20 Eylül 2016, Salı 09:12:57

Qatar resmi ortak olarak duyuruldu

Çin İthalat ve İhracat Fuarı (Canton Fuarı), Katar Havayolları şirketini 120'inci Canton Fuarının resmi ortağı olarak duyurdu.
  • şakamı bu thy zaten 4 start qatar 5 star havayolu elmayla armutu kıyaslamayın!!
  • biraz önce her iki şirket için IST - BKK fiyatlarına baktım. Tarihler aynı. Sadece Doha'da hem gidişte hem de dönüşte 50 dakika aktarma yapıyorsun. THY 2300 lira Qatar 1550 lira. Karar sizin arkadaşlar... Siz THY de kazıklanmaya devam edin. Ben uygun fiyata kaliteli hizmet alıyorum
  • Reklam tarafını bilmiyorum. Ama THY'den daha iyi yönetilen bir şirket olduğu gerçek. 2016 da iki kez Güney Afrika'ya gittim. 2 sinde de Doha'ya full gidip full döndü. Bilet fiyatları yaklaşık olarak THY'nin yarısı kadardı. Uçak içi hizmetler olarak da artık arada çok fazla bir fark kalmamış görünüyor. Yeni tedbir kararlarıyla özellikle yemek kalitesi eskinin çok altında. Bu arada Atatürk havalimanının kasaba otogarı gibi yönetilmesi de uçuş kalitesinin düşmesine artı katkısı olmakta. THY Türk yolcusunu çantada keklik görüp aktarmalara çok uygun fiyatlar verirken direk yolculara fahiş fiyatlar uygulamaya devam ettiği müddetçe daha çok zarar edecek gibi görünüyor. Arada %15-20 fark olunca THY'yi tercih ediyorum ama fark artınca zorlanılıyor.
  • Hala arap reklamları yapıyoruz. Akıllanamadık bir türlü

Çin İthalat ve İhracat Fuarı (Canton Fuarı), Katar Havayolları şirketini 120'inci Canton Fuarının resmi ortağı olarak duyurdu.

Guangzhou'ya yapılacak gidiş-geliş seyahatlerine ilişkin çekiliş, 4 ve 5 Eylül 2016 tarihlerinde sırasıyla Ürdün ve BAE'de gerçekleştirilen uzaktan video konferansları esnasında yapıldı.

Kampanya, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye, Mısır, Kenya ve Güney Afrika'nın da yer aldığı 13 Orta Doğu ülkesi ve 12 Afrika ülkesinden oluşan toplam 25 şehre hitap etmektedir. Uçak bileti ayrıcalığı, kabin sınıfına bağlı olarak yüzde 20'ye varan indirim sağlıyor.

Canton Fuarı Dış İşler Departmanı Genel Müdür Yardımcısı Liu Quandong şöyle konuştu: "Canton Fuarı, Qatar ile güçlü bir bağa sahiptir. Her iki şirkette misafirlerine yüksek kalitede hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Havayolu şirketi ile olan işbirliğimiz, dünyanın dört bir yanındaki alıcılara daha konforlu, güvenli ve ekonomik ziyaret deneyimi yaşatacaktır."

Kampanyaya katılmak için fuarın resmi web sitesindeki 'Best' platformuna giriş yapılarak iletişim bilgilerini doldurulması gerekiyor. Daha sonra havayolu şirketinin resmi web sayfası vasıtasıyla bilet satın alırken kullanabilecek promosyon kodunu temin ediliyor.

Qatar resmi ortak olarak duyuruldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

şaka ~ 8 yıl önce
şakamı bu thy zaten 4 start qatar 5 star havayolu elmayla armutu kıyaslamayın!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qatar ~ 8 yıl önce
biraz önce her iki şirket için IST - BKK fiyatlarına baktım. Tarihler aynı. Sadece Doha'da hem gidişte hem de dönüşte 50 dakika aktarma yapıyorsun. THY 2300 lira Qatar 1550 lira. Karar sizin arkadaşlar... Siz THY de kazıklanmaya devam edin. Ben uygun fiyata kaliteli hizmet alıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilgin SIFIR ~ 8 yıl önce
DİREKT uçan HERZAMAN PAHALIDIR arkadaş. sadan direkt ürün sunuyor. Aynı uçağa bir de DXB (DUBAI-BKK) bak bakalım, karşılığında ne göreceksin? Öyle sazan gibi atlama bi zahmet..
haklısın ~ 8 yıl önce
ben zaten uzak doğu uçuşlarında ya qatar ya emirates yada ethihad kullnaıyorum cidden 5 star!
Feridun ~ 8 yıl önce
Reklam tarafını bilmiyorum. Ama THY'den daha iyi yönetilen bir şirket olduğu gerçek. 2016 da iki kez Güney Afrika'ya gittim. 2 sinde de Doha'ya full gidip full döndü. Bilet fiyatları yaklaşık olarak THY'nin yarısı kadardı. Uçak içi hizmetler olarak da artık arada çok fazla bir fark kalmamış görünüyor. Yeni tedbir kararlarıyla özellikle yemek kalitesi eskinin çok altında. Bu arada Atatürk havalimanının kasaba otogarı gibi yönetilmesi de uçuş kalitesinin düşmesine artı katkısı olmakta. THY Türk yolcusunu çantada keklik görüp aktarmalara çok uygun fiyatlar verirken direk yolculara fahiş fiyatlar uygulamaya devam ettiği müddetçe daha çok zarar edecek gibi görünüyor. Arada %15-20 fark olunca THY'yi tercih ediyorum ama fark artınca zorlanılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hala mı ~ 8 yıl önce
Hala arap reklamları yapıyoruz. Akıllanamadık bir türlü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para ~ 8 yıl önce
napolyon ne demiş PARA PARA PARA yarın başkası para versin onun yalakalığını yaparız!
Nasil bir zihniyetin var anlamak zor degil. ~ 8 yıl önce
Gel Qatar a gor ondan sonra araplara laf saydir. Kimler burada bir gor cok hayrani oldugun ingiliz amerikan hepsi cirit atiyor.
Nasıl bir zihniyete ~ 8 yıl önce
Sanırım siz de arapsınız. Çünkü bir Türk vatandaşı en azından Türkçe yazmasını bilir. Yazınızı anlayamadık. Bir de google da tercüme ettirseniz fena olmayacak.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000