22 Şubat 2018, Perşembe 08:39:43

Regl ağrısı nedeniyle uçaktan indirildi!

İngiltere'nin Birmingham kentinden Dubai'ye uçmak için erkek arkadaşıyla Emirates uçağına binen Beth Evans adlı yolcunun regl ağrıları nedeniyle uçaktan indirildiği belirtildi.
  • Gelirler uçağa ,oturur oturmaz "Merhaba benim başım ağrıyor,ilaç verin bana"derler,sonrası mağlum "biz veremiyoruz,Dr çağırmamız lazım deriz,o da hemen Dr ister.Bir de uçak içinde Dr yoksa ,Hehhhhh sütlü+ballı+kaymak!Alandan Dr iste ,uçak rötara girer,vs,vs,vs.Sıkıysa sen o yolcuyu ağrın var diye indir.Yemezlerrrr,yedirtmezler:)))Çünkü biz yolcumuzu şımartmayı,pohpohlamayı alıştırdık.Eeeee diğer yolcuların ne günahı var,onlar yolcu değil mi.Ama öyle olmazzzz,cezalar cezalar KM larına:)))
  • Yolcu beyani esastir.
  • Gereksiz haber.
  • değilmi, herşeyi bahane ederler, onlarca insana zorla dönüş bileti aldırırlar halbuki başka çözümleride vardır. AAaahh kısa paça bunlar hep seni işlerin.
  • Bu basit olayin bizimle ne alakasi var. Hergün Avrupa üzerinde 18 Bin ucus yapiliyor. Binlerce yolcu ucuyor. Bunun gibi yüzlerce olayin olmasi son derece normal. Bu olayin haber degeri nedir.. okuyunca ne hissetmeliyiz.. Londradan kalkan Dünya-Mars ucagi Neptün hava sahasinda karni agriyan yolcu yüzünden geri döndü. derseniz.. Be kardesim regl olan kadinin mars ucusunda ne isi var deyip kizalim, tepki verelim. Ucak daha kalkmamis yolcuyu indirmisler.. ne var bunda. Bayrampasa otogarinda Istanbul - van otobüsünden ayni sekilde bir yolcu indirildiginde de haber yaparmisiniz.?

İngiltere'nin Birmingham kentinden Dubai'ye uçmak için erkek arkadaşıyla Emirates uçağına binen Beth Evans adlı yolcunun regl ağrıları nedeniyle uçaktan indirildiği belirtildi.

İngiliz basınına göre; Beth Evans, erkek arkadaşı Josh Moran ile birlikte Dubai'ye uçmak için Emirates hava yolu firmasına ait uçağa bindi. Ancak uçağın kalkışından kısa sürece önce regl ağrıları artan kadın uçaktan zorla indirildi.

Beth Evans'ın kabin memuruna çok fazla ağrısının olmadığını ve uçmak istediğini söylediği ancak yetkililerin söz konusu yolcunun doktora görünmesi gerektiğine karar verdikleri belirtildi.

Emirates hava yolu firması sözcüsü Beth Evans adlı yolcunun ağrıları nedeniyle uçaktaki görevlileri çağırdığını ve pilotun da doktora görünmesinin daha uygun olacağına karar verdiğini aktardı.

Uçakta sağlık görevlisi olmadığı için de yolcu erkek arkadaşıyla birlikte uçaktan indirildi.

Regl ağrısı nedeniyle uçaktan indirildi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Biz de nasıl ama ~ 6 yıl önce
Gelirler uçağa ,oturur oturmaz "Merhaba benim başım ağrıyor,ilaç verin bana"derler,sonrası mağlum "biz veremiyoruz,Dr çağırmamız lazım deriz,o da hemen Dr ister.Bir de uçak içinde Dr yoksa ,Hehhhhh sütlü+ballı+kaymak!Alandan Dr iste ,uçak rötara girer,vs,vs,vs.Sıkıysa sen o yolcuyu ağrın var diye indir.Yemezlerrrr,yedirtmezler:)))Çünkü biz yolcumuzu şımartmayı,pohpohlamayı alıştırdık.Eeeee diğer yolcuların ne günahı var,onlar yolcu değil mi.Ama öyle olmazzzz,cezalar cezalar KM larına:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizde ~ 6 yıl önce
Yolcu beyani esastir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 6 yıl önce
Gereksiz haber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emirateş ~ 6 yıl önce
değilmi, herşeyi bahane ederler, onlarca insana zorla dönüş bileti aldırırlar halbuki başka çözümleride vardır. AAaahh kısa paça bunlar hep seni işlerin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi buyur ~ 6 yıl önce
Bu basit olayin bizimle ne alakasi var. Hergün Avrupa üzerinde 18 Bin ucus yapiliyor. Binlerce yolcu ucuyor. Bunun gibi yüzlerce olayin olmasi son derece normal. Bu olayin haber degeri nedir.. okuyunca ne hissetmeliyiz.. Londradan kalkan Dünya-Mars ucagi Neptün hava sahasinda karni agriyan yolcu yüzünden geri döndü. derseniz.. Be kardesim regl olan kadinin mars ucusunda ne isi var deyip kizalim, tepki verelim. Ucak daha kalkmamis yolcuyu indirmisler.. ne var bunda. Bayrampasa otogarinda Istanbul - van otobüsünden ayni sekilde bir yolcu indirildiginde de haber yaparmisiniz.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000