27 Haziran 2012, Çarşamba 08:55:45

POSTALLARI BULUNMUŞTU

Ulaştırma Bakanı Yıldırım, Akdeniz'de düşen Türk jetinin pilotlarına ait kaskların bulunduğunu söyledi. Daha önce pilotların postallarının da bulunduğu açıklanmıştı.
  • Cengiz Topelde dokuzyüz atmışlarda rum uçaksavarlar tarafından gözetleme seferindeyken vurulmuştu yaklaşık on yıl sonra barış harekatında türk pilotları o uçak savar bataryalarında canlı bırakmadı, suriyeye er yada geç girilecek esad yönetimi nato uçağını vurarak başına büyük bela aldı, ama sürecin sakin ilerlemesi lazım,,, suriye halkının çoğu muhaliftir onlar bizim dostumuzdur.....
  • O pilotların postallarını yiyin emi... Yemeye doymayan akbaba sürüleri sizi...
  • Bunlar gundemi sogutmak olayi unutturmak icin aciklama yapiyorlar. Neyle vuruldugu, nerde vuruldugu bile gunlerce tartisildi. Sonra yok postal, yok kask yok bilmem ne. Unutturup gecistirecekler. Birsey olacagi yok. Olan iki evladimiza oldu. Allah rahmet eylesin.
  • Artık şunu biliyoruz, pilotlarımız şehit oldu. Bir başka şey daha var, pilotların naaşları da bulundu ancak alıştıra alıştıra söylemeyi tercih ediyorlar. Bu arada enkazı tam olarak bulup uçaksavar atışıyla mı düştü yoksa füze ile mi kesinleştirecekler. Aaah,ah! Tam bir işbilmezlik, basiretsizlik. Olan gencecik iki pilotumuza oldu.
  • bu tür haberlerin yayınlanması pilotlarımızın aileleri için çok acı..yurtdışında asla bu şekilde haber yapılmıyor..o çoçuklar görevleri uğruna şehit oldular..ama buna bile saygı gösteremiyoruz..yok postalları bulundu,yok kaskları bulundu..bu haberin ana fikri şudur ...onlar paramparça oldular...biraz saygı lütfen..hadi diğer basın bunuda magazin haberi gibi yayınlıyor..ama Airport haber'in daha saygılı olmasını bekliyorum ...bakan söyledi biz yayınladık değil...bakan söyledi ama biz havacılık portalı olarak saygımızdan yayınlamıyoruz diyebilmeliydiniz..
  • NE BU YAPBOZ MU, BÖYLE AÇIKLAMALAR YAPMAYIN SİZİN İNSANLIĞINIZ BİTMİŞ
  • buyuk bir degerlendirme hatası yapıyorsunuz airporthaber editörleri. eger bir pilotu postalı hele hele kaski bulunduysa o pilotlar uçaktan kesinlikle atlamiş demektir. kask ve postal kesndi isteiğiniz dişinde bir zorlama ile çıkmazlar. nasıl bir darbe olursa olsun kolay kolay çıkmazlar. 4 postal ve kaskalar bulunduysa bunun tek anlami pilotlar atlamiş ve denize dustukten sonra kasklarını ve postallarini çıkarmişlar demektir. bu bulunanlar pişlotların atladiğina dair delillerdir. aciz durumda olan ise eger devlet bir oyun peşinde değil ise o pilotların bulunamamasıdır. 2 olasilik var. birincisi Turkiye bir oyun ğeşinde pilotlar bizim elimizde ama kimseye bilgi verilmiyor. 2 ncisi ise suriye pilotlari aldi ve Turkiyeye karşi koz olarak şimdlik elinde tutuyor ve bilgi vermiyor. pilotlar atladiktan sonra 5 saat boyunca pilotlardan sinyal alınıyor. birden bire sinyal kesiliyor iki pilottanda ve sonra postallar ,kask bulunuyor.o pilotlar atladi.
  • Hadi be Gokhan, nerelerdesin Oglum , gene son anda ortaya cikip nothing de bize. Gene herkesi sasirt. Seni bekliyoruz.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, geçtiğimiz Cuma günü Akdeniz'de Suriye tarafından düşürülen Türk Fantom uçağının pilotlarına ait kasklara ulaşıldığını söyledi.

Yıldırım, Bugün TV'de yaptığı açıklamada düşürülen Türk uçağının pilotlarının aranmasına devam edildiğini belirterek, pilotların kasklarına ve uçağın bazı enkaz parçalarına ulaşıldığını açıkladı.

POSTALLARI BULUNMUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Cengiz Topel de..... ~ 12 yıl önce
Cengiz Topelde dokuzyüz atmışlarda rum uçaksavarlar tarafından gözetleme seferindeyken vurulmuştu yaklaşık on yıl sonra barış harekatında türk pilotları o uçak savar bataryalarında canlı bırakmadı, suriyeye er yada geç girilecek esad yönetimi nato uçağını vurarak başına büyük bela aldı, ama sürecin sakin ilerlemesi lazım,,, suriye halkının çoğu muhaliftir onlar bizim dostumuzdur.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insan ~ 12 yıl önce
O pilotların postallarını yiyin emi... Yemeye doymayan akbaba sürüleri sizi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aciklamalar ~ 12 yıl önce
Bunlar gundemi sogutmak olayi unutturmak icin aciklama yapiyorlar. Neyle vuruldugu, nerde vuruldugu bile gunlerce tartisildi. Sonra yok postal, yok kask yok bilmem ne. Unutturup gecistirecekler. Birsey olacagi yok. Olan iki evladimiza oldu. Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Artık şunu biliyoruz, pilotlarımız şehit oldu. Bir başka şey daha var, pilotların naaşları da bulundu ancak alıştıra alıştıra söylemeyi tercih ediyorlar. Bu arada enkazı tam olarak bulup uçaksavar atışıyla mı düştü yoksa füze ile mi kesinleştirecekler. Aaah,ah! Tam bir işbilmezlik, basiretsizlik. Olan gencecik iki pilotumuza oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 12 yıl önce
bu tür haberlerin yayınlanması pilotlarımızın aileleri için çok acı..yurtdışında asla bu şekilde haber yapılmıyor..o çoçuklar görevleri uğruna şehit oldular..ama buna bile saygı gösteremiyoruz..yok postalları bulundu,yok kaskları bulundu..bu haberin ana fikri şudur ...onlar paramparça oldular...biraz saygı lütfen..hadi diğer basın bunuda magazin haberi gibi yayınlıyor..ama Airport haber'in daha saygılı olmasını bekliyorum ...bakan söyledi biz yayınladık değil...bakan söyledi ama biz havacılık portalı olarak saygımızdan yayınlamıyoruz diyebilmeliydiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UA ~ 12 yıl önce
NE BU YAPBOZ MU, BÖYLE AÇIKLAMALAR YAPMAYIN SİZİN İNSANLIĞINIZ BİTMİŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hala anlamiyorsunuz airporthaber editorleri.... ~ 12 yıl önce
buyuk bir degerlendirme hatası yapıyorsunuz airporthaber editörleri. eger bir pilotu postalı hele hele kaski bulunduysa o pilotlar uçaktan kesinlikle atlamiş demektir. kask ve postal kesndi isteiğiniz dişinde bir zorlama ile çıkmazlar. nasıl bir darbe olursa olsun kolay kolay çıkmazlar. 4 postal ve kaskalar bulunduysa bunun tek anlami pilotlar atlamiş ve denize dustukten sonra kasklarını ve postallarini çıkarmişlar demektir. bu bulunanlar pişlotların atladiğina dair delillerdir. aciz durumda olan ise eger devlet bir oyun peşinde değil ise o pilotların bulunamamasıdır. 2 olasilik var. birincisi Turkiye bir oyun ğeşinde pilotlar bizim elimizde ama kimseye bilgi verilmiyor. 2 ncisi ise suriye pilotlari aldi ve Turkiyeye karşi koz olarak şimdlik elinde tutuyor ve bilgi vermiyor. pilotlar atladiktan sonra 5 saat boyunca pilotlardan sinyal alınıyor. birden bire sinyal kesiliyor iki pilottanda ve sonra postallar ,kask bulunuyor.o pilotlar atladi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayati idame ~ 12 yıl önce
Hadi be Gokhan, nerelerdesin Oglum , gene son anda ortaya cikip nothing de bize. Gene herkesi sasirt. Seni bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000