22 Haziran 2017, Perşembe 16:28:19

Qatar Airways, American Airlines'a talip oldu!

Katar Havayolları, Körfezdeki büyük krize rağmen, Amerikan Havayolları'nın yüzde 10'una talip olduğunu açıkladı.
  • Bu ürünü beğendiğini sevgiline söyledik bu nedenle herhangi bir şekilde cevap yazın cevabı bu nedenle herhangi birini seçip oyuna giriş yapabilmek için beni ara
  • az bile bence bizde yoğurt vr sebzeyi geçirelim gitisn, para çok:)
  • Arabın araba kötü gün kıyağı...Kötü dost adamı mal sahibi yaparmış...
  • Celladına aşık Katar.
  • Tk fo maaslarini 11 bine dusurecek soylentileri var.. gun gelip ucak alimlari durdugunda kaptan pilot enflasyonu basladiginda pazarlar ikramiyeler kaldirildiginda yer degistirmek cok kolay olmayabilir. Suan Qatar'i denemek icin en uygun zaman bence..
  • Abd qatar I sagmaya devam ediyor:)
  • Sana bi abi tavsiyesi git Airbus'ı satın al. Zenginsin bu kadar para varken bari kullandığın uçağın A380'in üretim haklarını al Katar'da üret. Kıyamete kadar zengin kalacak değilsiniz. Kafayı kullan. Petrolünüz var uçağı da üret hatta uçak motorunu da satın al. Bu bile sizi 100 yıl garanti altına alır.
  • yardım gönderelim hemen,adamlar çok zor durumda sonuçta. bizim gibi şahane,muhteşem değiller. bizler,uçucu ekiplerini parasızlıktan mecburi ücretsiz izne çıkaran şirketlerin ülkesi olarak,hemen yardım etmeliyiz. şu mübarek günde allah yardımcısı olsun katarlı kardeşlerimizin.
  • Sam Amca yaptı yapacağını, accık boğazını sıktı. SOnuç: milyar dolarlık silah anlaşması, alımlar, Qatar'dan akan milyarlarca dolar para. Biz de açlara 2-3 uçak gönderdik reklamlarlaortalığı yıktık, ama iş QATAR'a gelince 70 uçak göndermişiz, Reis bir süre daha yırttı, kaçınılmazı biraz daha öteledi. Kaz gelecek yerden makarna ve bim sütleri esirgenmez, ne de olsa bu işi iyi biliriz. Hayırlısı olsun.

Katar Havayolları, Körfezdeki büyük krize rağmen, Amerikan Havayolları’nın yüzde 10’una talip olduğunu açıkladı. Söz konusu oranın değeri en az 808 milyon dolar.

Amerikan Havayolları tarafından yapılan açıklamada Katar’ın, daha büyük birleşme ve satın almalarla ilgilendiği de belirtildi.

ŞİRKETİN YÖNETİM STRATEJİSİ DEĞİŞMEYECEK

Açıklamada, “Katar Havayolları’nın teklif ettiği yatırım, Amerikan Havayolları’nın talebi üzerine gerçekleşmemiş olup, hiçbir şekilde şirketin yönetim kademesi ve stratejisini değiştirmeyecektir” ifadesi yer aldı. Açıklamanın ardından Amerikan Havayolları’nın hisseleri yüzde 5 yükseldi.

UÇUŞLAR DURDURULMUŞTU

Aralarında Bahreyn, Suudi Arabistan ve Mısır’ın olduğu dokuz Körfez ülkesinin, terör destekçiliği yaptığı gerekçesiyle Katar ile diplomatik ilişkileri kestiğini açıklamasının ardından bu ülkelerden Orta Doğu’nun en büyük havayolu şirketine ambargolar başladı.

Körfez ülkelerinin hamlesine karşılık Katar Havayolları’da Suudi Arabistan, Mısır ve Bahreyn’e uçuşlarını durdurdu.

Qatar Airways, American Airlines'a talip oldu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Baban ~ 7 yıl önce
Bu ürünü beğendiğini sevgiline söyledik bu nedenle herhangi bir şekilde cevap yazın cevabı bu nedenle herhangi birini seçip oyuna giriş yapabilmek için beni ara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
az ~ 7 yıl önce
az bile bence bizde yoğurt vr sebzeyi geçirelim gitisn, para çok:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arabaya deeh ~ 7 yıl önce
Arabın araba kötü gün kıyağı...Kötü dost adamı mal sahibi yaparmış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qatar ~ 7 yıl önce
Celladına aşık Katar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qatar ~ 7 yıl önce
Tk fo maaslarini 11 bine dusurecek soylentileri var.. gun gelip ucak alimlari durdugunda kaptan pilot enflasyonu basladiginda pazarlar ikramiyeler kaldirildiginda yer degistirmek cok kolay olmayabilir. Suan Qatar'i denemek icin en uygun zaman bence..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yetti ~ 7 yıl önce
Gelmeyin yeter
:) ~ 7 yıl önce
Abd qatar I sagmaya devam ediyor:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ey QATAR ~ 7 yıl önce
Sana bi abi tavsiyesi git Airbus'ı satın al. Zenginsin bu kadar para varken bari kullandığın uçağın A380'in üretim haklarını al Katar'da üret. Kıyamete kadar zengin kalacak değilsiniz. Kafayı kullan. Petrolünüz var uçağı da üret hatta uçak motorunu da satın al. Bu bile sizi 100 yıl garanti altına alır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zor ~ 7 yıl önce
sadece ona izin verileni satın alabilir!!!kendisi karar veremez gerekirse abd çöpünü al derler onu alır:)
yardım ~ 7 yıl önce
yardım gönderelim hemen,adamlar çok zor durumda sonuçta. bizim gibi şahane,muhteşem değiller. bizler,uçucu ekiplerini parasızlıktan mecburi ücretsiz izne çıkaran şirketlerin ülkesi olarak,hemen yardım etmeliyiz. şu mübarek günde allah yardımcısı olsun katarlı kardeşlerimizin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAM AMCA ~ 7 yıl önce
Sam Amca yaptı yapacağını, accık boğazını sıktı. SOnuç: milyar dolarlık silah anlaşması, alımlar, Qatar'dan akan milyarlarca dolar para. Biz de açlara 2-3 uçak gönderdik reklamlarlaortalığı yıktık, ama iş QATAR'a gelince 70 uçak göndermişiz, Reis bir süre daha yırttı, kaçınılmazı biraz daha öteledi. Kaz gelecek yerden makarna ve bim sütleri esirgenmez, ne de olsa bu işi iyi biliriz. Hayırlısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000