12 Ağustos 2010, Perşembe 08:32:14

Putin suçlu mu?

Son tartışma: "Lisanssız uçak kullanan Putin cezalandırılmalı!"
  • bakın ne güzel adam bir saatte almıştır eğitimi nasıl böyle kolay bır olay olduğunu dünyaya ıspatladı, helal olsun.... bravo, yanlışta olsa güzel bir örnek bence olayın özümlenmesı bakımından. tebrıkler putin rusyada 9 yaşında çocuk gibi sende ıspatladın...
  • putın askeri pilotluk egtimi aldı sanırım hatta çeçennistana şavaş uçagı uçurarak gitmişti.tip egtimi yeterli olur sanırım..
  • Rus uçaklarına CEZA verilsin diyen kişi !!! ??? senin tuzun kuru herhalde , her havayolunu aynı kefeya koyma.Ne demek istiyorsun.Düşman mısın sen...??? Bizler veya Tüm havalimanında kaç kişi çalışıyor biliyormusun.Ne istihdam var bunların sayesinde. Çok ayıp eleştiri yapıyorsun...AYIP.Senin tuzun kuru herhalde...
  • ceza verilmezse uslanmayacak. Büyük ihtimal de ceza verilmeyecek. Avrupa, uluslararası kurallara uymayan Rus havacılık otoritesini cezalandırması gerekiyor. Rus uçaklarına yasak getirilmeli.
Başkan Putin’in Ryazan’da yangın söndürme uçağı kullanması ulusal medyada değilse de, internette tartışma konusu oldu.

Bir “blogger”, lisanssız olarak uçak kullanmanın 2 bin ila 2 bin 500 ruble (66-82 dolar) arasında idari cezası olduğunu, lisansa sahip olmayan Putin’e uçak kullandırılmaması gerektiğini yazdı.

Kimileri Putin’in yangın söndürme çalışmalarını böylece özendirmesini övgüye değer bulurken, kimileri bunun PR amaçlı olduğunu savundu.

Putin suçlu mu?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bakın ne güzel adam bir saatte almıştır eğitimi nasıl böyle kolay bır olay olduğunu dünyaya ıspatladı, helal olsun.... bravo, yanlışta olsa güzel bir örnek bence olayın özümlenmesı bakımından. tebrıkler putin rusyada 9 yaşında çocuk gibi sende ıspatladın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
putın askeri pilotluk egtimi aldı sanırım hatta çeçennistana şavaş uçagı uçurarak gitmişti.tip egtimi yeterli olur sanırım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Rus uçaklarına CEZA verilsin diyen kişi !!! ??? senin tuzun kuru herhalde , her havayolunu aynı kefeya koyma.Ne demek istiyorsun.Düşman mısın sen...??? Bizler veya Tüm havalimanında kaç kişi çalışıyor biliyormusun.Ne istihdam var bunların sayesinde. Çok ayıp eleştiri yapıyorsun...AYIP.Senin tuzun kuru herhalde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ceza verilmezse uslanmayacak. Büyük ihtimal de ceza verilmeyecek. Avrupa, uluslararası kurallara uymayan Rus havacılık otoritesini cezalandırması gerekiyor. Rus uçaklarına yasak getirilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000