07 Kasım 2010, Pazar 12:39:32

"PREDATOR" GERGİNLİĞİ

ABD'nin birkaç aydan bu yana, El Kaide militanlarıyla mücadele çerçevesinde Yemen'e casus uçaklar gönderdiği bildirildi.
  • Malesef kendi ülkesini idare edemeyen, müslüman bir ülke ne denebilir ki. Müslüman ülker bir araya gelip birlikte hareket etmedikleri sürece koyun gibi idare edilirler malesef.. Yemen son derece geri kalmış bir ülke bizim en fakir ilimizden daha fakir hem de inanılmaz fakir yazık tabi, yanlış yönetimin sonucu
Washington Post gazetesinin haberine göre, Amerikalı yetkililer, El Kaide örgütünün lider ve militanlarını izlemek üzere "Predator" uçaklarının son birkaç ayda Yemen semalarında görev yaptığını söyledi.

Haberde, Yemenli yetkililerin ise söz konusu uçakların kullanımı konusunda çekinceli oldukları belirtildi.

Muhammed Abdülahum adlı üst düzeydeki bir yetkili, ülkesinde Batı karşıtı duygular gelişecebileceğini kaydetti.

Yemen, ABD'den bu uçakların yerine, bir an önce kendisine helikopter ve diğer askeri malzemenin verilmesini istiyor.

ABD Savunma Bakanlığı'ndan bir yetkili de Yemen'e askeri yardımlarını 2011 yılında neredeyse ikiye katlayarak 250 milyon dolara çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

(CnnTürk)
"PREDATOR" GERGİNLİĞİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Malesef kendi ülkesini idare edemeyen, müslüman bir ülke ne denebilir ki. Müslüman ülker bir araya gelip birlikte hareket etmedikleri sürece koyun gibi idare edilirler malesef.. Yemen son derece geri kalmış bir ülke bizim en fakir ilimizden daha fakir hem de inanılmaz fakir yazık tabi, yanlış yönetimin sonucu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000