10 Mayıs 2018, Perşembe 10:42:23

Qatar Sabiha Gökçen'e Dreamliner ile gelecek

Qatar Airways, İstanbul Sabiha Gökçen seferleri için tip değişikliğine gitti.
  • Tgs bunu kaldırabilecek mi acaba ?
  • SAW'a baska gelen wide body jet varmidir ?
  • Mukemmel bir karar. Anadolu yakasinda oturan ve Katar aktarmali olarak Hindistan ve Uzakdoguya ucacak butun herkesi tavlar.
  • Hala mı gelmeye inat ediyor bu araplar. belki de son günleridir. 24 Hazirandan sonra arap aşkı olanlar arabistana gidecek. Türkiye Türklere kalacak
  • yazıktır günahtır. herhangi bir köy yolundan daha çok asfalt yaması olan sabiha gökçen havalimanının ikinci pisti acilen bitirilip faaliyete alınmalı, ve mevcut pist zemini yenilenmeli, yoksa bir gün bu keçi yolundan beter yamalı bohçaya dönmüş piste inişte sırf zeminin yarattığı sarsıntıdan uçaklar zarar görecek.
  • NazLı 320 ler sabiha gökçen tarlasına inemiyormuş
  • Qatar aırways saw.doha arası günlük 3 sefer düzenliyodu uçaklar ful gidip geliyodu.aırbus a330 gelse daha iyi olurdu bence
  • Harika haber, ayrica gunde 2 olan sefer sayisini ek 320 ile 3'e cikardilar. Yer problemi kalmadi.. Yaz sonu kismetse yenisehir ve trabzon seferleri basliyor.
  • Küçük gelir, 380 ile gelsinler.. Pist de müsait, güzel ve gayet yeterli, gelsinler, inerler..
  • Pisti yenileyin öyle gelsinler bari uçağa yazık

Qatar Airways, İstanbul Sabiha Gökçen seferleri için tip değişikliğine gitti.

Sabiha Gökçen'e Airbus A320 ve A321 tipi uçaklarla uçan Qatar, 1 Temmuz itibariyle bu seferlerde Boeing 787 Dreamliner tipi uçak kullanacak. 

Qatar Sabiha Gökçen'e Dreamliner ile gelecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Harekatçı ~ 6 yıl önce
Tgs bunu kaldırabilecek mi acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wide Body Jet ~ 6 yıl önce
SAW'a baska gelen wide body jet varmidir ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EMIRATES ~ 6 yıl önce
B777
AZAL ~ 6 yıl önce
B787
Tebrikler ~ 6 yıl önce
Mukemmel bir karar. Anadolu yakasinda oturan ve Katar aktarmali olarak Hindistan ve Uzakdoguya ucacak butun herkesi tavlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hala mı ~ 6 yıl önce
Hala mı gelmeye inat ediyor bu araplar. belki de son günleridir. 24 Hazirandan sonra arap aşkı olanlar arabistana gidecek. Türkiye Türklere kalacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hala..... ~ 6 yıl önce
Yorumuna ve sana sadece gülüyorum. :) ve airport haber editörünü de bu ırkçı yorumu uygun bulup yayınladığı için de esefle kınıyorum. Bırakın şu ırkçılık inadını. Arap aşığı dediginiz insanlar kimler? Suriyelilerden bahsediyorsunuz sanırım. O insanlara kucak açmak bizim vefa borcumuzdur. O kadar TÜRK'sünüz madem Çanakkale Şehitliğini ziyaret ettiniz mi? Ettiyseniz oradaki ŞAM'dan gelen HALEP'den gelen 18 20 yaşındaki şehitleri hiç mi görmediniz. Yazdığınız bu ırkçı yorumu rahat rahat yazarken hiç mi şehitlerimizi düşünmediniz? O şehitler "bize ne TÜRK'lerin sorunu" demediler kardeşim. Araplardan bu kadar nefret etmeyin. Eğer muslumansanız Peygamber Efendimiz (S.A.V.)'de Arapların ıçinden cıktı.
MelihTeknisYen ~ 6 yıl önce
Guzel yorum, adama arap demissin adam suriyeli anlamis. senin ince yorumun ince zeka gerektiriyor
air ~ 6 yıl önce
yazıktır günahtır. herhangi bir köy yolundan daha çok asfalt yaması olan sabiha gökçen havalimanının ikinci pisti acilen bitirilip faaliyete alınmalı, ve mevcut pist zemini yenilenmeli, yoksa bir gün bu keçi yolundan beter yamalı bohçaya dönmüş piste inişte sırf zeminin yarattığı sarsıntıdan uçaklar zarar görecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nazlı 320 ~ 6 yıl önce
NazLı 320 ler sabiha gökçen tarlasına inemiyormuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 6 yıl önce
Qatar aırways saw.doha arası günlük 3 sefer düzenliyodu uçaklar ful gidip geliyodu.aırbus a330 gelse daha iyi olurdu bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korgun ~ 6 yıl önce
Harika haber, ayrica gunde 2 olan sefer sayisini ek 320 ile 3'e cikardilar. Yer problemi kalmadi.. Yaz sonu kismetse yenisehir ve trabzon seferleri basliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dreamliner ~ 6 yıl önce
Küçük gelir, 380 ile gelsinler.. Pist de müsait, güzel ve gayet yeterli, gelsinler, inerler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
—- ~ 6 yıl önce
Pisti yenileyin öyle gelsinler bari uçağa yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000