10 Temmuz 2018, Salı 09:52:39

Qatar Airways Türkiye'de uçuş ekipleri arıyor

Geçtiğimiz Nisan ayında Türkiye'de pilot ve kabin memuru alımı için görüşmeler yapan Qatar Airways yeniden iş ilanı yayınladı. Şirket, Türkiye'den uçuş ekibi aradığını duyurdu.
  • Aklı olan başvurmaz. Aman dikkatli olun
  • kendi havayollarıyla ilgili sorular nelerdi acaba. aklınızda kalanları paylaşabilir misiniz?
  • Aman arkadaşlar dikkatli olun. Bu araplarla çalışmak çok zordur. Onlar KM değil her işe bakacak köle arıyorlar. Medeni ve gelişmiş ülke vatandaşlarından kimse çalışmadığı için bizim gibi 3. dünya ülkelerinden personel bakıyorlar.
  • Havasenli pilotlardan kabin memurlarina saldiriya devam
  • Aman aman Pegasus’un cahil kaba kendini Amerika başkanı zanneden hizmetçilerini almayın . çünkü Kalitenizi düşürürsünüz
  • Aşırı saçma bir eleme yapiyorlar gecen sefer nisan ayında geldiklerinde cok kalabalıktı 2000 kadar olduğunu düşünüyorum.cv yi bırakmak için 1 dakikalığına yanlarına gidiyorsunuz(ilk gün) size ayaküstü bikaç soru sorup eğer hoşlarına giderseniz elinize bir kagıt tutuşturup bunu kimseyle paylaşmayın ve otelden cıkin deniyor.Aslında orda hemen seçiliyorsunuz 2. gün için mail falan atmıyorlar yani.Ertesi gün 100 kişi kalmıştık.ve aramizda asyalı ve bir cok farlı milletten kişide vardı.Ufak bi konuşmanın ardından size 3 sayfalik ingilizce test yaptırıyorlar ilk sayfasında tamamen kendi havayollarıyla alakalı saçma sorular var o sayfadan asla bir yalniş dahi yapmamalısınız.Geri kalan sayfalar full doğru dahi olsa ilk sayfadaki sorulardan dolayi tek seferde 75 kişiye bay bay dediler icerde hic turk kalmadi desem yeridir.Gideceklere yardımci olur umarim.
  • Bizim türk erkekleri o çirkinliklerine bakmadan gönül eyler evliliğin e sini ağzına almazlar müslüman hristiyan dili dini farklı diyorsunuzda gerçekten türk kadınlarına ilgi duyuyorlar ve gelirlersede evlilikle geliyorlar hostesler yapıyorsada iyi yapıyor size müstehak aklınız beş karış havada karılarınız varken bile nasıl kız düşürürüm ki okadar görmüş biri olarak söylüyorum gerçekten türk kızlarımız kadar sadık iyi bir eş olacağını görmedim .konuşun anca
  • Türk hosteslerine sallayın gitsin sanki gördünüz katarın kızlarını.... Faslı cingeneleri yada ingiliz kızlarını.... Orda uçan en düzgün milletler malezyalı kızlar ve Türk kızları.Bizzat 4 yıl boyunca gördüm.ne derdiniz var Thy hostesleri ile insanlar işlerini yapıyorlar.... Ayrıca bekardır tabiki koca bulacak buldgu adam da ya havacı olacak ya da uçakta, otel, gittiği yatılarda olacak. Gidipte görücü usulü evlenecek degil ya.... Ayrıca bu perhiz bu ne lahana turşusu hem diyorsunuz dil bilmezler hem diyorsunuz yabancı kaptanlarla evleniyorlar... E dil olmasa bunlar da olmaz. Ayrıca bizim türk kaptanlarla evlenenleri görüyoruz şişirilmiş egoları ( hepsi için söylemek olmaz bazıları) evliliklerinde hep sorun. Yabancı kaptanlarda Ego yok deger verme zaten üst seviyelerde bence kızlar akıllı tabiki onlarla evlensinler :)))
  • Dikkat. Arap köle arıyor. İşe başvurmadan önce dikkat edin. Veya daha önce orada çalışanlarla görüşün mutlaka.
  • Katar'da km olacak arkadaşın Katar kadar aklı yoktur. Az önce otelden katar ekibi çıktı. Bu çingenlerin yanında çalışabilecek sabıra kimsenin sahip olduğunu düşünmüyorum.

Geçtiğimiz Nisan ayında Türkiye'de pilot ve kabin memuru alımı için görüşmeler yapan Qatar Airways yeniden iş ilanı yayınladı. Şirket, Türkiye'den uçuş ekibi aradığını duyurdu.

Türk ve yabancı pilot transferleri yapan Doha merkezli Qatar Airways, İstanbul'da 14 Temmuz'da kabin görevlisi olmak isteyen Türk arayacak.

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden biri olarak bilinen Qatar Airways'in Grand Hyatt İstanbul Otel'de düzenlenecek etkinlikte CV toplayacağı ve uygun görülen kişilerin ekibe katılmak üzere mülakatlara çağrılacağı öğrenildi.

BAŞVURU YAPACAKLARA UYARI

İş alım sürecinin bazı kişi ya da kurumlar tarafından suistimal edildiğini belirten Qatar Airways, başvuru yapacak kişileri uyardı. Şirketten yapılan açıklamada, "Dünyanın dört bir yanından gelen birçok aday için bir işveren olmaktan gurur duyuyor. Ancak, bundan faydalanmak isteyen vicdansız bireyler var. Herhangi bir Qatar Airways işe alımının bir parçası olarak para istenirse, lütfen ödeme yapmayın ve [email protected] adresine bildirin" ifadeleri kullanıldı.

İLANIN DEYATLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Qatar Airways Türkiye'de uçuş ekipleri arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (75)

Slave ~ 6 yıl önce
Aklı olan başvurmaz. Aman dikkatli olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dilan ~ 6 yıl önce
Tk’da ekmek elden su golden ne de olsa kabin memurlarina :)
duygusu ~ 6 yıl önce
kendi havayollarıyla ilgili sorular nelerdi acaba. aklınızda kalanları paylaşabilir misiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkat ~ 6 yıl önce
Aman arkadaşlar dikkatli olun. Bu araplarla çalışmak çok zordur. Onlar KM değil her işe bakacak köle arıyorlar. Medeni ve gelişmiş ülke vatandaşlarından kimse çalışmadığı için bizim gibi 3. dünya ülkelerinden personel bakıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 6 yıl önce
Havasenli pilotlardan kabin memurlarina saldiriya devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grp ~ 6 yıl önce
Aman aman Pegasus’un cahil kaba kendini Amerika başkanı zanneden hizmetçilerini almayın . çünkü Kalitenizi düşürürsünüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Katar mulakati ~ 6 yıl önce
Aşırı saçma bir eleme yapiyorlar gecen sefer nisan ayında geldiklerinde cok kalabalıktı 2000 kadar olduğunu düşünüyorum.cv yi bırakmak için 1 dakikalığına yanlarına gidiyorsunuz(ilk gün) size ayaküstü bikaç soru sorup eğer hoşlarına giderseniz elinize bir kagıt tutuşturup bunu kimseyle paylaşmayın ve otelden cıkin deniyor.Aslında orda hemen seçiliyorsunuz 2. gün için mail falan atmıyorlar yani.Ertesi gün 100 kişi kalmıştık.ve aramizda asyalı ve bir cok farlı milletten kişide vardı.Ufak bi konuşmanın ardından size 3 sayfalik ingilizce test yaptırıyorlar ilk sayfasında tamamen kendi havayollarıyla alakalı saçma sorular var o sayfadan asla bir yalniş dahi yapmamalısınız.Geri kalan sayfalar full doğru dahi olsa ilk sayfadaki sorulardan dolayi tek seferde 75 kişiye bay bay dediler icerde hic turk kalmadi desem yeridir.Gideceklere yardımci olur umarim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 6 yıl önce
Beceriksiz tk hostesleri olarak beceremedik bizi almadilar demiyor da :)
Hakan'a ~ 6 yıl önce
Anlama kıtlığı çekiyorsun sanırım.Adamlarla bir mülakat bile yapamadan eleniyorlar diyorum.Konuşup dq elensek içim yanmazdı.3 dil biliyorum ve eminim genel kültür ve tipim senden iyidir.Sen dene kesin yaparsın şampiyon yoksa anca köpek gibi afkurmakla yetinirsin.
Hostes ~ 5 yıl önce
Merhaba. Ingilizce sinavi zor muydu? Grup mulakatlari ile ilgili biraz bilgi verebilirmisiniz? Tesekkurler
yolcu ~ 6 yıl önce
Bizim türk erkekleri o çirkinliklerine bakmadan gönül eyler evliliğin e sini ağzına almazlar müslüman hristiyan dili dini farklı diyorsunuzda gerçekten türk kadınlarına ilgi duyuyorlar ve gelirlersede evlilikle geliyorlar hostesler yapıyorsada iyi yapıyor size müstehak aklınız beş karış havada karılarınız varken bile nasıl kız düşürürüm ki okadar görmüş biri olarak söylüyorum gerçekten türk kızlarımız kadar sadık iyi bir eş olacağını görmedim .konuşun anca

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hey millet ~ 6 yıl önce
Türk hosteslerine sallayın gitsin sanki gördünüz katarın kızlarını.... Faslı cingeneleri yada ingiliz kızlarını.... Orda uçan en düzgün milletler malezyalı kızlar ve Türk kızları.Bizzat 4 yıl boyunca gördüm.ne derdiniz var Thy hostesleri ile insanlar işlerini yapıyorlar.... Ayrıca bekardır tabiki koca bulacak buldgu adam da ya havacı olacak ya da uçakta, otel, gittiği yatılarda olacak. Gidipte görücü usulü evlenecek degil ya.... Ayrıca bu perhiz bu ne lahana turşusu hem diyorsunuz dil bilmezler hem diyorsunuz yabancı kaptanlarla evleniyorlar... E dil olmasa bunlar da olmaz. Ayrıca bizim türk kaptanlarla evlenenleri görüyoruz şişirilmiş egoları ( hepsi için söylemek olmaz bazıları) evliliklerinde hep sorun. Yabancı kaptanlarda Ego yok deger verme zaten üst seviyelerde bence kızlar akıllı tabiki onlarla evlensinler :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ziyaaa ~ 6 yıl önce
Para para para.
Hubble ~ 6 yıl önce
Derdin buyuk galiba, bu kadar uzun yazdigina gore
Arap ~ 6 yıl önce
Dikkat. Arap köle arıyor. İşe başvurmadan önce dikkat edin. Veya daha önce orada çalışanlarla görüşün mutlaka.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cengiz ~ 6 yıl önce
Katar'da km olacak arkadaşın Katar kadar aklı yoktur. Az önce otelden katar ekibi çıktı. Bu çingenlerin yanında çalışabilecek sabıra kimsenin sahip olduğunu düşünmüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serhat ~ 6 yıl önce
Kiskanc tk’li ucan hostes seni

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000