20 Temmuz 2011, Çarşamba 08:01:13

RAFİNERİDE YANGIN ÇIKTI

Pakistan'da insansız uçak petrol rafinerisine düştü.
  • Bu UAV'lar havada olduğu sürece başımız herşey gelir. Bunların uçacağı bölgenin alt ve üst sınırları kesin olarak belirlenmedikçe herşey olur. Odanın içinden yönetilen uçak bu kadar uçar. Yarın bir ticari uçakla çarpışır, herkez gününü görür.
Pakistan Deniz Kuvvetlerine ait insansız hava aracı, güneydeki Karaçi kentindeki petrol rafinerisi yakınlarına düştü.

Pakistan televizyonlarının haberine göre, uçak kazasından sonra rafineride başlayan yangını söndürmek için bölgeye çok sayıda itfaiye aracı gönderildi.

Yangının kontrol altına alındığı belirtilirken, yetkililerce henüz can kaybı yada yaralı olup olmadığı konusunda bilgi verilmedi.

Deniz Kuvvetleri Sözcüsü İrfan-ul Hak, başkent İslamabad'da gazetecilere yaptığı açıklamada, donanmaya ait bir uçağın test uçuşu sırasında düştüğünü, kazanın nedenlerin araştırıldığını ve soruşturulma başlatıldığını söyledi.

Pakistan ordusu son yıllarda, Afganistan sınırındaki teröristlerle mücadele etmek amacıyla insansız hava teknolojisini geliştirme çalışmaları yapıyordu. Ülkede daha öncede test uçuşu sırasında iki uzaktan kumandalı insansız hava aracı düşmüştü.
RAFİNERİDE YANGIN ÇIKTI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu UAV'lar havada olduğu sürece başımız herşey gelir. Bunların uçacağı bölgenin alt ve üst sınırları kesin olarak belirlenmedikçe herşey olur. Odanın içinden yönetilen uçak bu kadar uçar. Yarın bir ticari uçakla çarpışır, herkez gününü görür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000