01 Mayıs 2018, Salı 10:37:58

Qatar Airways'in ilanına yüzlerce başvuru

Qatar Airways'in 7 bin 500 TL maaş ile kabin memuru alacağını duyurması büyük yankı uyandırdı. Yüzlerce kişi başvuru için kuyruk oluşturdu.
  • avrupada olsa guzel olurdu, basvuru yapmayi dusunurdum. ortadogu ulkeye guven olmaz
  • Yani katar bir nevi ne diyor? Ucan garsonlarin gideri 1500 euro’dur diyor, ustelik katar gbi hayatin pahali oldugu ulkede.bizim artistler tk’yi somurmekten birakip katar’a gider mi? Hayir. Tk’ya kapagi atmislar bir kere. Nevin colak da thy yonetimini kafaya almis somuruyorlsr sirketi.
  • en az 12 saat once lojmanda kartinizi okutacaksiniz, aquaflorya dan son dk ucusa yetisme olayiniz yok, sevgilinizin nisanlinizin evinde vs kalacaksan izin isteyeceksin. oyle kafana gore cikip dolasmak yok, en yakin arkadasini raporlamak icin egitim alacaksin. herkesi sirtindan vuracaksin. pasaportuna el konulacak devlet tarafindan, isten ciktiktan sonra bir de ulkeden cikmak icin devletten izin isteyeceksin 1 yil calistim. TK cok rahat. emin olun.
  • turk alim olacak deniyor bir gittik dünya karması...cinden tut japona arabından tut farslisina kadar afrikalilar dahi gelmisti ulan yazık gelenlerin arasin kabin memurlarida vardi havalari gor dunyayi kurtaracak dersin
  • Dayısı olan girdi ingilizce sınavı full yaptık Yanımızda duran adam ingilizceden başka dil bilmiyor adamı almadılar gene haksız rekabet vardı düzensizlik ve adam tutmada hat safadaydılar yazık lafa gelince ‘we are international airlines’ sadece güldük. Tk dan kalır hiç bir yanı yok yazık.
  • merhaba, olumlu dönüş alan var mı acaba?
  • Arap meraklıları gitsin de ülke medenilere kalsın. Yallah tazzik
  • Herkes maaş karşılaştırmasına gitmiş ama ne olursa olsun bu bir iş. Sonuçta yıllardır bulunduğu şirketten bıkmış insanlar da gayet olabilir. Heleki uçmayı sevmeyip ama uçmaya gelir-gider ikilisi yüzünden mecbur kalmış ve son derece neşesiz, keyifsiz, sağı solu belli olmayan kaptanlar yüzünden yaptığı işten soğmuş insanlar da gayet olabilir. İş böyle olunca soğuyan bir çok insan vardır emin olun. 1 lira az olsun işime severek gideyim der insan. Bir de bunun İstanbul faktörü var. Bunun trafiğinden kaçan mı dersin, stressli insanından kaçan mı dersin bunun da büyük katkısı var. Dolayısı ile biraz iyi şartlar sunarak bu insanları kendine çekebilirsin. Çalışması güzel bir şirket. Gelecek için iyi bir yatırım olan ve kaprisli insanların pek bulunmadığı güzel bir iş ortamı bulunan şirket. Ülke temiz. Piskopatı az yada yok. Öyle aşırıcılığı yok. Kendi halinde bir ülke. Gelenlere şimdiden hayırlı olsun.
  • 7500 lira bu iş için çok az 2000$ bile degil
  • Pilot olmanin en guzel yani istediginiz zaman istedigini kisiye cok guzel gidee yapabiliyorsunuz, gucunuz var. Artistlik yapani yaptigina pisman edip ezebiliyorsunuz. Bu ulkede boyle ister begenin ister begenmeyin, guclu gucsuzu ezer, ezmeli. Ama suclu olan ve hakeden gucsuzu.

Qatar Airways'in 7 bin 500 TL maaş ile kabin memuru alacağını duyurması büyük yankı uyandırdı. Yüzlerce kişi başvuru için kuyruk oluşturdu.

Doha merkezli havayolu şirketi Qatar Airways, artan kabin memuru ve pilot ihtiyacını karşılamak için Türkiye'den personel alımı yapacağını duyurmuştu. 

Şirket tarafından verilen ilana büyük ilgi gösterildi. Geçtiğimiz Pazar günü Florya'daki Crowne Plaza Otel'de gerçekleştirilen görüşmelere yüzlerce kişinin başvuru yaptığı öğrenildi.

"Katar Devleti'nin Ulusal Havayolu olarak Katar'ın en sıcak ve cömert misafirperverliğini en iyi şekilde yansıtmayı hedefliyoruz” sloganıyla duyurulan ilanda işe kabul edilen kişilere Doha'da ortak kullanımlı eşyalı daireler tahsis edileceği belirtilmişti.

Başvurulara Türkiye'deki havayolu şirketlerinde çalışan kabin memurlarının da başvuru yaptığı, başvuru sonuçları kabul edilen kişilere en kısa sürede bilgi verileceği öğrenildi.

Qatar Airways'in ilanına yüzlerce başvuru

Yorumlar Tüm Yorumlar (115)

tk ~ 6 yıl önce
avrupada olsa guzel olurdu, basvuru yapmayi dusunurdum. ortadogu ulkeye guven olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yani ~ 6 yıl önce
Yani katar bir nevi ne diyor? Ucan garsonlarin gideri 1500 euro’dur diyor, ustelik katar gbi hayatin pahali oldugu ulkede.bizim artistler tk’yi somurmekten birakip katar’a gider mi? Hayir. Tk’ya kapagi atmislar bir kere. Nevin colak da thy yonetimini kafaya almis somuruyorlsr sirketi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FormerQatar ~ 6 yıl önce
en az 12 saat once lojmanda kartinizi okutacaksiniz, aquaflorya dan son dk ucusa yetisme olayiniz yok, sevgilinizin nisanlinizin evinde vs kalacaksan izin isteyeceksin. oyle kafana gore cikip dolasmak yok, en yakin arkadasini raporlamak icin egitim alacaksin. herkesi sirtindan vuracaksin. pasaportuna el konulacak devlet tarafindan, isten ciktiktan sonra bir de ulkeden cikmak icin devletten izin isteyeceksin 1 yil calistim. TK cok rahat. emin olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yücel ~ 6 yıl önce
turk alim olacak deniyor bir gittik dünya karması...cinden tut japona arabından tut farslisina kadar afrikalilar dahi gelmisti ulan yazık gelenlerin arasin kabin memurlarida vardi havalari gor dunyayi kurtaracak dersin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 6 yıl önce
Evet ya sadece Türklere özel denildi Taylandlı Alman Suriyeli Afrikalı felan vardı şaka gibi
Mağdur ~ 6 yıl önce
Dayısı olan girdi ingilizce sınavı full yaptık Yanımızda duran adam ingilizceden başka dil bilmiyor adamı almadılar gene haksız rekabet vardı düzensizlik ve adam tutmada hat safadaydılar yazık lafa gelince ‘we are international airlines’ sadece güldük. Tk dan kalır hiç bir yanı yok yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
duygusu ~ 6 yıl önce
merhaba, olumlu dönüş alan var mı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DUYGUSU ~ 6 yıl önce
Merhaba. mülakata mı davet edildiniz?
Arap ~ 6 yıl önce
Arap meraklıları gitsin de ülke medenilere kalsın. Yallah tazzik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hey Medeni ! ~ 6 yıl önce
Bu yorumla medeni sen oluosun galiba :)) ??
İsmimiz ~ 6 yıl önce
Herkes maaş karşılaştırmasına gitmiş ama ne olursa olsun bu bir iş. Sonuçta yıllardır bulunduğu şirketten bıkmış insanlar da gayet olabilir. Heleki uçmayı sevmeyip ama uçmaya gelir-gider ikilisi yüzünden mecbur kalmış ve son derece neşesiz, keyifsiz, sağı solu belli olmayan kaptanlar yüzünden yaptığı işten soğmuş insanlar da gayet olabilir. İş böyle olunca soğuyan bir çok insan vardır emin olun. 1 lira az olsun işime severek gideyim der insan. Bir de bunun İstanbul faktörü var. Bunun trafiğinden kaçan mı dersin, stressli insanından kaçan mı dersin bunun da büyük katkısı var. Dolayısı ile biraz iyi şartlar sunarak bu insanları kendine çekebilirsin. Çalışması güzel bir şirket. Gelecek için iyi bir yatırım olan ve kaprisli insanların pek bulunmadığı güzel bir iş ortamı bulunan şirket. Ülke temiz. Piskopatı az yada yok. Öyle aşırıcılığı yok. Kendi halinde bir ülke. Gelenlere şimdiden hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suha ~ 6 yıl önce
7500 lira bu iş için çok az 2000$ bile degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
askeri ücreti ~ 6 yıl önce
nerdeyse askeri ücretin 5 katı!
Kısmet ~ 6 yıl önce
İlk 6 ay 1000 dolarmış fyi
Askeri ne kardeşim ~ 6 yıl önce
Askeri ne askere mi gidiyorsun? Asgari ücret katar da nedir kiralar ne kadar yemek içmek ne kadardır hiçbir fikrin var mı? Fenerbahçe li futbolcu vardı maldonado akrabalık var mı o da takım kontraya çıkarken geri pas verirdi.
başak burcu ~ 6 yıl önce
Askeri değil asgarî olacak
Pilot ~ 6 yıl önce
Pilot olmanin en guzel yani istediginiz zaman istedigini kisiye cok guzel gidee yapabiliyorsunuz, gucunuz var. Artistlik yapani yaptigina pisman edip ezebiliyorsunuz. Bu ulkede boyle ister begenin ister begenmeyin, guclu gucsuzu ezer, ezmeli. Ama suclu olan ve hakeden gucsuzu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000