağan Sarayı'nda düzenlenen İstanbul Talks konferansında bir konuşma yaptı. Branson, Ankara saldırısı ile ilgili olarak "Bu günlerde beraber durmalıyız. Hayat devam etmek zorunda" dedi.

"11 EYLÜL'DEN SONRA NEW YORK'A GİTMİŞTİM"

Branson terör olaylarının yaşandığı bölgeleri ziyaret etme konusunda ise şu açıklamayı yaptı:

Stresli zamanlarda o bölgelere gitmeniz çok önemli. 11 Eylül'den sonra New York'a gitmiştim. Bence bu günlerde beraber durmalıyız. Hayat devam etmek zorunda.

"BU YAĞMURLU GÜNLER DE GEÇECEK"

Branson'ın konuştuğu oturumu yöneten Mavi Jeans'ın CEO'su Cüneyt Yavuz ise, "Atatürk'ün bir sözü var. Yurtta sulh cihanda sulh. Bu yağmurlu günler de geçecek" dedi.

Richard Branson Türkiye'ye geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

yuh.. ~ 8 yıl önce
"bu gunlerde beraber durmaliyiz.hayat devam etmek zorunda" bir kac kere daha yazsaymissiniz!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 8 yıl önce
Sanki çok sıra dışı birşey söylemiş gibi defalarca yazılmış
yuhhh. ki yuuhhh ~ 8 yıl önce
Ulan ülke sizin yüzünüzde bu halde, biz beraber yasamayi bilemedik, sizde doymayi bilemediniz,yetmedimi cebinizi silah satmaklan doldurdugunuz.. ey Avrupy Amerika
sweet dreams ~ 8 yıl önce
sweet dreams'i söyleyen değil miydi bu ya ne ara uçak almış???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
who ~ 8 yıl önce
who am i to disagree?
hetfield ~ 8 yıl önce
metalikanın solisti o. karıştırmışsın.
riff ~ 8 yıl önce
saniyede 3 riff basıyomuş :))
James Heritfield ~ 8 yıl önce
Hacı o marlyn manson.
James ~ 8 yıl önce
Donald Trumph'ı beklerdim açıkçası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş ~ 8 yıl önce
Çırağan Sarayının güvenlikli ortamından boş boş konuşmak kolay... Paran varsa ağzından çıkan her kelimeyi medya haber yapar, paran yoksa ne desen , ne söylesen kimse duymaz. İşte bu adam da parasıyla kendini dinlettirip tatmin olanlardan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A.T ~ 8 yıl önce
Sonuna kadar katiliyorum ancak gercek olan birsey yabancı birinin TÜRKİYE de olması cesur bir karar. Ağustos 2015 Bangkok patlamasinda ordaydim ve kıl payı kurtuldum,sade bir vatandaş olarak patlamadan sonra Tayland ta olmak beni tedirgin ettiyse böylesine varlikli ve taninmis birinin burda olmasini takdir ediyorum acikcasi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000