23 Ekim 2009, Cuma 07:15:50

Priority Pass Card ile ücretsiz CIP

Türk turizminin öncü kuruluşlarından Merlin Travel Group, yeni bir projeyi daha geçtiğimiz günlerde hayata geçirdi.
  • Priority pass kartı ciplere ücretini ödeyerek girme hakkı tanır. Ücretsiz girilmesini sağlamaz. Ücretsiz girililen kartının 1 senelik bedeli 400$dır. Bankaların ücretsiz verdiği Priority pass kartlarda CIP kullanım ücreti 30 $'dır. Bence siz tekrar emin olun yaptığınız haber doğru mu diye. Kimsenin 400$lık kartı kolayca vereceğini sanmam. Saygılar
  • Türkiyede CIP salonları normal yolcu bekleme salonlarından daha kalabalık.

Türk turizminin öncü kuruluşlarından Merlin Travel Group, yeni bir projeyi daha geçtiğimiz günlerde hayata geçirdi. Merlin Travel Group'un, bünyesindeki şirketlerinden biri olan Tivoli Turizmin, müşterilerine sunduğu Priority Pass Card sayesinde, artık aktarmalı uçak seyahatlerindeki eziyet son buluyor.

Priority Pass Card ile 100'ü aşkın ülkede, 325'in üzerindeki havalimanında, 600'den fazla 'özel bekleme- CIP salonlarına' ücretsiz girebilme ayrıcalığına sahip olacaksınız.

Tivoli Turizmden alacağınız Priority Pass Card'ınız ile iş veya özel yolculuklarınızda, kullandığınız havayolu veya biletinizin sınıfı dikkate alınmaksızın, dünyanın her yerinde anlaşmalı olunan CIP Salonlarından yararlanın.

Yurtiçi veya yurtdışına, sık uçuş gerçekleştiren kişiler, aktarmalı uçuş seyahati yaptığında, 2 veya 3 saat kuru ve gürültülü bir salonda beklemek yerine; 'Priority Pass Card' sayesinde, 'sessiz ve sakin bir ortam sunan özel salonlarda bekleme, yiyecek ve içecek ikramlarından yararlanma, dergiler, gazeteler ve TV eşliğinde uçağını konforlu şekilde bekleme, telefon, internet, faks gibi iletişim kanallarını kullanma' gibi CIP salonu fırsatından ücretsiz yararlanabilecek.

Priority Pass Card ile ücretsiz CIP

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Priority pass kartı ciplere ücretini ödeyerek girme hakkı tanır. Ücretsiz girilmesini sağlamaz. Ücretsiz girililen kartının 1 senelik bedeli 400$dır. Bankaların ücretsiz verdiği Priority pass kartlarda CIP kullanım ücreti 30 $'dır. Bence siz tekrar emin olun yaptığınız haber doğru mu diye. Kimsenin 400$lık kartı kolayca vereceğini sanmam. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiyede CIP salonları normal yolcu bekleme salonlarından daha kalabalık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000