26 Şubat 2012, Pazar 14:50:19

REKOR DENEMESİ İÇİN YENİDEN...

Serbest düşüş rekoru yeniden kırılmaya çalışılacak...
  • Ya ne gerek var buna anlamadım. Ayrıca limiti yükselt yükselt nereye kadar. Sonunda birisi öyle bir seviyeden atlayacak ki, yerçekimi yetmeyip oturacak yörüngeye, ondan sonra uydularla turla babam turla )))
  • Rekoru bu adam kıracak da, onunla beraber atlayan kameraman kırmayacak mı acaba? (Bkz: resim 1) Geçende de kayaya çarpan yarasa adamla ilgili haber vardı. Tamam adam atlıyor da, onunla beraber atlayan adam hem onunla birlikte uçuyor, hem de filme çekiyor. Hangisi daha kahraman? YAAAAA!
  • Bu adam olume gidiyor. Aha yazdim buraya 23:52 26/02/2012 Teknoloji 52 yilda gelisti ama o yukseklikte kendini bosluga salacak bir insana teknoloji lazim degil. Sans lazim. Bu bir rus ruleti bence.
  • KİŞİLİĞİ BU İŞİ YAPMAK İÇİN YETERLİ VE ÖTESİ DA VAR SÜPER DENEYİMLİ. TEKNİK OLARAKTA 52 LERE ORANLA KAT KAT ÖTEDEYİZ İNSANOĞLU OLARAK. BALONU TAMAM SA YARIN DUYARIZ HABERİ OKURUZ YAPTI BAŞARDI DİYE. ( ANTALYA )
1960 yılında ABD Hava Kuvvetleri Test pilotu Joe Kittinger tarafından kırılan serbest düşüş rekoru Avusturya'lı gözüpek pilot Felix Baumgartner tarafından 120.000 feet yüksekten atlayarak kırılmaya çalışılacak.

52 yıllık rekoru kırmaya çalışacak olan  Felix Baumgartner oldukça heyecanlı olduğunu söyledi.

Rekor denemesinde ses hızını aşacak olan, Baumgartner yere 5 buçuk dakikada ulaşabilecek.

REKOR DENEMESİ İÇİN YENİDEN...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Ya ne gerek var buna anlamadım. Ayrıca limiti yükselt yükselt nereye kadar. Sonunda birisi öyle bir seviyeden atlayacak ki, yerçekimi yetmeyip oturacak yörüngeye, ondan sonra uydularla turla babam turla )))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Rekoru bu adam kıracak da, onunla beraber atlayan kameraman kırmayacak mı acaba? (Bkz: resim 1) Geçende de kayaya çarpan yarasa adamla ilgili haber vardı. Tamam adam atlıyor da, onunla beraber atlayan adam hem onunla birlikte uçuyor, hem de filme çekiyor. Hangisi daha kahraman? YAAAAA!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu adam olume gidiyor. Aha yazdim buraya 23:52 26/02/2012 Teknoloji 52 yilda gelisti ama o yukseklikte kendini bosluga salacak bir insana teknoloji lazim degil. Sans lazim. Bu bir rus ruleti bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
KİŞİLİĞİ BU İŞİ YAPMAK İÇİN YETERLİ VE ÖTESİ DA VAR SÜPER DENEYİMLİ. TEKNİK OLARAKTA 52 LERE ORANLA KAT KAT ÖTEDEYİZ İNSANOĞLU OLARAK. BALONU TAMAM SA YARIN DUYARIZ HABERİ OKURUZ YAPTI BAŞARDI DİYE. ( ANTALYA )

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000