24 Ocak 2009, Cumartesi 07:44:12

Promosyon uçağa 10 talipli!

Astoria Alışveriş Merkezi’nin 125 TL ve üzerinde alışveriş yapan müşterilerine hediye edeceği 450 bin dolarlık uçağı satın almak üzere 10 kişi sıraya girdi.

14 Şubat’ta yapılacak çekilişle sahibini bulacak hediye uçağın sahibinin uçağı istememesi halinde satın almak için 10 kişilik bir bekleme listesi oluşurken kampanyadan ise 40 bine yakın kişinin yararlandığı belirtildi. Uçağın ABD’den yola çıktığını belirten Astaş Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, "Biz bugüne kadar kimsenin vermediği uçuk, değişik bir şey vermek istemiştik. Büyük de ilgi gördük. Uçağı kazanan isterse kullanmasa da satabilir ya da kiralayabilir. Özel havalimanlarında ayda 150 dolara ya da devlete ait havalimanlarında ücretsiz olarak uçaklarını tutabilirler. Satmak isterlerse de şu anda 10 kişi bu uçağı almak istiyor" dedi.

1.2 milyar dolar

Vedat Aşçı, Astoria’daki yatırımlarından çok memnun olduklarını belirterek, bir yılda AVM’deki mağazaların 1.2 milyar dolar ciro yaptığını, günde 25 bin kişinin gezdiğini açıkladı. Astoria’daki değişim hakkında da bilgi veren Aşçı, birkaç ay içinde AVM’ye yeni markalar geleceğini ve özellikle aileler ile çocuklar için özel mekanların sayısını artıracaklarını ifade etti. Aşçı şunları söyledi: "Annelerin çocuklarını bırakabileceği pedagogların çalıştığı sinema gösterilerinden pasta kursuna kadar çok sayıda aktivitenin yapılabileceği çocuk merkezimiz önümüzdeki aylarda açılacak. Ayrıca oyun alanlarımızı artırıyoruz ve oyun parkı kuruyoruz."

1000 müşteri proje bekliyor

Astaş Gayrimenkul olarak önümüzdeki 5 yılda 3 milyar dolarlık yatırım öngördüklerini söyleyen Vedat Aşçı, "Bu yıl biri 300, diğeri de 450 milyon dolarlık otel, iş merkezi ile rezidanstan oluşan iki projeye başlamayı hedefliyoruz" dedi. Daha önceki projelerden şirketlerini bilen 1.000’den fazla müşterinin de kendilerinden proje beklediğini aktaran Aşçı, "Son 6-7 aydır bizi arayan ve yeni proje soran müşterimiz var" diye konuştu.

Promosyon uçağa 10 talipli!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000