14 Eylül 2017, Perşembe 11:55:45

Qatar Airways'ten tarihi promosyon

Qatar Airways, bir yıllığına şirketin destinasyonlarından herhangi birine ücretsiz uçuş fırsatı dahil olmak üzere pek çok büyük ödülü kazanma şansı sunan “Global Butik Seyahat” promosyonunun başladığını duyurdu.
  • niye surekli qatar airways haberleri okumak zorundayiz burda , bize ne qatar dan ? bu kadar da belli etmeyin güdümlü haber yaptiginizi, azicik ilkeli olun !
  • suudi bababnın elini öpmezsen bir yıla paket olursun hatta senide yanında promosyon diye satarlar:)
  • Canim sirketim benim. Ne sendika sorunu var, ne asker kokenli pilot kaprisi var, ne ekip planlama sacmaliklari var, ne maasin dusuk yatmasi sorunu var, rapor almak istediginde maasin kesilmiyor, kira yardimi var, egitim destegi var, dogeu duzgun crm li insanlarla ucuyoruz, yonetim calisanini dusunuyor, haksizlik asla yapilmiyor. TK seni biraktigim icin hic pisman degilim. Calisanlara sabirlar diliyorum ve Qatar a gelin diorum.
  • Ryanair uçarım daha iyi

Qatar Airways, dünyanın dört bir yanındaki yolcularına hem Economy hem de Business Class uçuşlarında inanılmaz tarifeler ve bir yıllığına Qatar Airways’in destinasyonlarından herhangi birine ücretsiz uçuş fırsatı dahil olmak üzere pek çok büyük ödülü kazanma şansı sunan “Global Butik Seyahat” promosyonunun başladığını duyurdu.

12 -19 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak bu promosyon, özel yolculuk arkadaşı tarifeleri ve indirimli grup rezervasyonlarının yanı sıra hem Economy hem de Business Class tarifelerinde  %50’ye varan indirimler sunacak. 12 - 19 Eylül tarihleri arasında rezervasyon yapan yolcular bir yıl boyunca herhangi bir Qatar Airways destinasyonuna dokuz kere ücretsiz uçabilmek için bir çekilişe dahil edilecek. Diğer ödüller arasında ise Platinum Privelege Club Üyeliği, ücretsiz Business Class Upgrade’leri ve Doha’daki Marsa Malaz The Pearl Kempinski otelinde ücretsiz üç gece konaklama bulunuyor.

Qatar Airways Ticaret Direktörü Sayın Ehab Amin konu hakkında şunları söyledi: “Bir önceki Seyahat Festivali kampanyalarımızdan sonra bugüne kadarki en büyük ticari promosyonumuz olan bu müthiş promosyonu sunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Artık yolcularımız inanılmaz ödüllere sahip olma fırsatlarının yanı sıra, çeşitli paketlerden ve hem Economy hem de Business Class tarifelerindeki indirimlerden seçim yapma ayrıcalığına sahipler.”

Günlük ödüllerin içerisinde ise Business Class’a upgrade eden hediye çekleri; Business Class’ta 100,000, Economy Class’ta 50,000 Qmil; Privelege Club Silver ve Gold statüsüne yükselme; Doha’daki seçkin otellerde ücretsiz konaklamalar; Katar Duty Free’den (QDF) hediye çekleri ve Hamad Uluslararası Havalimanı’nda ücretsiz yolcu bekleme salonu ayrıcalıkları yer alıyor.

Yolcular şimdi Şeyseller’e 463$’dan, Bangkok’a 639$’dan, Hong Kong’a 579$’dan Phuket’e 489$’dan ve Maldivler’e 569$’dan başlayan Economy Class tarifeleriyle en popüler seyahat destinasyonlarına uçuş rezervasyonlarını yapabilirler. Business Class gidiş geliş tarifeleri ise Melbourne’a 2.749$’dan, Bali’ye 2.139$’dan ve Muscat’a ise 1.089$’dan başlıyor. Bu özel fırsatlar yalnızca 15 Eylül 2017 - 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında geçerlidir.

Promosyonun bir parçası olarak Qatar Airways ayrıca First ve Business Class’ta birlikte uçan iki yolcuya ilave indirimler sunan özel yolculuk arkadaşı tarifeleri de sunuyor. Ayrıca, üç ile yedi arasında yolcunun birlikte rezervasyon yaptığı grup rezervasyonlarında da özel indirimler bulunuyor.

Qatar Airways'ten tarihi promosyon

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

thy ~ 7 yıl önce
niye surekli qatar airways haberleri okumak zorundayiz burda , bize ne qatar dan ? bu kadar da belli etmeyin güdümlü haber yaptiginizi, azicik ilkeli olun !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
paket ~ 7 yıl önce
suudi bababnın elini öpmezsen bir yıla paket olursun hatta senide yanında promosyon diye satarlar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Super ~ 7 yıl önce
Canim sirketim benim. Ne sendika sorunu var, ne asker kokenli pilot kaprisi var, ne ekip planlama sacmaliklari var, ne maasin dusuk yatmasi sorunu var, rapor almak istediginde maasin kesilmiyor, kira yardimi var, egitim destegi var, dogeu duzgun crm li insanlarla ucuyoruz, yonetim calisanini dusunuyor, haksizlik asla yapilmiyor. TK seni biraktigim icin hic pisman degilim. Calisanlara sabirlar diliyorum ve Qatar a gelin diorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cöl ~ 7 yıl önce
Etrafta kum ve tepende ki günesten sikilmadin? Hayat Mi bu? Gercekten soriyorum...
Qtr ~ 7 yıl önce
Etrafta kum yok, gel west bay i bi gez etrafta ne var gorursun..tepende gunes yok 3 ay kapali yerdesin sonra sen sogukta donarken biz burda denize giriyoruz. Cuzdanini biyerde unuttugunu hatirlayip 15 dk sonra gider alirim demek nasil bi duygu sen biliyor musun? Gercekten soruyorum..
Gerek yok ~ 7 yıl önce
Ryanair uçarım daha iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 7 yıl önce
Tk nin kapisindan girebilirsen op basina koy.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000