18 Haziran 2010, Cuma 08:12:41

Putin, test uçuşunu izledi

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, Moskova'da, beşinci nesil bir savaş uçağının test uçuşuna katıldı.
  • Belli ki rusların yapabilecekleri, yaptıkları ve rus teknolojisi ile yakından uzaktan ilginiz olmamış Ruslar tüm zamanların en iyi avcı uçağı olarak kabul edilen mig-21 geliştiren ardından da apache'den sonra zamanın en yetenekli helikopterini yapan ''mi-28'' bir endisturiye sahiptir... Ve tartışmasız ki eğer yeterli kaynaklar sağlanırsa yeniden 1. sıraya oturup havacılıkta ''MiG-21'' gibi devrimler yapacaktırlar.. Ben bir rus fanatiği değilim ama gerçekler acı olabilir size göre . Örnek olarak gerek açılandırılmış kanat teknolojisini gerek birbirine uymayan parçalardan müthiş bir savaşçıyı ruslar bulmuş ve yapmıştır. Antonov,Tupolev ve Yakolev'den bahsetmiyorum bile onlarda kendi alanında Boeinge (airbus yoktu) taş çıkartan firma
  • personel, laboratuar, enstitü... niye uçak yapamıyoruz, "hadi yapalım" denince yapılcak birşey halbuki... uçağı tasarlayacak, montajını yapacak personelide, araştırmaların yapılacağı laboratuarı da, bunların içinde bulunacağı enstitü yüde son dakika da kursak, "hadi yapalım" der yaparız.. "aerodinamik ses araştırma laboratuarı" na gerek yok, ruslar abartmış... yoksa biz mi abartıyoruz uçak yapıcaz diye !
  • Yaşasın, yeni bi "teneke"miz oldu...

Başbakan Putin, Gromov Uçuş Araştırma Enstitüsünde beşinci nesil savaş uçağı 'Sukhoi PAK-FA'nın kalkışını izledi. Dünya'nın en büyük havacılık bilim merkezini ziyaret ederek, personel ile de bir araya gelen Putin, aerodinamik ses araştırması laboratuarını gezdi. Başbakan ayrıca enstitüdeki araştırmacılar ile tanıştı.

Zhukovsky Hava Üssünde bulunan enstitü'deki 14'üncü test uçuşunu gerçekleştiren "Sukhoi" uçağının 2013 yılında Hava Kuvvetleri'ne tanıtılması planlanıyor.
 

Putin, test uçuşunu izledi

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Belli ki rusların yapabilecekleri, yaptıkları ve rus teknolojisi ile yakından uzaktan ilginiz olmamış Ruslar tüm zamanların en iyi avcı uçağı olarak kabul edilen mig-21 geliştiren ardından da apache'den sonra zamanın en yetenekli helikopterini yapan ''mi-28'' bir endisturiye sahiptir... Ve tartışmasız ki eğer yeterli kaynaklar sağlanırsa yeniden 1. sıraya oturup havacılıkta ''MiG-21'' gibi devrimler yapacaktırlar.. Ben bir rus fanatiği değilim ama gerçekler acı olabilir size göre . Örnek olarak gerek açılandırılmış kanat teknolojisini gerek birbirine uymayan parçalardan müthiş bir savaşçıyı ruslar bulmuş ve yapmıştır. Antonov,Tupolev ve Yakolev'den bahsetmiyorum bile onlarda kendi alanında Boeinge (airbus yoktu) taş çıkartan firma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
personel, laboratuar, enstitü... niye uçak yapamıyoruz, "hadi yapalım" denince yapılcak birşey halbuki... uçağı tasarlayacak, montajını yapacak personelide, araştırmaların yapılacağı laboratuarı da, bunların içinde bulunacağı enstitü yüde son dakika da kursak, "hadi yapalım" der yaparız.. "aerodinamik ses araştırma laboratuarı" na gerek yok, ruslar abartmış... yoksa biz mi abartıyoruz uçak yapıcaz diye !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yaşasın, yeni bi "teneke"miz oldu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000