26 Haziran 2016, Pazar 09:12:04

Priştine Havalimanı en iyi olmak için yarışıyor

Türk Limak şirketi tarafından işletilen Priştine Adem Yaşari Havalimanı, Avrupa'nın en iyi havalimanı olmak için yarışıyor.
  • Kim oyladiysa eline saglik. Cukurdaki limak imajina bir nefes olmus...
  • öncelikle oyların yüzde80 personele ime il atılarak Haldun Köktürk tarafından imzalı oy toplama yapılmıştır.600 çalışanı olan havalimanında ailelerinde düşünürseniz 4 kişi toplamda 2400 kişi ortalama Kosova 1.6 milyon nüfusu olan bir ülkede başarılı bir havalimanı yapıldı nüfusa göre bu havalimanı gayet iyi terminal binası olmuştur. Ancak havalimanı sözcüsünün Avrupa'nın en iyi havalimanı demesinde ayrı bir düşüncedir demekti Avrupa'yı biraz gezmeniz gerekli bu lafı söyleye bilmeniz için insanların ve havalimanı işletmecileri ne de böyle bir çalışıyormuş havası vermesinde ayrı bir düşünce havalimanı başarılı bir havalimanı 5 yıl sonra bu kapasite yetmesi mümkün değil 3 uncu havalimanını umarım iyi düşünülerek yaparsınız
  • Doğru söylemişler
  • Söylemişse doğrudur airport haber valentina dediğiniz kisiyi bi arastırın,geçmişte havalimanında nee işle uğraşmiş :)
  • Sisli havalarda iniş problemini çözmeleri lazım çok sık oluyor kışın....
  • sabiha gökcen ortada yazık oldu piriştinaya

Türk Limak şirketi tarafından işletilen Priştine Adem Yaşari Havalimanı, Avrupa'nın en iyi havalimanı olmak için yarışıyor.

Priştine Adem Yaşari Uluslararası Havalimanı Sözcüsü Valentina Gara, yaptığı açıklamada, vatandaşların oyları ile Priştine Havalimanının, Avrupa'nın en iyi havalimanları arasında yer alacağına inandığını belirtti.

'Çabalarımız ve gayretlerimizle havalimanımızın, Avrupa'nın en iyileri arasında yer almasını başardık. Komşu ülkelerin havalimanları listeye bile giremedi. Geçen yıl, oylarınızla ikinciliği kazandık ve havalimanımızın bu listede yer aldığına gururla bakıyoruz' ifadelerini kullanan Gara, vatandaşların oy kullanacaklarına inandıklarını, çünkü zaferin yalnızca bu oylara bağlı olduğunu belirtti. (Haberler)

Priştine Havalimanı en iyi olmak için yarışıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Kim oyladiysa eline saglik ~ 7 yıl önce
Kim oyladiysa eline saglik. Cukurdaki limak imajina bir nefes olmus...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emeğineze sağlik ~ 7 yıl önce
öncelikle oyların yüzde80 personele ime il atılarak Haldun Köktürk tarafından imzalı oy toplama yapılmıştır.600 çalışanı olan havalimanında ailelerinde düşünürseniz 4 kişi toplamda 2400 kişi ortalama Kosova 1.6 milyon nüfusu olan bir ülkede başarılı bir havalimanı yapıldı nüfusa göre bu havalimanı gayet iyi terminal binası olmuştur. Ancak havalimanı sözcüsünün Avrupa'nın en iyi havalimanı demesinde ayrı bir düşüncedir demekti Avrupa'yı biraz gezmeniz gerekli bu lafı söyleye bilmeniz için insanların ve havalimanı işletmecileri ne de böyle bir çalışıyormuş havası vermesinde ayrı bir düşünce havalimanı başarılı bir havalimanı 5 yıl sonra bu kapasite yetmesi mümkün değil 3 uncu havalimanını umarım iyi düşünülerek yaparsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haldun❤️Valentina ❤️Gökmen ~ 8 yıl önce
Doğru söylemişler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Valentina gara ~ 8 yıl önce
Söylemişse doğrudur airport haber valentina dediğiniz kisiyi bi arastırın,geçmişte havalimanında nee işle uğraşmiş :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Buyukyuksel ~ 8 yıl önce
Sisli havalarda iniş problemini çözmeleri lazım çok sık oluyor kışın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
limakmı ~ 8 yıl önce
sabiha gökcen ortada yazık oldu piriştinaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000