21 Aralık 2015, Pazartesi 13:02:15

Rayani Air uçuşlara başladı

Malezya'nın ilk İslami havayolu şirketi Rayani Air Langkawi'ye gerçekleştirdiği sefer ile uçuşlara resmen başladı.
  • Sizede ancak böyle abuk sapuk yorum yapmak düşer...Bırakın insanlar dilediğiyle uçsun görmek istediğini görsün.Size gelince sn cpt alıştınız açık secik görmeye mazallah dayanamazsınız hic...eksik olan birşeyleriniz olmalı...
  • Ama o bindigin ucak.i yapan gayri müslim oluyor ve bu Ucak.a binmaniz caizmidir. Anlisilan oki Ucak.i yapana gavur deyip ve icine binip Hacca gidenlerden olacaksiniz.
  • Bir Bu eksikti, yakinda TK da türbanlı hostes ve pilot göreceğiz bu gidişle.
  • Namaz showmenleri için biçilmiş kaftan. Artık showlarını gönül rahatlığıyla sergileyebilecekleri bir havayolu var. Ben de 5 vakit namazımı elimden geldiğince kılmaya çalışıyorum, mümkünatı yoksa kazaya bırakıyorum. Sırf show yapmak için sıkış tepiş kokpitte pedestalın dibinde namaz kılmıyorum yada yolcu olaral seyahat ettiğim zamanlarda hiçbir zaman galleylerde yada koridorlarda namaz kılmak için kimseye baskı yapmadım.. Alkolsüzdür de bu havayolları şimdi işte ne ala.. Sahte göstermelik dindarlar buyrun önden.
  • herkez inanca saygı göstermek zorunda dır istemeyen binmez ama göreceksiniz bu proje çok tutacak ve islam ülkelerinde de özel havayolu şirketleri uygulayacak
  • Herkesin kendi tercihi öyle ucmak isteyen ucar
  • Şeriatmiş.. Ulen neyse
  • Ohh yehhh airlines kursak kaç kişi başvuru yapar acaba?
  • Uçakları sürekli kıbleye doğru uçurun, koltukları sökün, namaz kılar pozisyonda hem daha çok yolcu alır, safları sıklaştırırlar. Sanki malezyada yaşayanlar gayrimüslim,%90 müslüman ülke. Zaten gevur yapımı şeyleri kullanmayı biliriz, iş din sömürüsüne gelince sümürürüz.
  • Orgi'ye hic ucmaz bunlar

Malezya'nın ilk İslami havayolu şirketi Rayani Air Langkawi'ye gerçekleştirdiği sefer ile uçuşlara resmen başladı.

Rayani Air'de Müslüman olmayan personelin kıyafetlerine dikkat edeceği, Müslüman personelin ise başörtüsü giyeceği açıklandı. Uçaklarında domuz eti ve ürünlerinin yanı sıra alkol servisinin yasak olduğu belirtilirken, uçağın kalkışı öncesinde dua edileceği ifade edildi.

Ayrıca İslami koşullara göre kesilmeyen hayvanların ikramının da yasak olduğu vurgulandı.

Şirketin Genel Müdürü Jaafar Zamhari gazetecilere verdiği demeçte Malezya'nın Şeriat'a uygun ilk şirketi olduklarını ve bununla gurur duyduklarını ifade etti.

FADIL AKGÜNDÜZ'ÜN HELAL UÇAK PROJESİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYINIZ...




 

Rayani Air uçuşlara başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Primatrik ~ 8 yıl önce
Sizede ancak böyle abuk sapuk yorum yapmak düşer...Bırakın insanlar dilediğiyle uçsun görmek istediğini görsün.Size gelince sn cpt alıştınız açık secik görmeye mazallah dayanamazsınız hic...eksik olan birşeyleriniz olmalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Resital38 ~ 8 yıl önce
Ama o bindigin ucak.i yapan gayri müslim oluyor ve bu Ucak.a binmaniz caizmidir. Anlisilan oki Ucak.i yapana gavur deyip ve icine binip Hacca gidenlerden olacaksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 8 yıl önce
Bir Bu eksikti, yakinda TK da türbanlı hostes ve pilot göreceğiz bu gidişle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
showmanlere ~ 8 yıl önce
Namaz showmenleri için biçilmiş kaftan. Artık showlarını gönül rahatlığıyla sergileyebilecekleri bir havayolu var. Ben de 5 vakit namazımı elimden geldiğince kılmaya çalışıyorum, mümkünatı yoksa kazaya bırakıyorum. Sırf show yapmak için sıkış tepiş kokpitte pedestalın dibinde namaz kılmıyorum yada yolcu olaral seyahat ettiğim zamanlarda hiçbir zaman galleylerde yada koridorlarda namaz kılmak için kimseye baskı yapmadım.. Alkolsüzdür de bu havayolları şimdi işte ne ala.. Sahte göstermelik dindarlar buyrun önden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sahte Namazcı ~ 8 yıl önce
Kokpitte şov nasıl,kime karşı yapılır?Canlı yayın kamerası,CCTV.?Haram olan alkol'ün nesi göstermelik?
urfair ~ 8 yıl önce
herkez inanca saygı göstermek zorunda dır istemeyen binmez ama göreceksiniz bu proje çok tutacak ve islam ülkelerinde de özel havayolu şirketleri uygulayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 8 yıl önce
Herkesin kendi tercihi öyle ucmak isteyen ucar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ba777 ~ 8 yıl önce
Şeriatmiş.. Ulen neyse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ohhyeahhh ~ 8 yıl önce
Ohh yehhh airlines kursak kaç kişi başvuru yapar acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıble ~ 8 yıl önce
Uçakları sürekli kıbleye doğru uçurun, koltukları sökün, namaz kılar pozisyonda hem daha çok yolcu alır, safları sıklaştırırlar. Sanki malezyada yaşayanlar gayrimüslim,%90 müslüman ülke. Zaten gevur yapımı şeyleri kullanmayı biliriz, iş din sömürüsüne gelince sümürürüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orgi ~ 8 yıl önce
Orgi'ye hic ucmaz bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000