25 Kasım 2015, Çarşamba 23:47:05

Putin: "Tekrarlanırsa mutlaka tepki vereceğiz"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bugün yaptığı açıklamada “Bir daha uçağımız düşürülürse mutlaka tepki vereceğiz” diyerek, Suriye’deki Rus askeri üssüne hava savunma sistemi yerleştirileceğini açıkladı.
  • ata ata yer bırakmadınız, elinizde orta ve uzun menzili füze sistemleriniz yok, hava savunma sisteminiz yok, patlatacak herif tepenizde, göreceksiniz ne olduğunu; vatan millet sakarya, oldu adamlar da oyun oynayacak... sabah girdiğin hamamın gazını adamlar veriyor, sen burada ahkam kesiyorsun... delimisiniz nesiniz. adam en kötü şartlarda daha şimdiden sana 50 milyar dolar soktu millet daha ne derdinde.
  • Allah bu millete akil,izan versin. Kafanizca rest cektiginiz,birilerinin Putin'e sert cikmasiyla gurur duydugunuz Rusya bizim icin oyle siradan bir ulke degildir! Hala bir suru Turki ulkeleri kontrol eden,oralardaki yeralti kaynaklari ve zenginliklerinde agirligi olan,bu kaynaklarin satisi kendi onayina bagli ayrica belirli oranda komisyon aldigi,kendilerinden habersiz kusun ucmadigi bir ulkeden bahsediyoruz! Ayrica turizm,dogalgaz ve Rusya'ya ihracatimizin bitmesi tehlikeleri de cabasi! Eger denildigi gibi guclu ulkeysek neden ucak vuruldugunda dolar firladi,benzin fiyati artti,borsada sorun yasandi? Biraz gercekci olalim, sanayisi,icadi olmayan buyuk oranda disa bagimli ulkeyiz. Oyle herkese hele hele Rusya gibi ulkeye posta koyamayiz! Bunun korkaklikla,serefle alakasi yok! Pkk, daha dune kadar bu ulkede kimlik kontrolu yapiyordu,mahkeme kuruyordu milleti yargiliyordu,yola goz gore gore mayin dosuyordu,askere saldiriyordu,o zaman neredeydi simdi Rusya'yi soyle boyle yapariz diyenler?
  • ya bismillah hadi savasi , elimizde oyuncak silahlarla rusyaya kafa tutuyoruz ustelik mutefik bir ulke rusya bizim dostumuz olmaz deniyor tabi olmaz herkese karsiyiz israile amerikaya suriyeye avrupapa simdide rusyaya hangi aptal bizimle dost olur ki erdogan bizi felakete goturecek ya bismillah kiliçlari çikarin
  • bence putin kendi halkının gazını alıyor. 3. dünya savaşı çıkacak bir mesele değil o kadar büyütmeye gerek yok. bence 1 aya kalmaz unutulur bu olay. bu olay sayesinde helbo vs unutuldu giderler afrikada çinde orta asyada güney amerikada bir olay olur ona odaklanırlar bu olaylar unutulur ahanda buraya yazdım.
  • PUTİN 1 MİLYON NATASHA YOLASIN BİZİMKİLER TESLİM OLUR:))
  • Bela geliyorum demez,putin zaten turkiyede cok bayan askeriniz var,cok iyi savascilar bilioz.
  • Hani Amerika Iraka girdiginde kos koca büyük bir devletti, gireli 10 yil oldu hala cikamadilar. Sikiysa gir Rusya, ömür boyu cikamassin..
  • Senin için en iyi,rasyonel tedbir uçaklarını Türk sınırından uzakta tutmak.En kolayı varken sen kibirinden aynı şeyi yapmaya devam edeceğim diyorsun.Amacın üzüm yemek değil bağcıyı tehdit etmek.O bölgede İŞİD yok Türkmen var,elindeki basit savunma silahı.
  • Şu Rus toplumunu helak et helak et helak et. Aminnnn
  • Önce o çeçen kardeşlerinin başındaki hıyarın bu olay için söylediklerine bak, Yanlışlıklada olsa doğru yaptık! Ülkelerin Dostu Olmaz, Çıkarları Olur

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bugün yaptığı açıklamada “Bir daha uçağımız düşürülürse mutlaka tepki vereceğiz” diyerek, Suriye’deki Rus askeri üssüne hava savunma sistemi yerleştirileceğini açıkladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bu sabah Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile toplantı yaparak SU-24 uçağının düşürülmesinin ardından alınması gereken önlemleri değerlendirdi. “Uçağımızın düşürülmesi sonrası yeni vakaların yaşanma ihtimalini göz ardı edemeyiz. Benzer şeyler tekrarlanırsa mutlaka tepki vereceğiz” diyen Putin, Suriye’deki Rus askeri üssüne hava savunma sistemi yerleştirileceğini açıkladı.

‘SABAHA KADAR GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİ TARTIŞTIK'
Putin şöyle konuştu: “Suriye’deki operasyonlarımızda uçuş güvenliğini sağlamak için alınan tedbirlerin yeterli olmadığını dün gördük. Savunma Bakanlığı ile konuyu sabaha kadar tartıştık. Suriye’deki askeri üssümüzde S-300 savunma sitemi yerleştirilecek. Bu adım ve alacağımız diğer önlemlerin, uçuş güvenliğimizin sağlanması için kafi olacağını umuyorum."

Bu arada Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Hmeymim Üssü’ne bir üst model olan S-400 hava savunma sistemi yerleştirilmesini önerdi. Kremlin, Putin’in bu teklifi kabul ettiğini açıkladı.

S-400 HAVA SAVUNMA SİSTEMİ (Kaynak)
S-400 Triumf (Rusça: С-400 "Триумф" NATO: SA-21 Growler ) orta menzilli hava savunma sistemi S-300'den geliştirilmiş yeni nesil Rus yapımı bir kısa-orta-uzun menzilli hava savunma füze sistemidir.S-400 1979'da S-300'ün ortaya çıkmasından hemen sonra 1980'lerin başında o zamanki adıyla Almaz Merkezi Tasarım Bürosu tarafından (günümüzde Almaz Bilimsel Endüstriyel Şirketi) Sovyetler Birliği'nde geliştirilmeye başlanmış ve gelişim süreci SSCB'nin dağılması nedeniyle uzun bir evrim olmuştur.

S-400'ün S-300 sistemlerinden en önemli farkı daha fazla hedefi aynı anda takip edebilmesi ve gelişmiş elektronik karşı tedbirlere sahip olmasıdır. Ayrıca S-400'de kullanılan radarlar hafif radar izine sahip olan ve hayalet uçak tabir edilen hedefleri takip edebilme yeteneğine sahiptir. S-400 sistemine şu ana kadar pek çok devlet ilgi göstermiş olmasına rağmen yabancı bir ülkeye satış gerçekleşmemiştir. 

Putin: "Tekrarlanırsa mutlaka tepki vereceğiz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

patlatacak şimdi. ~ 8 yıl önce
ata ata yer bırakmadınız, elinizde orta ve uzun menzili füze sistemleriniz yok, hava savunma sisteminiz yok, patlatacak herif tepenizde, göreceksiniz ne olduğunu; vatan millet sakarya, oldu adamlar da oyun oynayacak... sabah girdiğin hamamın gazını adamlar veriyor, sen burada ahkam kesiyorsun... delimisiniz nesiniz. adam en kötü şartlarda daha şimdiden sana 50 milyar dolar soktu millet daha ne derdinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yusuf yusuf ~ 8 yıl önce
noldu len korktun mu?
??? ~ 8 yıl önce
Allah bu millete akil,izan versin. Kafanizca rest cektiginiz,birilerinin Putin'e sert cikmasiyla gurur duydugunuz Rusya bizim icin oyle siradan bir ulke degildir! Hala bir suru Turki ulkeleri kontrol eden,oralardaki yeralti kaynaklari ve zenginliklerinde agirligi olan,bu kaynaklarin satisi kendi onayina bagli ayrica belirli oranda komisyon aldigi,kendilerinden habersiz kusun ucmadigi bir ulkeden bahsediyoruz! Ayrica turizm,dogalgaz ve Rusya'ya ihracatimizin bitmesi tehlikeleri de cabasi! Eger denildigi gibi guclu ulkeysek neden ucak vuruldugunda dolar firladi,benzin fiyati artti,borsada sorun yasandi? Biraz gercekci olalim, sanayisi,icadi olmayan buyuk oranda disa bagimli ulkeyiz. Oyle herkese hele hele Rusya gibi ulkeye posta koyamayiz! Bunun korkaklikla,serefle alakasi yok! Pkk, daha dune kadar bu ulkede kimlik kontrolu yapiyordu,mahkeme kuruyordu milleti yargiliyordu,yola goz gore gore mayin dosuyordu,askere saldiriyordu,o zaman neredeydi simdi Rusya'yi soyle boyle yapariz diyenler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya bismillah ~ 8 yıl önce
ya bismillah hadi savasi , elimizde oyuncak silahlarla rusyaya kafa tutuyoruz ustelik mutefik bir ulke rusya bizim dostumuz olmaz deniyor tabi olmaz herkese karsiyiz israile amerikaya suriyeye avrupapa simdide rusyaya hangi aptal bizimle dost olur ki erdogan bizi felakete goturecek ya bismillah kiliçlari çikarin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 8 yıl önce
bence putin kendi halkının gazını alıyor. 3. dünya savaşı çıkacak bir mesele değil o kadar büyütmeye gerek yok. bence 1 aya kalmaz unutulur bu olay. bu olay sayesinde helbo vs unutuldu giderler afrikada çinde orta asyada güney amerikada bir olay olur ona odaklanırlar bu olaylar unutulur ahanda buraya yazdım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PUTİN ~ 8 yıl önce
PUTİN 1 MİLYON NATASHA YOLASIN BİZİMKİLER TESLİM OLUR:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 8 yıl önce
Bela geliyorum demez,putin zaten turkiyede cok bayan askeriniz var,cok iyi savascilar bilioz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havlayan köpek isirmazmis.. ~ 8 yıl önce
Hani Amerika Iraka girdiginde kos koca büyük bir devletti, gireli 10 yil oldu hala cikamadilar. Sikiysa gir Rusya, ömür boyu cikamassin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tekrarlarsan tekrarını görürsün.. ~ 8 yıl önce
Sen tekrarlama bizi mecbur etme!! Olması gereken oldu..
Çar Rasputin ~ 8 yıl önce
Senin için en iyi,rasyonel tedbir uçaklarını Türk sınırından uzakta tutmak.En kolayı varken sen kibirinden aynı şeyi yapmaya devam edeceğim diyorsun.Amacın üzüm yemek değil bağcıyı tehdit etmek.O bölgede İŞİD yok Türkmen var,elindeki basit savunma silahı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 8 yıl önce
neden çıksınki amaç o zaten incirlik üssünü malatya kürecigi kuzeyden çevrelemişti şimdi güneydende çevirdi hertarafımızı füze üssüyle çevirdi rusyayı hafife almanın bedeli çok agır olur
Ya Rab ~ 8 yıl önce
Şu Rus toplumunu helak et helak et helak et. Aminnnn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Önce o çeçen kardeşlerinin başındaki hıyarın bu olay için söylediklerine bak, Yanlışlıklada olsa doğru yaptık! Ülkelerin Dostu Olmaz, Çıkarları Olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000