05 Haziran 2017, Pazartesi 12:01:17

Qatar Airways uçuşları askıya aldı

Katar ile 5 ülkenin ilişkilerini kesmesinden sonra Qatar Airways, Suudi Arabistan uçuşlarını bu gece yarısından itibaren askıya alacağını duyurdu.
  • Tk daki ucan aşcilarda oraya gitmisti.nekadar bahtsiz bedeviler
  • başrolde amerika israil iran vardir kesin olarak..iran musluman araplardan nefret eder ve israil ile iş irliği yapar amerika zaten arap ulkelerinin iplerini elinde tutar..irak suriye nin hali ortadadir.iran ortadoğuda tum isyanlarda başroldedir...yeni oyundur bu..musluman arap ulkelerinde ayrilik çikartmaktir..
  • Katar ile Türkiye arasında ekonomik iş birliği üst düzeyde Katar'ı bitirme operasyonun amacı Türkiye ekonomik olarak iflas ettirmektir ;)
  • çok yakında katarı katlayacaklar gibi
  • Burdan sesleniyorum Amerika'nın Yeni oyununa gelmeyin yazıktır nerden çıktı şimdi bu karar bir ülke daha Ortadoğu'dan silinme yolunda Amerika'nın Arap dünyasını parçalama planı devrede
  • sıkıntı yok qatar ver mehteri ver mehteri:):)
  • Büyütecek bişey yok kısa sürede bitecek göreceksiniz. Katar dik durdu israille yan yana gelenlere kafa tuttu diye oldu ama sindiremeyeceklerine inanıyorum. Katar Türkiye’nin müttefiki.
  • Airwaysa Amerika ayarı....Oatar a gidecek Arap halkı artık İstanbuldan aktarma ile oraya gidebilmeli.THY bu işten karlı çıkması lazım.
  • Şimdi oraya giden kaptanlar ne olacak?
  • Trump boşuna milyar dolarlık silah anlaşması yapmadı Suudilerle geçen haftalarda.

Qatar Airways'ten yapılan açıklamada, Katar saatiyle 03.00'dan itibaren Suudi Arabistan'a yapılan tüm uçuşların  askıya alınacağı duyuruldu.

 Yolcuların, uçuşları ile ilgili olarak +974 4023 0072 numaralı telefondan bilgi almaları ya da en yakın bilet satış ofislerine gitmeleri istendi.

 

Qatar Airways uçuşları askıya aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Ucan aşcı ~ 7 yıl önce
Tk daki ucan aşcilarda oraya gitmisti.nekadar bahtsiz bedeviler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
başrolde amerika israil iran vardir kesin olarak..iran musluman araplardan nefret eder ve israil ile iş irliği yapar amerika zaten arap ulkelerinin iplerini elinde tutar..irak suriye nin hali ortadadir.iran ortadoğuda tum isyanlarda başroldedir...yeni oyundur bu..musluman arap ulkelerinde ayrilik çikartmaktir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıra Türkiye'de ~ 7 yıl önce
Katar ile Türkiye arasında ekonomik iş birliği üst düzeyde Katar'ı bitirme operasyonun amacı Türkiye ekonomik olarak iflas ettirmektir ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vahvah ~ 7 yıl önce
çok yakında katarı katlayacaklar gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçekler ~ 7 yıl önce
Burdan sesleniyorum Amerika'nın Yeni oyununa gelmeyin yazıktır nerden çıktı şimdi bu karar bir ülke daha Ortadoğu'dan silinme yolunda Amerika'nın Arap dünyasını parçalama planı devrede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uyu ~ 7 yıl önce
kardeş sen geç kalmıssın adamlar bunu 10 yıldır planlıyor sen yat uyu:)
aynen ~ 7 yıl önce
sıkıntı yok qatar ver mehteri ver mehteri:):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
El Katar ~ 7 yıl önce
Büyütecek bişey yok kısa sürede bitecek göreceksiniz. Katar dik durdu israille yan yana gelenlere kafa tuttu diye oldu ama sindiremeyeceklerine inanıyorum. Katar Türkiye’nin müttefiki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ~ 7 yıl önce
ver mehteri ver mehteri:)
Kobra666 ~ 7 yıl önce
1.Emir gidecek yerine halasi gelecek amerikaya ve emperyalizme daha sadik olacak 2.Iran'a yakinlasma bitecek 3.Amerika suudilerle gecen hafta yaptigi silah anlasmasinin bir benzerini yeni katar yonetimi ile de yapacak 4.Katar dogalgazi garantiye alinmis olacak 5.Israil ve amerika irana karsi on safdaki bir koruyucusunu daha kendi parasiyla guclendirmis olacak 6.Ve her zamanki gibi Tukiye kaybedecek sicak para akisi duracak katarlilarin coktugu Turk sirket ve projeleri baskalari ucuza kapatacak
El Katar ~ 7 yıl önce
Sizin kafa da bayağı iyimiş valla. Yorum mizah gibi olmuş. 200 bin nüfuslu ülke dik dursa ne olur otursa ne olur. Bizim mahalle daha kalabalık. Paranın şımarttığı yoz arapların avukatlığını ne hikmetse bir kesim yapmaya bayılıyor.
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Yorumlara bakınca bir düşse birde biz yerleştirsek diyecek kadar aşağılık mahluklar var. Türkiye'yi destekliyor qatar diye düşmanlığınızı anlamak mümkün değil. Bu fitneyi desteklemek en büyük ihanettir.
OATAR ~ 7 yıl önce
Airwaysa Amerika ayarı....Oatar a gidecek Arap halkı artık İstanbuldan aktarma ile oraya gidebilmeli.THY bu işten karlı çıkması lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abowww ~ 7 yıl önce
Şimdi oraya giden kaptanlar ne olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B777-301ER ~ 7 yıl önce
Sanane
Abowa ~ 7 yıl önce
Kaptanlar düşünsün.
Flight Detent ~ 7 yıl önce
Hakikaten ne olacak acaba yaa? Çok kötü bir durum yaa? Çantasını toplayacak, aynı kariyere başka bir ülkede başka bir havayolunda devam edecek? Peki sen ne yapacaksın kardiş?
Kina ~ 7 yıl önce
Oryx deseninde kina yak sen
qatar ~ 7 yıl önce
Qatar'da uçan adamı herkes alır her yerde iş bulur bence.
Yazık ~ 7 yıl önce
Pühhh geri gelsinler hemen TK ya
qatara gidenler ~ 7 yıl önce
kesinlikleTHY ye alinmamali zor gunde yanimizda olmayanlar iyi gunde hic olmamali
Trump ~ 7 yıl önce
Trump boşuna milyar dolarlık silah anlaşması yapmadı Suudilerle geçen haftalarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000